کوجیما : نمایش های جدید GTA V من را افسرده کرد !

• Thread starter Thread starter Ray
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ray

کاربر سایت
gta_5_header.jpg

این طور که بنظر میرسد نمایش های جدید GTA V روی PS4 , XOne و PC باعث افسرگی کارگردان Metal Gear Solid 5 یعنی هیدئو کوجیما شده !
با توجه به نمایش های فوق العاده ی GTA V روی نسل هشتم کنسول ها کوجیما تا حدی حق دارد ناراحت باشد , اما بیخیال رفیق بازی تو هم چندان بد نیست !

البته صحبت های کوجیما در این مورد بیشتر جنبه ی شوخی داشته . در صحبتی که کوجیما با CVG داشته به چگونگی کار Rockstar بر روی نسخه ی نسل هشتمی GTA V پرداخته و اینطور اذعان داشته :

"البته مقایسه این دو بازی کاملا درست نیست چون مسیری که هم اکنون Rockstar در پیش گرفته با مسیری که ما در پیش گرفته ایم متفاوت است ."
"وقتی که ما میگوییم در حال ساخت یک بازی Open-World هستیم اکثرا به این فکر می افتند که ما در حال ساخت یک بازی به سبک GTA هستیم در صورتی که این ایده کاملا با MGS مغایرت دارد و ما در حال ساخت بازی ای هستیم که آزادی در چگونگی انجام مراحل آن وجود داشته باشد ."
"کاری که اکنون Rockstar در حال انجام برای کنسول های نسل جدید است بسیار برای من تحسین برانگیز است و واقعا باید بگویم که زمانی نمایش های این بازی را بر روی PS4 دیدم برای چند روز دپرس بودم ! البته این مسئله ربطی به طراحی بازی ندارد و تنها مربوط به خود من میشود . کیفیت بازی ای که Rockstar به نمایش گذاشت بسیار تاثیر گذار بود !"

در هر صورت MGS5 هم به اندازه ی GTA V زیبا بنظر میرسد !

http://www.vg247.com/2014/06/18/gta-5-pc-ps4-xbox-one-visuals-make-hideo-kojima-depressed/

آخرین ویرایش:
کوجیما خیلی ملت رو حرص داده و اذیت کرده سر Phantom Pain ، من شک ندارم حتی اگر از شماره های قبلیش از هر جهت بهتر هم باشه نمره و متای کمتری میگیره

من هنوز با قضیه کیفر ساترلند به جای دیوید هایتر کنار نیومدم، الان در صدد 100% کردن تروفی های Ground Zeroes هستم و هروقت صدای این مرد رو میشنوم میگم ! Stop pretending, you're not Snake!!!!

کوجیما خیلی ملت رو حرص داده و اذیت کرده سر Phantom Pain ، من شک ندارم حتی اگر از شماره های قبلیش از هر جهت بهتر هم باشه نمره و متای کمتری میگیره

چون ملت حرص داده حتما متای کمتری میگیره ؟ یا کلا دلیل دیگه ای واسه این حرف داری؟

چون برای شخصه خوده من . metal gear solid v بهترین متال گیری خواهد بود که تجربه کردم . شک ندارم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من نمیدونم چرا دوستان عزیز با کیفر کنار نمیان . درسته هایتر خدا بود ولی دیگه این کیفر هم انصافا از عجوبه های بازیگری واسه اینجور نقش ها هستش .

منکه تا اینجا ازش راضی بودم :d . بخصوص که الان داره live another day رو هم به نحوه احسنت بازی میکنه بیشتر امیدوار میشم :x

چون ملت حرص داده حتما متای کمتری میگیره ؟ یا کلا دلیل دیگه ای واسه این حرف داری؟

چون برای شخصه خوده من . metal gear solid v بهترین متال گیری خواهد بود که تجربه کردم . شک ندارم
آره چون خیلی ملتو اذیت کرده با کوچکترین نکته های این نسخه ، زیاد از حد هم اسپویل کرده داستان رو به نظرم.
انتظار کشیدن زیاد از حد توقع بیجایی ایجاد می کنه که همین باعث میشه آدم کمتر از بازی لذت ببره در نهایت.

کل دنیا میدونند که در مقابل راک استار هیچ هستی ، کسی که توی عمرش بازی Open World نزده باشه ، مطمئنا گند میزنه ، راک استار 20 ساله که فقط Open World میزنه
آخرین باری که دیدم کارگردان ژاپنی اینطور حرف میزنه و پز میده ، کارگردان RE6 بود که بعد یه گندی زدی و توی تاریخ گم شد،

آره چون خیلی ملتو اذیت کرده با کوچکترین نکته های این نسخه ، زیاد از حد هم اسپویل کرده داستان رو به نظرم.
انتظار کشیدن زیاد از حد توقع بیجایی ایجاد می کنه که همین باعث میشه آدم کمتر از بازی لذت ببره در نهایت.

