کپکام: Dead Rising 3 هرگز بر روی PS4 و PC منتشر نمیشود!

19Rodar

کاربر سایت
dead-rising-3-zombie-apoc-785685f9-sz320x448.jpg

کپکام اعلام کرد که عنوان Dead Rising 3 قرار نیست برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر شود! این خبر به تازگی از طریق سایت XOM اعلام شده است.

این عنوان یک بازی تماما اختصاصی نیست اما Dead Rising 3 یک عنوان Xbox One است! ما اخبار شایعات بسیاری را در اینترنت دیده ایم ولی بازی قرار نیست به هیچ وجه برای پلتفرم های PS4 و PC منتشر شود.بنابراین علاقه مندان به این بازی اگر قصد خرید X1 را ندارند باید با خاطراتشان خداحافظی کنند.

عنوان Dead Rising 3 یکی از عناوین لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی Xbox One است.

منبع

آخرین ویرایش:
اینقدر ملت انحصاری ندارن میشینن به هم قول میدن این بازی برای PS4 هم میاد و کپکام انحصاری بزن نیست ! :d
اون Minecraft هم که بنده خدا بعد از عرضه روی PC و X360 جنازش رسید به PS :d

اینقدر ملت انحصاری ندارن میشینن به هم قول میدن این بازی برای PS4 هم میاد و کپکام انحصاری بزن نیست ! :d

البته نوید ماینکرفت کنسول نصف کامپیوتر هم نیست ، کلا جنازش رو دادن رو xbox و ps :دی

ینی به یه سونی فن بگی انحصارین ندارین فک کنم از فحش هم بدتره :دی نوید جان تو دیگه چرا ؟ :| :دی

در غم از دست دادنش همین بس که مجری شو IGN جناب آقای گرگ میلر بعد از معرفی ماینکرافت بعنوان لانچ تایتل PS4 با شوخی خنده فرمودند:
I suppose Halo is the only thing left for Microsoft and they are going to lose that as well

گریم گرفت از این خبر این بازی برایps4نمیاد:d
من توصیه میکنم به کپکام ابرشو نبره با این بازی اگر ابروی مونده باشه براش این بازی چیه اصلا نمشه اسمش گذاشت بازی

ما داريم نون 1ST PARTY هاي خودمون رو مي خوريم . مثل بعضي ها (!) آويزون اين و اون نمي شيم براي انحصار زماني .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or