کپکام: RE کلاسیک به‌ درد این نسل نمی‌خورد

Behrooz

کاربر سایت
75725096630216979871.png

استفاده از دوربین ثابت و زامبی‌های بسیار کند و سایر المان‌های کلاسیک Resident Evil شاید در آینده دوباره بر روی پلتفرم‌های دستی برگردند اما برای کنسول‌های HD نسل قعلی مانند 360 و PS3 این امر کمی دور از ذهن است.

Hiroyuki Kobayashi، تهیه‌کننده‌ی RE6 طی مصاحبه‌ای با وبسایت خبری DigitalSpy در این مورد می‌گوید: "من فکر می‌کنم ساخت یک RE کلاسیک با آن المان‌های قدیمی بر روی کنسول‌های امروزی مانند PS3 و 360 کار سختی باشد. تکنولوژی این نسل اصلا مناسب استایل و سبک گیم‌پلی قدیمی RE نیست."
"اما این موضوع به این معنی نیست که ما نمی‌توانیم این کار را بر روی پلتفرم‌های دیگر انجام دهیم. به عنوان مثال پلتفرم موبایل میتونه مناسب RE‌های کلاسیک باشد. یا اینکه بر روی PSP شما قطعا می‌توانید یک RE با آن استایل و گیم پلی قدیمی آن بسازید."

Kobayashi کار خودش را در کپکام به عنوان برنامه‌نویس Resident Evil اصلی در سال 1996 آغاز کرد. وی که بعدا در نقش تهیه‌کننده‌ برای RE4 نیز ظاهر شد، اضافه کرد که شخصا در حال حاضر دوست ندارد همچین بازی با این سبک قدیمی بسازد.

"ساختش در کل می‌تواند جالب باشد، اما شخصا در حال حاضر مطمئن نیستم که بخواهم و ترجیح دهم که همچین بازی را درست کنم. اگه فرصتش را داشته باشم بیشتر دوست دارم یک چیز کاملا متفاوت و تک بسازم."

آخرین REای که از دوربین ثابت استفاده کرده بود، نسخه‌ی Resident Evil Zero که در سال 2002 بر روی گیم کیوب عرضه شد می‌باشد.

شایان ذکر است که RE6 برای عرضه در 2 اکتبر برنامه ریزی شده است.

Source

ترسناک بودن RE های قدیمی فقط به خاطر دوربین و نوع استایل و قرار گرفتنش نبود به خاطر حس تنهایی و اون اتمسفر خاصش بود با همین دوربین RE6 هم میشه یه بازی ترسناک ساخت و اصلا لازم نیست بازم همون استایل RE های قدیمیرو تکرار کرد این آقا هم خودش خوب میدونه که حرفاش چرت و پرتی بیش نیست و فقط توجیه برای گندی که زدن آخه تو کدوم بازی ترسناکی یه نفر همیشه همراهیتون میکنه یا زامبیاش اسلحه به دست میگرن خوب اگه این امکانات مسخره تو RE1.2.3 هم بود یعنی یه همراه همیشه باهاتون بود و زامبیاش کوچکترین ترسی برای آدم نداشتن معلومه اون بازیا هم ترسناک نمیشدن
راستی معماهای RE های قدیمی که تو این نسخه های جدید حذف شدنم ربطی به تغییر دوربین بازی داره یا فقط برای آسون تر کردن بازی و دور کردن از اصالتش از بازی حذف شدن
این سازنده های RE6 مصاحبه نکنن خیلی بهتره چون حرفای درست حسابی نمیزنن و فقط دارن خراب کاریاشونو توجیه میکنن

درست میگه. مطمئنا اگه RE تو این نسل همچنان سبک کلاسیک خودش رو ادامه میداد همه میگفتن اه این چه تکراریه!!
حرفشون درسته ولی وقتی اکشن تو بازی از حد و مرزش گذشت دیگه این حرفا مهم نیست. ترس رو برگردونین

درست میگه. مطمئنا اگه RE تو این نسل همچنان سبک کلاسیک خودش رو ادامه میداد همه میگفتن اه این چه تکراریه!!
حرفشون درسته ولی وقتی اکشن تو بازی از حد و مرزش گذشت دیگه این حرفا مهم نیست. ترس رو برگردونین

ترس رو برگردوندن با رولیشن

همه بیخود میگن. این طرفدارا اگر طرفدار باشن باید دنبال اصل و ریشه بازی باشن نه اینکه هر سازی اونا گفتن بهش برقصن. ببینین مشکل دوربین رو الکی بزرگ جلوه ندین چون هم وقتتون تلف میشه و هم هیچکس راضی نمیشه. اصلا فلسفه و منطق هم در این مورد جواب نمیده. واقعا خنده داره بگیم دوربین جواب نمیده:lol:
مثل اینه که COD سوم شخص بشه. صدالبته باز هم خوبه و همه طرفدارا بازیش میکنن ولی COD توی اول شخص بودنش خلاصه میشه
اینا توی کپکام یاد گرفتن همه چیزو از زبون طرفدارا بگن و چِت کردن روی دوربین وگرنه مسائل بزرگتری هست. وگرنه ترس هست که آقایون طرفدار خواستارشن. ولی ما شاهد خود به خریت زدن کپکام هستیم.