خب دوست عزیز این حرفها زمانی درست هستش اول بازی بیاد و بعد ببینیم ایا کوجیما بیش از حد اسپویل کرده یا نه .

شاید تمام این چیزهایی که میبینیم درصد خیلی کوچیکی از بازی باشه . شاید کوجیما یک سورپرایز بزرگی واسمون داره .

اما قبول دارم اینو که اگه بازی همینی باشه که در تریلر ها دیدیم و تفاوت انچنانی به لحاظ داستانی رو حس نکنیم حرف شما درست خواهد بود .

اتفاقا برعکس شما من اصلا نگران داستان بازی نیستم . شاید نگران بخش های دیگه باشم ولی داستان رو اصلا

این استاد چه آدم حسودیه ، ولی خوبیش اینه که واقع بینه نمیاد واسه بازی ۲۸۰ میلیون دلاری شاخ و شونه بکشه .

این حسادت نیست! تحسین کردن هستش. نیازی به شاخ و شونه هم نداره، هر دوبازی کاملا موفق و کاملا سبکاشون متفاوت هست.

این استاد چه آدم حسودیه ، ولی خوبیش اینه که واقع بینه نمیاد واسه بازی ۲۸۰ میلیون دلاری شاخ و شونه بکشه .

Metal Gear Solid ها در قسمت 3 و 4 هم هزینه ساختشون پایینتر از GTA ها بود(قبل از اون GTA اصلا مال این حرفا نبود که با متال گیر مقایسه بشه:d ) ولی کمتر کسی میاد میگه که GTA تجربه قدرتمندتری بود به نسبت متال گیر، متال گیر بی نظیر و بی نقص هستش از همه لحاظ....کوجیما از روی فروتنی این حرف هارو میزنه، اگر آدم مغروری بود شاخ شونه هم میکشید کسی نمی گفت داره حرف بیراه میزنه....بگذریم که تنها نقطه مشترک Phantom Pain و GTA V اینه که هردو Open-world هستند.

کل دنیا میدونند که در مقابل راک استار هیچ هستی ، کسی که توی عمرش بازی Open World نزده باشه ، مطمئنا گند میزنه ، راک استار 20 ساله که فقط Open World میزنه
آخرین باری که دیدم کارگردان ژاپنی اینطور حرف میزنه و پز میده ، کارگردان RE6 بود که بعد یه گندی زدی و توی تاریخ گم شد،
:| :| :| :| :|

اصلاً خوندی این بنده خدا چی گفته !؟ :))
خدایی نباید ادیت میکردم :-"

اصلا کسی متال گر رو با gta مقایسه کرده ، که میاد اینطور حرف میزنه ، این یعنی داره حسودی میخوره که نمیتونه همچین بازی بزنه
خوشم میاد از راک استار ، که معلوم نیست کارگردان های بازی هاش کی هستند ، بازیشون میسازند و چند تا اطلاعات از بازی بیرون میدن و بعد بازی منتشر میکنند و بعد هم بهترین بازی و پرفروش بازی سال میشن ، بعد بدون اعدا و بدون تعریف و هیچ وقت هم اسم بازی های دیگری رو نمیراند

- - -ویرایش - - -

:| :| :| :| :|

اصلاً خوندی این بنده خدا چی گفته !؟ :))
خدایی نباید ادیت میکردم :-"

آخرش این رو نوشته
در هر صورت MGS5 هم به اندازه ی GTA V زیبا بنظر میرسد !
این یعنی تعریف از خودش

خب دوست عزیز این حرفها زمانی درست هستش اول بازی بیاد و بعد ببینیم ایا کوجیما بیش از حد اسپویل کرده یا نه .

شاید تمام این چیزهایی که میبینیم درصد خیلی کوچیکی از بازی باشه . شاید کوجیما یک سورپرایز بزرگی واسمون داره .

اما قبول دارم اینو که اگه بازی همینی باشه که در تریلر ها دیدیم و تفاوت انچنانی به لحاظ داستانی رو حس نکنیم حرف شما درست خواهد بود .

اتفاقا برعکس شما من اصلا نگران داستان بازی نیستم . شاید نگران بخش های دیگه باشم ولی داستان رو اصلا
اینا کلا حدس و گمان و نظر شخصی بود ، پیش زمینه اش هم تجربه بازی GZ بود که حداقل من یکی انتظار بیشتری داشتم.
البته شاید خاطره ای که با MGS1 دارم و اینکه GZ تداعی کننده اون خاطرات نبود و شباهت زیادی از نظر من به نسخه های قبلیش نداشت هم بی تاثیر نبوده در یه مقدار نا رضایتی من!
وات د ... ؟! خوندی شما متنو ؟

بار دومیه که کوجیما راکستار تحسین میکنه ، خوشم میاد کارش قشنگه خدایی داره ی شرکت تحسین میکنه اونوقت ی عده میگن حسودی!!!
شرکت واقعا رده بالا مثل راکستار هر چقدرم تحسین شه کمه براش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or