کپکام: Dead Rising 3 هرگز بر روی PS4 و PC منتشر نمیشود!

19Rodar

کاربر سایت
dead-rising-3-zombie-apoc-785685f9-sz320x448.jpg

کپکام اعلام کرد که عنوان Dead Rising 3 قرار نیست برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر شود! این خبر به تازگی از طریق سایت XOM اعلام شده است.

این عنوان یک بازی تماما اختصاصی نیست اما Dead Rising 3 یک عنوان Xbox One است! ما اخبار شایعات بسیاری را در اینترنت دیده ایم ولی بازی قرار نیست به هیچ وجه برای پلتفرم های PS4 و PC منتشر شود.بنابراین علاقه مندان به این بازی اگر قصد خرید X1 را ندارند باید با خاطراتشان خداحافظی کنند.

عنوان Dead Rising 3 یکی از عناوین لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی Xbox One است.

منبع

آخرین ویرایش:
مینکرافت اصلا چی بود که بخواد بمونه یا نمونه ! نسل بعد تو انحصاری مایکروسافت قطعا نسبت به نسل فعلی بهتر عمل میکنه و اینو با شروع طوفانیش به خوبی نشون داده;)
واقعا فکر نمیکردم فن بویی شما به قدری بالا بزنه که عنوانی با مینگین 93 و فروش فوق خفن رو زیر سوال ببرید.

بعد از E3 چندتا بازی هست که من همین جا بهتون قول شرف میدم انحصاری نمیمونن. زمان E3 هم این حرف رو زدم. الانم باز میتونید بوک مارک کنید.

یه سری هارو هم تب مدیریت و صاحاب بودن گرفته واقعا !
به نظر من ادم بدون اینکه بتونه مردومو داشته باشه هیچی نیست ! که اون هم همیشه با فرمولهای کتابی و دانشگاهی و قانون بوجود نمیاد ! یه جو شرف میخواد !

حالا هر دلیلی داره که روی این کنسولا نیاد واسه خودشون ! ما کار نداریم ! مبارکش باشه کپکامو میگم :|

واقعا فکر نمیکردم فن بویی شما به قدری بالا بزنه که عنوانی با مینگین 93 و فروش فوق خفن رو زیر سوال ببرید.

من از اون نظر گفتم که آیا بازی مینکرافت یک بازی اساسی هستش؟زیر سوال نبردمش.کاملا مشخصه اون مینکرافت امتیازاتش بالا بود و متا خوبی داشت اما من اونو قابل مقایسه با بازی هایی مثل Dead Rising و Halo و FM5 و GeOW ندونستم واسه همین با اون لحن صحبت کردم دیگه شما حداقل باید متوجه می شدید!!

من از اون نظر گفتم که آیا بازی مینکرافت یک بازی اساسی هستش؟زیر سوال نبردمش.کاملا مشخصه اون مینکرافت امتیازاتش بالا بود و متا خوبی داشت اما من اونو قابل مقایسه با بازی هایی مثل Dead Rising و Halo و FM5 و GeOW ندونستم واسه همین با اون لحن صحبت کردم دیگه شما حداقل باید متوجه می شدید!!

منظورت چیه قابل مقایسه نیست؟
بازی که با کمترین هزینه، بیشترین بازی‌دهی رو داشته، در نوع خودش یک یکی از برترین بازی‌ها از نظر خلاقیت به شمار میاد رو با اون بازیها مقاییسه میکنی!؟. هزینه ساخت این بازی که تونسته این همه فروش داشته باشه و این همه کاربر به خودش جلب کنه حتی قابل قیاس بازی بازیهایی که اسم بردی نیست.

منظورت چیه قابل مقایسه نیست؟
بازی که با کمترین هزینه، بیشترین بازی‌دهی رو داشته، در نوع خودش یک یکی از برترین بازی‌ها از نظر خلاقیت به شمار میاد رو با اون بازیها مقاییسه میکنی!؟. هزینه ساخت این بازی که تونسته این همه فروش داشته باشه و این همه کاربر به خودش جلب کنه حتی قابل قیاس بازی بازیهایی که اسم بردی نیست.

مثل اینکه نمی تونم منظورمو بفهمونم یا اینکه اصلا نمیشه!! ولی خب دیگه حالا مینکرافت از GeOW و Forza هم بهتر شد:|

شماها که دارین وقت و انرژی میزارین با هم کل کل کنین حداقل سر یه بازی با ارزشتر اینکارو کنین:d
یه بازیه رنج 7-8 که این حرفارو نداره.بازیه نسل بعدیی که با 8 گیگابایت رم و cpu فلانو اینا افت فریم داره هنوز معلومه کیفیت ساختش!:d
مال خودتون:d

کپکام همون گندی که تو re6 زد رو جمع کنه.اصلا نمیخواد این بازی رو روی pc و ps4 منتشر کنه.
ما فقط منتظر the evil within هستیم.بازی ساخته دست شینجی میکامی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or