کپکام سیستم مورد نیاز RE5 را اعلام کرد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Resi5_screen2-thumb-400x256.jpg

کپکام امروز رسما سیستم مورد نیاز برای اجرای Resi 5 را اعلام کرد. همچنین برای کسانی‌ که علاقه‌ای به موس و کیبورد ندارد، این بازی سازگاری کاملی با Xbox360 Controller for Windows دارد.

Required = قطعاتی که حتما مورد نیاز است.
Recommended = برای اجرای بهتر بازی پیشنهاد می‌شود.

Operating System
Windows XP – Required
Windows Vista – Recommended

Processor/CPU
Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2 – Required
Intel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better – Recommended

RAM
Windows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – Required
Windows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – Recommended

HDD
8.0GB or more

Monitor
800×600 – Required
1280×720 or larger – Recommended

Disc Drive
DVD9 compatible drive

Graphics Card
VRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – Required
VRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – Recommended

Sound Card
Direct Sound Compatible (DirectX 9.0c or higher)

Interface
Mouse & Keyboard – Required
Gamepad – Recommended: Xbox360 Controller for Windows

Internet
Broadband Connection – Recommended: For online modes​

Source

خجالت هم نمی کشه! ، Resident Action 5 ول داده ، گرافیکش هم که هیچی نداره ، به جز گرافیک چند شخصیت ، بعضی جا ها به حد افتضاخ هم میرسه! اندازه Crysis سیستم میخواد!

ترو به هرچی قبول داری ، ای سوپرفن RE ! ، گرافیکش انقدر خوب بود!؟ احیانا در و دیوار و آسمون و افکت آب و تاثیر گذاری روی محیط که همگی در حد RE4 بودن! رو یادت رفته!
من خودم خیلی دوست دارم این بازی رو ، ولی اومده میگی CPU چهار هسته ای می خوام! خجالت هم نمی کشه!
(میدونم CPU گرافیک رو پردازش نمی کنه!)

و من همچنان لــــــــــــول

Absolutley no doubt about it, Resident Evil 5 has by far the best graphics of any game released so far in 2009

Game Informer complimented Resident Evil 5 saying it had the best graphics of any game to date

The graphics of the gameplay and the cinematics are beautiful and full of detail

graphics are best ive seen so far in next gen consoles

Graphics and sound are simply stunning

و من حرف این همه مجله و سایت رو برتر از حرف حضرتعالی میدونم.

گرافیکش افتضاحه همین و مونده بود بشنویم :eek:

من میترسم این EVIL بفروشم رو سیستمم بالا نیاد :(( آخه CPU من چهار هسته ای نیست :smile:

خوب میجبور نیستی که روی آخرین درجه بازی کنی;)

میدونم ولی دوست دارم رو درجه آخرش بازی کنم :دی

آخرین ویرایش:
تا حدودی چرت و پرت گفتم شرمنده اعصابم به شدت از دست یه مساله ای خورد بود بعد با امیدی بسیار(!) اومدم تو این تاپیک دیدم بازی که گرافیکش "Perfect" "بی نقص و کامل" نیست ، خیلی سیستم خواسته
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!
ببخشید ، عذر میخوام.

و من همچنان لــــــــــــول

Absolutley no doubt about it, Resident Evil 5 has by far the best graphics of any game released so far in 2009

Game Informer complimented Resident Evil 5 saying it had the best graphics of any game to date

The graphics of the gameplay and the cinematics are beautiful and full of detail

graphics are best ive seen so far in next gen consoles

Graphics and sound are simply stunning

و من حرف این همه مجله و سایت رو برتر از حرف حضرتعالی میدونم.

اینها هم یه خورده جو گرفتتشون ؛ یعنی بهترین تا بحال!؟
درسته من زیاده روی کردم ، ولی اگر میتونستم از 360 HD عکس بگیرم ، چندین و چند مورد بسیار بی کیفیت نشونتون می دادم که با گرافیک بالای شخصیتها و نورپردازی جالب بازی تناقض داره

گرافیکش افتضاحه همین و مونده بود بشنویم :eek:

من میترسم این EVIL بفروشم رو سیستمم بالا نیاد :(( آخه CPU من چهار هسته ای نیست :smile:

میدونم ولی دوست دارم رو درجه آخرش بازی کنم

گفتن تو بعضی موارد از جمله دیوار ها و زمین های اون مرحله قبیله آدم خوار ها !!! ، در حد افتضاحه واسه این نسل!

کی گفته مجبور نیستم رو آخرین درجه بازی کنم ، پول پای PC خرج میشه گرافیکهای بالاتر از این رو چهارتا چهارتا با هم اجرا می کنه ، حالا این چی داره که من نباید بتونم با آخرین گرافیک اجرا کنم!؟

منم با شما موافقم .
لول:biggrin1:

بابا موافق!

به جوابی که بالاتر نوشتم توجه کن!

ترو به هرچی قبول داری ، ای سوپرفن RE ! ، گرافیکش انقدر خوب بود!؟ احیانا در و دیوار و آسمون و افکت آب و تاثیر گذاری روی محیط که همگی در حد RE4 بودن! رو یادت رفته!
من خودم خیلی دوست دارم این بازی رو ، ولی اومده میگی CPU چهار هسته ای می خوام! خجالت هم نمی کشه!
درسته من زیاده روی کردم ، ولی اگر میتونستم از 360 HD عکس بگیرم ، چندین و چند مورد بسیار بی کیفیت نشونتون می دادم که با گرافیک بالای شخصیتها و نورپردازی جالب بازی تناقض داره

تناقض

شما که بازی کردی این رو میگی؟
پس به نظر شما چه چیزی واسه پردازش صحنه های بازی مثل انفجارهای فوق العادش با اون جزییات بالا میخواد؟
من که تناقضی در گرافیک نمیبینم.
RE5 از معدود باری هایی هست که طراخی چهره ی متوازنی داره. خیلی از بازی ها فقط طراخی چهره ی شخصیت اول مناسب دارن. ولی RE5 متوازنه .
ختی به نظر من طراخی وسکر بهتر از کریس هست :biggrin1:
شما بهتره تجدید نظر کنی;)
شما انگشتتون رو به جایی گذاشتین که نباید میذاشتین.
The Good : Beautifully detailed graphics and character animations
این یعنی نمره ی بالایی که گرفته یکی از دلایل مهمش اینه.

آخرین ویرایش:
سخه XBOX 360 را بازی کرده باشید این بازی در جاهایی تیک می زد و کند می شد
درسته.توی بعضی از مرحله ها بازی افت فریم داشت ولی چیزی نبود که خیلی تابلو باشه و اذیت کنه.در ضمن این در CO-op بصورت اسپلیت اسکرین وجود داشت و ممکنه تو حالت سیستم لینک این مشکل وجود نداشته باشه.

ببین دوست عزیز کلا کپکام توی زمینه گرافیک خیلی حرفه ای هست و براحتی با ایجاد رنگبندی های واقعی و جلوه های سینمایی خیلی از مشکلات گرافیکی رو می پوشونه مثلا Lost planet هنوزم که هنوزه گرافیک خیلی زیبا و قشنگی داره ولی اگه توجه کنی تکسچر ها در بعضی جاها به شدت ساده بود و تقریبا شبیه عکس بود ولی وقتی به اون محیط با اون رنگ بندی و نور پردازی نگاه می کردی اصلا متوجه نمی شدی و تازه سازنده های بازی رو تحسین می کردی. کپکام خیلی خوب بلده ضعف های فنیه گرافیکه بازیش رو بپوشونه که به این راحتی ها نشه به اونا پی برد.
ولی خدا وکیلی گرافیک رزیدنت اویل 5 یکی از زیباترین گرافیک های نسل حاضره

آخرین ویرایش:
دوستان وقتی میگه سی پی یو چهار هسته ای میخواد مبنی بر این نیست که سیستم بالایی میخواد این یه سیستم پیشنهادی هست برای کسانی که میخواند بازی را روی آخرین درجه با فریم بالا بازی کنند(بالا 60) شما با یه 2 هسته ای میتونید اخرین درجه بازی را با فریم 30 بازی کنید.همیشه سیستم پیشنهادی را بالا میگویند برای فریم بالا ولی ما به 30 هم راضی هستیم .در مورد کرایسیس هم این بازی سیستم اخرش هیچ وقت اعلام نشد وگرنه الانم با بهترین سی پی یو i7 و بهترین گرافیک نمی تونید اون فریمی را که میخواهید بگیرید.

re5 هر چقدر از نظر گیم پلی اشغال بود از نظر گرافیک گل کاشته بود و بهترین گرافیک رو بین تمام بازیهای کنسولی که تا حالا اومدن رو داره

ببین دوست عزیز کلا کپکام توی زمینه گرافیک خیلی حرفه ای هست و براحتی با ایجاد رنگبندی های واقعی و جلوه های سینمایی خیلی از مشکلات گرافیکی رو می پوشونه مثلا Lost planet هنوزم که هنوزه گرافیک خیلی زیبا و قشنگی داره ولی اگه توجه کنی تکسچر ها در بعضی جاها به شدت ساده بود و تقریبا شبیه عکس بود ولی وقتی به اون محیط با اون رنگ بندی و نور پردازی نگاه می کردی اصلا متوجه نمی شدی و تازه سازنده های بازی رو تحسین می کردی. کپکام خیلی خوب بلده ضعف های فنیه گرافیکه بازیش رو بپوشونه که به این راحتی ها نشه به اونا پی برد.
ولی خدا وکیلی گرافیک رزیدنت اویل 5 یکی از زیباترین گرافیک های نسل حاضره

خب مگه همینطور نیست!؟ ، DMC 4 با همین موتور MT Framework 1 بود ، بعضی جاها گرافیکش خرابکاری می کرد که خیلی حرفه ای کاری می کردن که چشمت متوجه نشه!
ولی من اون رو با 7600GT و AMD A64 3000 با بالاترین تنظیمات بازی کردم ، 80% بازی رو روی 50 فریم رفتم جلو.
حالا این بازی با این ضعف ها بخصوص توی تکسچر های محیط (با کلک برای نشون ندادن یا بی کلک مهم اینه که تکسچر ها اینطورن) میگه 9800 میخوام و C2Q ، خب غلط کرده اینو میخواد :دی
گنده تر از اینهاش این سیستم رو نمیخوان
احیانا از مرحله اول به بعد ، به در و دیوار و زمین به دقت نگاه کنید ، جلوه های آب اصلا عالی نیستن ، آسمون اکثرا متوسط رو به پایینه و بعضی جاها خنده دار میشه!
با این حد ضعف ، نباید چند برابر DMC4 سیستم بخواد ، حالا بگید lol!

شما بی خیال این سیستم پیشنهادی شو.
شما بنچ مارک بازی رو روی سیستمت اجرا کن ببین چی جوره.به نظرم فرقی چندانی با دویل 4 نخواهد داشت.من که خودم امتحان نکردم و برام مهم نیست برا شما می گم که خیلی گیر دادی به این موضوع.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or