جدیدا مد شده هرکی بر علیه کپکام موضع بگیره یعنی طرفدار اصیل رزیدنت اویل
ولا به خدا داره راست میگه،رزیدنت اویل کلاسیک به درد این نسل نمیخوره.یکم واقع بین باشید

حرفش در مورد دوربین کاملا درسته. چیزی هم هست که قبل از حتی تایید RE6 میگفتیم تو بحثا. اون دوربین اصلا استاندارد نیست و اگه بخواد توی یه بازی AAAـه این نسل استفاده بشه اساسا یک ایراد محسوب میشه. محبوبیت RE پیش طرفداراش، شاید 5% مربوط به دوربین باشه، بقیش مربوط به چیزای دیگه است که جا داره آقای کوبایاشی بشینه و توجه کنه ببینه چیه.

من میخواستم درباره اویل دیگه پست ندم چون نه دیگه فایده ای داره و هم این که اون دوران باشکوه دنیای بازی خیلی وقته که مرده بازی های مثلSyphon Filтer با اون گیم پلی مهیج و مشکلش و همین بازی اویل که یک بازی شاهکار در زمان خودش بود تا بازی شاد و مفرح کراش و پپسی من کلا هر نوع بازی در اون زمان پیدا میشد با توجه به این که دست بازیسازان در اون زمان به اندازه الان باز نبود اونم به خاطر سخت افزار های ضعیف تر اون زمان ولی در عمل میبینیم که بازی های اون زمان از کیفیت بهتری برخوردار بودن خصوصا از لحاظ ساختار گیم پلی و تنوع بازی ها .......... آقای کپکام آقا ما غلط کردیم باشه دوربین کلاسیک رو ما نخواستیم اصلا دوربین کلاسیک بد ولی اون حس ترس حس تنهایی ماشین تایپ معماهای پیچیده و جذاب کمبود مهمات مخلوط کردن گیاهان مختلف برای درمان کردن و بسیاری نکات ریز و ردشت اویل های اون زمان کجا رفتن این حرفم رو بار ها خودم و دوستان دیگه زدن و تکراری شده . یک واقعیته همه چیز عوض شده و غیر قابل برگشت افرادی مثل ما هم باید با همون خاطرات اویل گذشته زندگی کنن و...........

چهار روز دیگه هم میگن:
شخصیت های قدیمی و کلاسیک شیطان مقیم به درد این نسل نمیخورد و به علت علاقه زیاد همه به بازیهای شوتر بعد از مذاکره با شرکت اکتیویژن شخصیت محبوب "کاپتان پرایس" به جای شخصیت های قبلی وارد این سری خواهد شد

ترس رو برگردوندن با رولیشن
دقیقا
به جای هر روز کنفرانس گذاشتن و برای خودشون نوشابه باز کردن و حرف های صد من یه غاز زدن بیان همین روشی که برای Revelation انجام دادن را پیاده کنن

درسته رولیشن به نسبت بقیه اویل ها موفق بود ولی نه در حد این جمله تو
رولیشن اخراش که دوباره شبیه codشده بود
ولی درکل فک کنم موفقترین اویل این نسل بود تا الان البته
اخراش اره:d ولی باز هم ترس توش وجود داشت معما توش بود هی باید می رفتی به مکان های قدیمی کلید می اوردی:dسر اون دختره که نمی مرد چند تا سکته زدم:dداستانش هم ادرم رو خیلی جذب می کرد:dامیدوارم که ادامش رو هر چه زود تر بدن ما حصلمون سر رفت از این بی بازی:|
تازه باید گفت این نسل کنسول های دستی:d

بهتر بود میگفت سازنده های ژآپنی به درد این نسل نمی خورن :دی چون این دلایلی که آورده بیشترش ناتوانی سازنده رو نشون میده برای اتحاد با ریشه های سری .

چقدر از نمسیس می ترسیدم ولی تو راکـون سیتی اصلا حس ترس رو به من القا کرد ، ولی هنوز که هنوزه ، RE های قدیمی رو وقتی بازی می کنم ، واقعا می ترسم ، حیف این iP که نابود شد

کسی نمیگه مشکل رزیدنت اویل فقط دوربینشه ولی یکی از مشکلاش هست واقعا! این دوربین به درد بازی های ترسناک نمیخوره! والسلام. کلاسیک هم نمیشه چون قدیمی شده ولی دوربینی که گفتم عالیه! یک میلیمتر دوربین رو بردن عقب گفتم Fix کردیم والا ما که تفاوتی حس نکردیم.

کسی نمیگه مشکل رزیدنت اویل فقط دوربینشه ولی یکی از مشکلاش هست واقعا! این دوربین به درد بازی های ترسناک نمیخوره! والسلام. کلاسیک هم نمیشه چون قدیمی شده ولی دوربینی که گفتم عالیه! یک میلیمتر دوربین رو بردن عقب گفتم Fix کردیم والا ما که تفاوتی حس نکردیم.

dead space هم دوربینش مثل resident evil هست اما باز هم ترس داره

حرف‌هاش خیلی مضحکه! زاویه دوربین اصلاً مهم نیست، چرا اتمسفر سری کلاسیک رو از بین بردید؟ چرا المان‌های ترس بازی رو حذف کردید؟ چرا معماها و پازل‌ها رو حذف کردید؟ چرا بازی رو شوتر محض کردید؟ واقعاً نمیشه بازی‌ای با زاویه دوربین استاندارد این نسل ولی شبیه نسخه‌ای مثل Remake ساخت؟ بهانه تا چقدر؟

زاویه دوربین رو بهانه کردند تا بازی‌ای شبیه به COD بسازند!

تو این نسل بازی‌ای مثل Siren رو دیدیم که با استفاده از دوربین استاندارد این نسل به راحتی مخاطبش رو می‌ترسونه، فقط به خاطر اینکه تو این بازی به بهترین نحو از المان‌های ترس استفاده شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or