شایعه کنسول PS4 ممکن است از آن چیزی که ما فکرش را می‌کنیم نیز قوی‌تر باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

pad%20with%20logo-578-80.jpg

درود.

در این چند ماه گذشته اطلاعات بسیاری از مشخصات کنسول PS4 در مورد گرافیک، رم و مدل CPU این دستگاه از سوی سونی منتشر شده است؛ ولی چیزی که هنوز به طور دقیق مشخص نیست clock frequenc این پردازنده است که معلوم نیست چقدر است. چیزی که مشخص است هر دو کنسول PS4 و X1 از پردازندهای هشت هسته‌ای AMD مدل Jaguar بهره می‌برند ولی این مدل بیشتر روی PC ها و لپ‌تاپ‌های معمولی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فرکانس آنان بین 1.6 تا 2 گیگا هرتز هستند که گفته می‌شود فرکانس این دو دستگاه هم همین باشد. ولی چیزی که دیروز در official FCC filing for the PlayStation 4 منتشر شد خبر جدید و تایید نشده‌ای بود مبنی بر اینکه کلاک فرکانس CPU کنسول PS4 از آنچه که ما فکر را نیز می‌کردیم نیز قوی‌تر است و چیزی معادل 2.75 GHZ می‌باشد که بسیار قوی‌تر از و فراتر از CPU های عادی مدل جکوار است. 2.75 GHz می‌تواند سرعت پردازنده را به صورت توربو نشان دهد و طبق آمار power rating پردازنده نیز فقط 35 وات است که برای یک CPU هشت هسته‌ای بسیار پایین به شمار می‌اید.

در آخر نیز شایان ذکر است که گفته شده، این پردازنده به صورت سفارشی و خاص فقط برای PlayStation 4 از سوی AMD طراحی شده است.

The PlayStation 4 might be even more powerful than we think | Playstation 4

دوستان کنترل کنید خودتونو، این اعداد و ارقام برای dev kit کنسوله، که میدونیم همیشه dev kit ها از کنسول معمولی سخت افزار قویتری دارند.

چرا قوی ترن؟ رو چه حساب؟

هر چی سونی داره از این حرفا میزنه بیشتر ازش دور میشم!

لطفا از ما دور شو.... خیلی دور.........خیلی خلیلی دور....................

پس با این حساب ps4 ضعیفتر از x1 بوده و سونی با ارتقاء سرعت cpu میخواد به x1 برسه :bighug:

نقل قول از حرف دیروز ps فن ها !
اگه فقط یه ذره دقت میکردی متوجه میشدی که گفته شده که سونی در مورد میزان فرکانس cpu حرفی نزده بود که حالا بیاد تف انداخته رو مثل بعضیا دوباره قورت بده و اون اطلاعات قبلی همشون حدث و گمان بودن

تا قبل از این خبر 50 درصد اختلاف قدرت بود حالا فکر کنم شد 99.999 درصد که به عبارت بهتر X1 از PS3 هم ضعیف تر است و PS4 از یک PC High هم قوی تر است.خیلی هم عالی:dاین تاپیک هم بوکمارک شد:|

تا قبل از این خبر 50 درصد اختلاف قدرت بود حالا فکر کنم شد 99.999 درصد که به عبارت بهتر X1 از PS3 هم ضعیف تر است و PS4 از یک PC High هم قوی تر است.خیلی هم عالی:dاین تاپیک هم بوکمارک شد:|

چرا این فکرو می‌کنید؟ چرا هنوز به قدرت لایتناهی CC در X1 که قادره شونصد برابر پویایی، قدرت، سرعت، فیزیک وغیره به این دستگاه بده ایمان ندارید(؟) شما با این رویه بوکمارکی که پیش گرفتی فکر کنم باید به فکر پرینت چند صفحه ای باشی...:d

160 تا من تاحالا خبر از جاهای مختلف خوندم از قوی بودن رم و CPU و GPU ی PS4 . یدونه هم بود از خود مایکروسافت که با یه محاسباتی که اگه دکتر حسابی و انیشتن میدیدن دوتایی Hara Giri میکردن (البته نگفت مستقیما که بعدا معلوم بشه دروغه) ولی نشون میداد X1 قویتره. حالا عاقلان تصمیم میگیرن.
کامنتهای فن بوی هام که کاملا خنده های(:d) دردناک توش محسوسه :d

چرا این فکرو می‌کنید؟ چرا هنوز به قدرت لایتناهی CC در X1 که قادره شونصد برابر پویایی، قدرت، سرعت، فیزیک وغیره به این دستگاه بده ایمان ندارید(؟) شما با این رویه بوکمارکی که پیش گرفتی فکر کنم باید به فکر پرینت چند صفحه ای باشی...:d

یادم نمیاد مایکروسافت اینقدر به اندازه سونی هارت و پورت کنه!

سونی:PS4 بهترین است
سونی:PS4 قشنگ ترین است
سونی:PS4 قوی ترین است
سونی:PS4 پنجاه درصد قوی تر است
سونی:نه ببخشید معلوم شد 99.999 قوی تر هستیم

فقط مونده سونی بیاد اینو بگه:

I am God

خوشم میاد اوایل این نسل هم سونی زیاد از این هارت و پورتها میکرد و جالب تر اینکه مایکروسافت در سکوت به سر میبرد اما نهایتا دیدیدم کنسول Xbox 360 واقعا کنسول عالی واسه این نسل بود.خلاصه ما عادت کردیم به این تبلیغات کذایی سونی!!

سونی:PS4 بهترین است
سونی:PS4 قشنگ ترین است
سونی:PS4 قوی ترین است
سونی:PS4 پنجاه درصد قوی تر است
سونی:نه ببخشید معلوم شد 99.999 قوی تر هستیم

این یُد (I2) هایی که داری همین جوری میپاشی تو تاپیک و نگه دار شاید نمک گرون شد بعدا نیازت شه.
برای بار هزارم اقا این 50 درصد و سونی نگفته , 4 تا گیمر نگفته که شما همین جوری تو هر تاپیکی که میرسید هی 50 50 میکنید
باز الان نیم ساعت دیگه یه تاپیک زده میشه پست دوم شاهد در افشانی شما تحت این جمله هستیم : "خب شد این بازی واسه سونی نیست وگرنه 50 درصد ضعیف تر بود."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or