کپکام: Dead Rising 3 هرگز بر روی PS4 و PC منتشر نمیشود!

19Rodar

کاربر سایت
dead-rising-3-zombie-apoc-785685f9-sz320x448.jpg

کپکام اعلام کرد که عنوان Dead Rising 3 قرار نیست برای پلتفرم های PC و PS4 منتشر شود! این خبر به تازگی از طریق سایت XOM اعلام شده است.

این عنوان یک بازی تماما اختصاصی نیست اما Dead Rising 3 یک عنوان Xbox One است! ما اخبار شایعات بسیاری را در اینترنت دیده ایم ولی بازی قرار نیست به هیچ وجه برای پلتفرم های PS4 و PC منتشر شود.بنابراین علاقه مندان به این بازی اگر قصد خرید X1 را ندارند باید با خاطراتشان خداحافظی کنند.

عنوان Dead Rising 3 یکی از عناوین لانچ کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی Xbox One است.

منبع

آخرین ویرایش:
اوه . اینجور حرفا از کپکام واقعا امتحانشو پس داده . کاش نمیگفت این حرفو . حالا مطمئن شدم دو سه سال بعد روی PS4 منتشر خواهد شد :دی

مجتبی PC قبلا هم کینکت داشته ، اینم تا جایی که میدونم مثل همونه پس دل بهش خوش نکن ...

حمایت و پیشتیبانی کینکت تو این نسل قرار نیست مثل نسل قبل باشه و مسلما چه روی PC و چه XOne کارایی های بیشتری پیدا می کنه!!!
هرچند من خودم بهش علاقه ای ندارم!!

مینکرافت اصلا چی بود که بخواد بمونه یا نمونه ! نسل بعد تو انحصاری مایکروسافت قطعا نسبت به نسل فعلی بهتر عمل میکنه و اینو با شروع طوفانیش به خوبی نشون داده;)
minecraft چیزی بود که خیلی از اون بازی هایی که می خواستن چیزی بشن،به چیز بودن minecraft نزدیک هم نشدن،نظرات تخصصیت رو بزار برای چیزهای که چیزی ازشون بدونی

نه جان من بیا منتشر کن ، نه تروخدا بیا منتشر کن ، من برم خودکشی کنم این حرفو کپکام زد !

بدترین بازی زامبی کشی تو کل تاریخ هستش این بازی :دی حداقل برای من .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or