این طور که بنظر میرسد نمایش های جدید GTA V روی PS4 , XOne و PC باعث افسرگی کارگردان Metal Gear Solid 5 یعنی هیدئو کوجیما شده !
با توجه به نمایش های فوق العاده ی GTA V روی نسل هشتم کنسول ها کوجیما تا حدی حق دارد ناراحت باشد , اما بیخیال رفیق بازی تو هم چندان بد نیست !
البته صحبت های کوجیما در این مورد بیشتر جنبه ی شوخی داشته . در صحبتی که کوجیما با CVG داشته به چگونگی کار Rockstar بر روی نسخه ی نسل هشتمی GTA V پرداخته و اینطور اذعان داشته :
"البته مقایسه این دو بازی کاملا درست نیست چون مسیری که هم اکنون Rockstar در پیش گرفته با مسیری که ما در پیش گرفته ایم متفاوت است ."
"وقتی که ما میگوییم در حال ساخت یک بازی Open-World هستیم اکثرا به این فکر می افتند که ما در حال ساخت یک بازی به سبک GTA هستیم در صورتی که این ایده کاملا با MGS مغایرت دارد و ما در حال ساخت بازی ای هستیم که آزادی در چگونگی انجام مراحل آن وجود داشته باشد ."
"کاری که اکنون Rockstar در حال انجام برای کنسول های نسل جدید است بسیار برای من تحسین برانگیز است و واقعا باید بگویم که زمانی نمایش های این بازی را بر روی PS4 دیدم برای چند روز دپرس بودم ! البته این مسئله ربطی به طراحی بازی ندارد و تنها مربوط به خود من میشود . کیفیت بازی ای که Rockstar به نمایش گذاشت بسیار تاثیر گذار بود !"
در هر صورت MGS5 هم به اندازه ی GTA V زیبا بنظر میرسد !
http://www.vg247.com/2014/06/18/gta-5-pc-ps4-xbox-one-visuals-make-hideo-kojima-depressed/
آخرین ویرایش: