شایعه کنسول PS4 ممکن است از آن چیزی که ما فکرش را می‌کنیم نیز قوی‌تر باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

pad%20with%20logo-578-80.jpg

درود.

در این چند ماه گذشته اطلاعات بسیاری از مشخصات کنسول PS4 در مورد گرافیک، رم و مدل CPU این دستگاه از سوی سونی منتشر شده است؛ ولی چیزی که هنوز به طور دقیق مشخص نیست clock frequenc این پردازنده است که معلوم نیست چقدر است. چیزی که مشخص است هر دو کنسول PS4 و X1 از پردازندهای هشت هسته‌ای AMD مدل Jaguar بهره می‌برند ولی این مدل بیشتر روی PC ها و لپ‌تاپ‌های معمولی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فرکانس آنان بین 1.6 تا 2 گیگا هرتز هستند که گفته می‌شود فرکانس این دو دستگاه هم همین باشد. ولی چیزی که دیروز در official FCC filing for the PlayStation 4 منتشر شد خبر جدید و تایید نشده‌ای بود مبنی بر اینکه کلاک فرکانس CPU کنسول PS4 از آنچه که ما فکر را نیز می‌کردیم نیز قوی‌تر است و چیزی معادل 2.75 GHZ می‌باشد که بسیار قوی‌تر از و فراتر از CPU های عادی مدل جکوار است. 2.75 GHz می‌تواند سرعت پردازنده را به صورت توربو نشان دهد و طبق آمار power rating پردازنده نیز فقط 35 وات است که برای یک CPU هشت هسته‌ای بسیار پایین به شمار می‌اید.

در آخر نیز شایان ذکر است که گفته شده، این پردازنده به صورت سفارشی و خاص فقط برای PlayStation 4 از سوی AMD طراحی شده است.

The PlayStation 4 might be even more powerful than we think | Playstation 4

دوست عزیز من فن هیچ کنسولی نیستم.....ولی حرف شما منطقی به نظر نمیرسه.....خوب هر بازی بهتر باشه, خوب طبیعی هم هست که انتخاب بشه. حالا مولتی باشه یا انحصاری....این علم کردن نیست به نظر من.

هر ساله یه بازی شاخ از طرف سونی میومد و می گفتن که اصلا امکان نداره که این بازی و 360 اجرا کنه (مثل کیلزون و متال گر و گاو) بعد چند ماه یه مولتی (مثل کرایسس) میو مد که از تمام بازی های انحصاری هر دو کنسول بهتر بود..این داستان هنوزم ادامه داره :d
البته این یه تیکه ی بلد شده نظر شخصی شماست دیگه ؟!!!!!!!

دوست عزیز من فن هیچ کنسولی نیستم.....ولی حرف شما منطقی به نظر نمیرسه.....خوب هر بازی بهتر باشه, خوب طبیعی هم هست که انتخاب بشه. حالا مولتی باشه یا انحصاری....این علم کردن نیست به نظر من.

هر ساله یه بازی شاخ از طرف سونی میومد و می گفتن که اصلا امکان نداره که این بازی و 360 اجرا کنه (مثل کیلزون و متال گر و گاو) بعد چند ماه یه مولتی (مثل کرایسس) میو مد که از تمام بازی های انحصاری هر دو کنسول بهتر بود..این داستان هنوزم ادامه داره :d
کرایسس از تمام انحصاریا بهتره ؟!! :((
وای خدا من دیگه نیستم !! =)) :-&

موفقیت و محبوبیتِ PlayStation بخاطر این اعداد و ارقام نیست بخاطر اینه که PlayStation سونی ـه ! ND داره ! SM داره ! MM داره ! SP داره ... :دی
PSOne و PS2 سلام میرسونن ! اصلا PS3 هم ضعیفتره مدارکش هم موجوده !

خیلی خوبی شما .........19Rodar
پدیده جدیدی هستی برای سایت . کم کم دوستان داشتند تکراری میشدند که حضور شما جون تازه ای به ماجرا داد
خواهش میکنم دور نشو...........

هر دو کنسول قراضه هستند و از چیپهای گرافیکی و سی پی یو در حد نرمال استفاده کزدند(برخلاف نسل قبل) با اینحال چیپ گرافیکی پلی 4 معادلati 7850 هست و ایکس باکس وان 7790معادل فنهای مایکروسافت برن بنچمارکهای این دو رو ببیند بعد بیان اینجا کل کل کنند! این صحبت هم که تو بازی های مولتی پلتفرم ایکس باکس بهتر بوده تا حدی درست است ولی این به قدرت ربطی نداره بلکه به پیچیدگی سخت افزار پلی 3 و مخصوصا سی پی یو سل کنسول برمیگرده! در عوض قدرت سل تو بازی های انحصاری سونی بر همگان مشخص است البته سونی برای جبران این امر از سی پی یوی 8 هسته ای قراضه ای ام دی استفده کرده (مثل میکروسافت) چرا میگم قراضه برید بنچ مارک های مقایسه سی پی یوهای ای ام دی و اینتل رو ببینید متوجه میشید بهر حال با وجود قدرت پایین هر دو کنسول سونی بسیار سر است هر کی میخواد این حرف رو رد کنه حتما قدرت اثبات برتری ایکس باکس دو نسل قبل بر پلی 4 رو هم داره!

وای من موندم جواب کدومتون رو بدم بچه ها ! چقدر عصبی میشین وقتی یکی ضد سونی و ضد علاقه شما حرف میزنه!! از هر کدومتون نقل قول هایی می گیریم و جواب میدهیم!

خب همین دیگه منم همینو گفتم تو پستهای قبلیم! که سونی میگه قوی ترینه بهترینه خفن ترینه;) نیاز نیست درصد هاشو خودش بگه راه های دیگه ای هم هست!

از شما دیگه بعید بود مدیر جان! شاید بگید خب منم دل دارم می تونم بعضی وقتها تیکه بپرونم اما وقتی اون تگ روی اسمتونه باید بدونید کاربرا الگو میگیرن ازتون و همین باعث شده که این مدل پستها تو بازی سنتر زیاد شده دیگه!

آقا فرهاد ، بله شما درست می فرمایید ، 90 درصد این صحبتها رو سازنده ها زدن نه سونی ! صحیح ! می توانید لطف کنید نامشون رو ببرید؟احیانا اخراجی مایکروسافت نبودن؟سرباز های گمنام نبودن که مجله EDGE اسمشون رو نمیبره؟! والا من خودم تا حالا کلی خبر از خود سونی دیدم که همش توش از کنسول تانکش تعریف میکنه! اصلا همین که اومده گفته کنسول ما قوی ترین هست رو که قبول دارید انشالله؟همین کافیه دیگه! از قدیم گفتن هر کی خودشو برتر میدونه یا یه جای کارش میلنگه که داره با تبلیغات و هایپ بیش از حد سیاه بازی در میاره یا آخر سر، تر میزنه! و اما در مورد تیکه آخر صحبتت باید عرض کنم خدمتتون که شما موفقیت یک کنسول رو در آخر نسل آن می بینید؟! یعنی چون X360 در سال آخر عمرش انحصاری نداشته ( البته به قول شما ) دیگر شکست خورده؟اینکحه X360 برتر از PS3 بود تو همین بازی سنتر خبرهای مختلفی درج شد که چندین مجله و سایت معتبر چنین اعتقادی نداشتند و X360 رو موفق تر از PS3 می دونند و یه سایتی هم یادم نیست دقیقا که لیست کنسولهای برتر تاریخ رو اعلام کرده بود که X360 بالاتر از PS3 قرار داشت!

و اما حرفهای این دوستمون FarSeeR

جواب متن قرمز رنگ:
نه اینکه شما حرفی دارید و X1 رو مسخره نمی کنید! مگه من همیشه آنلاین هستم و از تمامی پستهای انجمن باخبر هستم و یا بیکار هستم که مو به مو تمام قسمتهای انجمن رو بخونم که ببینم کی از من نقل قول گرفته تا جواب بدم؟ها؟نخیر عزیزم من هر کی نقل قول بگیره ازم و ببینم جوابشو میدم! اون مطلبی هم که در مورد CPU میگی من در جواب به یه نفر مقایسه ای گذاشته بودم و از خودم ننوشتم چون میخواستم سریعا جواب طرف رو بدم رفتم تو گوگل سرچ کردم مشخصات سخت افزاری X1 و PS4 و یه سایت اومد کنار هم گذاشته بودش و من فقط Copy and Paste کردم. نمی دانستم چقدر افراد ریز بینی مانند شما هستند که قصدشون اینه بیان با این مدل ایراد گرفتن قصد تحقیر دیگران رو داشته باشند و به کسی که 26 سالشه و مهندس برق که فقط اندازه تمام هارت و پورتهای سونی مقاله و پروژه تحویل دانشگاه داده ایراد ضعف سواد بگیرن!!

جواب قسمت آبی رنگ: اولا همین جا شما نمونه ای از مسخره کردن X1 را با به کار بردن عبارت XBONE نشان دادید! آقا پرهام مدیر انجمن دیروز طی پیام خصوصی که بهش دادم این موضوع را باهاش مطرح کردم که ایشان اینگونه جواب دادند هر جا دیدید که کسی این عبارت رو به کار برده سریعا گزارش دهید تا برخورد شود پس لازم دونستم این موضوع رو بهتون اشاره کنم!بقیه صحبتتون هم در بالاتر جوابشو دادم.

بخش اول رو که کلا چیزی ندارم بگم! اینکه کجای اینترنت نوشته بوده Core i4 و Core i8 که شما ازش کپی پیست کردید رو هم همچنان درک نمیکنم و امیدوارم در رشته ی مهندسی برق هم موفق باشید ;)

بخش دوم هم، ن تا اونجایی که یادم میاد به XBox360 میگفتیم XB360 که عرف هست توی مخفف کردن! حرف اول کلمات رو مینویسی و اگه عدد باشه جلوش میزاری... حالا XB One که سرجمعش میشه XBone چه اشکالی داره، فقط یک فکر منحرف رو میطلبه!

بخش اول رو که کلا چیزی ندارم بگم! اینکه کجای اینترنت نوشته بوده Core i4 و Core i8 که شما ازش کپی پیست کردید رو هم همچنان درک نمیکنم و امیدوارم در رشته ی مهندسی برق هم موفق باشید ;)

بخش دوم هم، ن تا اونجایی که یادم میاد به XBox360 میگفتیم XB360 که عرف هست توی مخفف کردن! حرف اول کلمات رو مینویسی و اگه عدد باشه جلوش میزاری... حالا XB One که سرجمعش میشه XBone چه اشکالی داره، فقط یک فکر منحرف رو میطلبه!

حتما باید اخطار بگیری که متوجه بشی XBONE مشکل داره و نباید بنویسی؟! خب پس پستت کو؟کجاست اون پستی که توش از XBONE استفاده کردی؟همون که ازت نقل قول گرفتم!مدیر انجمن اومد دید و پستت رو حذف کرد چون بهش گزارش دادم!

آقا فرهاد ، بله شما درست می فرمایید ، 90 درصد این صحبتها رو سازنده ها زدن نه سونی ! صحیح ! می توانید لطف کنید نامشون رو ببرید؟احیانا اخراجی مایکروسافت نبودن؟سرباز های گمنام نبودن که مجله EDGE اسمشون رو نمیبره؟! والا من خودم تا حالا کلی خبر از خود سونی دیدم که همش توش از کنسول تانکش تعریف میکنه! اصلا همین که اومده گفته کنسول ما قوی ترین هست رو که قبول دارید انشالله؟همین کافیه دیگه! از قدیم گفتن هر کی خودشو برتر میدونه یا یه جای کارش میلنگه که داره با تبلیغات و هایپ بیش از حد سیاه بازی در میاره یا آخر سر، تر میزنه! و اما در مورد تیکه آخر صحبتت باید عرض کنم خدمتتون که شما موفقیت یک کنسول رو در آخر نسل آن می بینید؟! یعنی چون X360 در سال آخر عمرش انحصاری نداشته ( البته به قول شما ) دیگر شکست خورده؟اینکحه X360 برتر از PS3 بود تو همین بازی سنتر خبرهای مختلفی درج شد که چندین مجله و سایت معتبر چنین اعتقادی نداشتند و X360 رو موفق تر از PS3 می دونند و یه سایتی هم یادم نیست دقیقا که لیست کنسولهای برتر تاریخ رو اعلام کرده بود که X360 بالاتر از PS3 قرار داشت!

این لیست رو بارها گذاشتم الانم برای شما می زارم، لطفا بخون و نام اخراجی هاش رو نام ببر. مثلا مدیر epic , سازندهای ویچر و غیره
[h=3]Developers all over praising PS4 | IGN Boards - IGN.com[/h]

شرط واقعی برای حرف واقعی

به نظر من این تاپیک همین طور بالا باشه تا هر دو کنسول بیان.اگه واقعا ps4 این همه قوی تر بود که خوب همه فن های ماکرو باید در مقابل فن های سونی سجده کنن.ولی اگه قدرت برابر بود و معلوم شد همه این حرف ها چرت بوده باید فن های سونی در مقابل فن های ماکرو سجده کنن و فقط درخواست بخشش داشته باشن.:d
اینم بگم دیگه تبصره ای وجود ندارد نمیدونم اژدهای خفته و ... چون خود سونی گفته بازی سازی براش از همه کنسولا ساده تره و گویا برای ماکرو کمی سخته.
باید دید چی پیش میاد.همه اونایی که طرف دار واقعی سونی و ماکرو هستن با لایک کردن این حرفم شرط گذاشته شده رو قبول کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or