کوجیما : نمایش های جدید GTA V من را افسرده کرد !

• Thread starter Thread starter Ray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ray

کاربر سایت
gta_5_header.jpg

این طور که بنظر میرسد نمایش های جدید GTA V روی PS4 , XOne و PC باعث افسرگی کارگردان Metal Gear Solid 5 یعنی هیدئو کوجیما شده !
با توجه به نمایش های فوق العاده ی GTA V روی نسل هشتم کنسول ها کوجیما تا حدی حق دارد ناراحت باشد , اما بیخیال رفیق بازی تو هم چندان بد نیست !

البته صحبت های کوجیما در این مورد بیشتر جنبه ی شوخی داشته . در صحبتی که کوجیما با CVG داشته به چگونگی کار Rockstar بر روی نسخه ی نسل هشتمی GTA V پرداخته و اینطور اذعان داشته :

"البته مقایسه این دو بازی کاملا درست نیست چون مسیری که هم اکنون Rockstar در پیش گرفته با مسیری که ما در پیش گرفته ایم متفاوت است ."
"وقتی که ما میگوییم در حال ساخت یک بازی Open-World هستیم اکثرا به این فکر می افتند که ما در حال ساخت یک بازی به سبک GTA هستیم در صورتی که این ایده کاملا با MGS مغایرت دارد و ما در حال ساخت بازی ای هستیم که آزادی در چگونگی انجام مراحل آن وجود داشته باشد ."
"کاری که اکنون Rockstar در حال انجام برای کنسول های نسل جدید است بسیار برای من تحسین برانگیز است و واقعا باید بگویم که زمانی نمایش های این بازی را بر روی PS4 دیدم برای چند روز دپرس بودم ! البته این مسئله ربطی به طراحی بازی ندارد و تنها مربوط به خود من میشود . کیفیت بازی ای که Rockstar به نمایش گذاشت بسیار تاثیر گذار بود !"

در هر صورت MGS5 هم به اندازه ی GTA V زیبا بنظر میرسد !

http://www.vg247.com/2014/06/18/gta-5-pc-ps4-xbox-one-visuals-make-hideo-kojima-depressed/

آخرین ویرایش:
فكر نكنم كسي بي دليل چنين لقبي رو به ناف رفيقت بسته باشه عزيزم! مطمئنا كسي كه تو نسل شيشم شاهكار جاودانه اي مثل MGS 3 رو ساخته كه هنوزم بعد از گذشت اين همه سال به عنوان يكي از بهترين بازي هاي ساخته شده ازش ياد ميشه شايسته لقب استاده.
هیچ کس شایستگی های هیدئو کوجیما و شاهکارهای ساخته شده اش رو زیر سوال نمیبره! ولی با این فلسفه ای که شما داری پیشنهاد می کنم لیست زیر رو هم به گنجینه لغاتتون اضافه کنین:
استاد استنلی کوبریک، استاد الیا کازان ، استاد مارلون براندو ، استاد جان لنون ، استاد دیوید گیلمور استاد بیل گیتس ، استاد استیو جابز و . . .
COME ON!!! با این همه استاد استاد کردنا چی رو به کی میخواین ثابت کنین!!!!
شما که چون از کامنت من خوشت نمیاد سریع پاکش می کنی ، تو دنیای واقعی هم توانایی این رو داری که نظر هر کسی رو که باهاش حال نکردی پاک کنی!!؟!؟!؟

آخرین ویرایش:
البته اینم بگم که کوجیما کمی جوگیره ها!
یادم اون e3 ایکه 5-6 سال پیش cod:mw2 و assassins creed 2 هم حضور داشتن کلی سر این دو تا بازی حال کرده بود و ازشون تعریف می کرد!
یا با اون تریلر معرفی اولین قسمت dead island هم عاشق اون بازی شده بود و.....
:d
آخه کوجیما در 2حالت از بازی ای تعریف میکنه
اول اینکه سازنده ـش هات باشه :d
دوم بازی ناجور خوب باشه
که درمورد AC مورد اول صدق میکنه :d

والا من فکر میکنم عمدا این صحبت ها رو میکنه که اسمش و بازی جدیدش رو بورس باشه
نمیگم اسمش و بازیش و رو بورس نیست ولی هر از گاهی که خبری ازش نیست و خبرها در موردش کم میشه، میاد یه اظهار نظری میکنه که گفتنش خیلی هم واجب نیست
غیر مستقیم هم تو اظهاراتش به MGS 5 اشاره میکنه

والا من فکر میکنم عمدا این صحبت ها رو میکنه که اسمش و بازی جدیدش رو بورس باشه
نمیگم اسمش و بازیش و رو بورس نیست ولی هر از گاهی که خبری ازش نیست و خبرها در موردش کم میشه، میاد یه اظهار نظری میکنه که گفتنش خیلی هم واجب نیست
غیر مستقیم هم تو اظهاراتش به MGS 5 اشاره میکنه
MGS برای رو بورس بودن نیازی به این کارا نداره ها! :دی از نظر اسم و رسم چیزی از اسم و رسم gta کم نداره (خودم فن شدید gta هستم! :دی )
وقتی یه بازیساز بزرگ مثل کوجیما از یه بازی دیگه تمجید می کنه دلیلش این چیزا نیست! این نشون میده که کوجیما قبل از اینکه خودش بازیساز بدونه، گیمر می دونه! و این تفکرش باعث پیشرفت میشه
این موضوع با قضیه یوبی سافت که چپ و راست اسم gta v رو می آورد خیلی فرق داره، یوبی دقیقا می خواست از فن بیس GTA یه چیزی گیرش بیاد
mgs واقعا نیازی به این کارا نداره، اصلا دوتا دنیای متفاوت هستن فن بیس شون هم همینطور

بعد از شاهکارهای متال گیر مخصوصا شماره 2و 3 بعد هم شماره 4 کسی که این 3 عنوان را لمس کرده باشه قطعا فقط فقط لقب استاد را می تونه به این مرد کبیر بده و بس

البته اینم بگم که کوجیما کمی جوگیره ها!
یادم اون e3 ایکه 5-6 سال پیش cod:mw2 و assassins creed 2 هم حضور داشتن کلی سر این دو تا بازی حال کرده بود و ازشون تعریف می کرد!

دوتا بازی هم یکی از یکی داغون تر ....

بعد از شاهکارهای متال گیر مخصوصا شماره 2و 3 بعد هم شماره 4 کسی که این 3 عنوان را لمس کرده باشه قطعا فقط فقط لقب استاد را می تونه به این مرد کبیر بده و بس

شما که به همه لقب استاد اعطا کردی و بردی به level جدید ابر استاد
ابر استاد یرلی و ابر استاد کیج پس نقض میکنی.;;)

آقا این بحث استاد چیه هی میگید.مگه شاگردشید
البته استاد کوجیما کلّاً یه وزن و ابهّت در حدّ ایشون داره که اگه لقبو به بقیه بچسبونی این ابهّت رو نداره :دی

استاد چرا هیچ وقت همچین نظرهایی رو در مورد باریهای ژاپنی نمیده.نکنه تو ولایتشون تک ـه؟؟؟:دی
(نه البته که نیست!!:| )

الان Patrice Desilets هات هستند!
AC_Patrice_Desilets.jpg
البته AC 2 که اصلا بازی خوبی نبود8-|
این کیه ؟ :dنه منظورم یه خانمی بود که فک کنم یه کاره ای توی AC1 بود و کوجیما هی دور و برش میپلکید . منم که نگفتم علت علاقه ی کوجیما به AC خوب بودنشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or