کپکام سیستم مورد نیاز RE5 را اعلام کرد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Resi5_screen2-thumb-400x256.jpg

کپکام امروز رسما سیستم مورد نیاز برای اجرای Resi 5 را اعلام کرد. همچنین برای کسانی‌ که علاقه‌ای به موس و کیبورد ندارد، این بازی سازگاری کاملی با Xbox360 Controller for Windows دارد.

Required = قطعاتی که حتما مورد نیاز است.
Recommended = برای اجرای بهتر بازی پیشنهاد می‌شود.

Operating System
Windows XP – Required
Windows Vista – Recommended

Processor/CPU
Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2 – Required
Intel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better – Recommended

RAM
Windows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – Required
Windows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – Recommended

HDD
8.0GB or more

Monitor
800×600 – Required
1280×720 or larger – Recommended

Disc Drive
DVD9 compatible drive

Graphics Card
VRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – Required
VRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – Recommended

Sound Card
Direct Sound Compatible (DirectX 9.0c or higher)

Interface
Mouse & Keyboard – Required
Gamepad – Recommended: Xbox360 Controller for Windows

Internet
Broadband Connection – Recommended: For online modes​

Source

منم همینو گفتم همون اول. من سیستمم زمون تا آسمون فرق داره با اینی که این خواسته، ولی خیلی خیلی خیلی خیلی راحت دارم 35 فریم میگیرم، که خیلی هم متعجب شدم :دی

درود و 2 صد بدرود

اقاهون این که میزارم Gaming Rig یکی از بچه هاست ادعا کرده 93.5 فرم گرفته استیبله استیبل !!! ایا صحیح فرموده !! ایا ؟

• ProcessorAMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHzMotherboardGigabyte GA-M56S-S3Memory2048MB RAMVideo CardNVIDIA GeForce 8600 GTSHard DriveWDC 160 GBMonitorLG Electronics F700P - 16 inchesSound CardMCP65 High Definition AudioSpeakers/HeadphonesMicrolab Lexus 2XRKeyboardFARASOOMouseFatal1ty 2020Operating SystemMicrosoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2

درود و 2 صد بدرود

اقاهون این که میزارم Gaming Rig یکی از بچه هاست ادعا کرده 93.5 فرم گرفته استیبله استیبل !!! ایا صحیح فرموده !! ایا ؟

• ProcessorAMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHzMotherboardGigabyte GA-M56S-S3Memory2048MB RAMVideo CardNVIDIA GeForce 8600 GTSHard DriveWDC 160 GBMonitorLG Electronics F700P - 16 inchesSound CardMCP65 High Definition AudioSpeakers/HeadphonesMicrolab Lexus 2XRKeyboardFARASOOMouseFatal1ty 2020Operating SystemMicrosoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
93 فریم اونم با این مشخصات lol من همینو دارم 30 تا بزور میگیرم!
البته احتمال داره که با پایین ترین تنظیمات و رزولوشن تست گرفته باشه و گرنه محاله!

این‌که سیستم منه :دی من عسل به سیبیلام مالیدم 93 فریم بگیرم :دی

ویرایش

همین‌جا اعلام می‌کنم این مردک که داره نشر اکاذیب می‌کنه مزدور و جیره‌خوار عوامل ضدانقلاب و بی‌بی‌سی فارسیه که قصد دار چهره مردمی منو تخریب کنه که انشالله ناکام میمونه...

آخرین ویرایش:
93 فریم اونم با این مشخصات lol من همینو دارم 30 تا بزور میگیرم!
البته احتمال داره که با پایین ترین تنظیمات و رزولوشن تست گرفته باشه و گرنه محاله!
ای اقا !!!
ایشون فیلم زیاد نیگا میکنن شاید متوهم شدن ! نمیدونم والا ! من بهش گفتم به راه راست هدایت شو ! ولی میگه الا بلا 93.5 فرم میده !

ای اقا !!!
ایشون فیلم زیاد نیگا میکنن شاید متوهم شدن ! نمیدونم والا ! من بهش گفتم به راه راست هدایت شو ! ولی میگه الا بلا 93.5 فرم میده !
خوب همچی زیاد عجیبم نگفته!
من الان تست زدم عجیبه! 94.5 فریم میگیریم! البته این تست رو در خواب گرفتم از خواب بلند شدم افسرده شدم :)
بیخیال بشید بابا!

واقعا جای تعجب داره من این بازی رو روی XBOX 360 بازی کردم و بدون هیچ افت فرمی و هیچ مشکلی بازی کردم و از لحاظ گرافیک هم بی نظیر بود من خودم یکی از فن های EVIL های سبک گذشته هستم هر چقدر بخواین میشه به Gameplay گیر داد ولی به گرافیک بازی واقعا نمیشه .

خوب همچی زیاد عجیبم نگفته!
من الان تست زدم عجیبه! 94.5 فریم میگیریم! البته این تست رو در خواب گرفتم از خواب بلند شدم افسرده شدم
بیخیال بشید بابا!
فکر کنم بشه روی رزولوشن 800 در 600 نود فریم گرفت.اونم با جزئیات فوق العاده پایین.فکر نکنم اینقدر ها هم تخیلی باشه
جدیدا همه خواب های خوش خوش می بینن نمی دونم چرا من نمی بینم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or