شایعه کنسول PS4 ممکن است از آن چیزی که ما فکرش را می‌کنیم نیز قوی‌تر باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

pad%20with%20logo-578-80.jpg

درود.

در این چند ماه گذشته اطلاعات بسیاری از مشخصات کنسول PS4 در مورد گرافیک، رم و مدل CPU این دستگاه از سوی سونی منتشر شده است؛ ولی چیزی که هنوز به طور دقیق مشخص نیست clock frequenc این پردازنده است که معلوم نیست چقدر است. چیزی که مشخص است هر دو کنسول PS4 و X1 از پردازندهای هشت هسته‌ای AMD مدل Jaguar بهره می‌برند ولی این مدل بیشتر روی PC ها و لپ‌تاپ‌های معمولی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فرکانس آنان بین 1.6 تا 2 گیگا هرتز هستند که گفته می‌شود فرکانس این دو دستگاه هم همین باشد. ولی چیزی که دیروز در official FCC filing for the PlayStation 4 منتشر شد خبر جدید و تایید نشده‌ای بود مبنی بر اینکه کلاک فرکانس CPU کنسول PS4 از آنچه که ما فکر را نیز می‌کردیم نیز قوی‌تر است و چیزی معادل 2.75 GHZ می‌باشد که بسیار قوی‌تر از و فراتر از CPU های عادی مدل جکوار است. 2.75 GHz می‌تواند سرعت پردازنده را به صورت توربو نشان دهد و طبق آمار power rating پردازنده نیز فقط 35 وات است که برای یک CPU هشت هسته‌ای بسیار پایین به شمار می‌اید.

در آخر نیز شایان ذکر است که گفته شده، این پردازنده به صورت سفارشی و خاص فقط برای PlayStation 4 از سوی AMD طراحی شده است.

The PlayStation 4 might be even more powerful than we think | Playstation 4

حتما باید اخطار بگیری که متوجه بشی XBONE مشکل داره و نباید بنویسی؟! خب پس پستت کو؟کجاست اون پستی که توش از XBONE استفاده کردی؟همون که ازت نقل قول گرفتم!مدیر انجمن اومد دید و پستت رو حذف کرد چون بهش گزارش دادم!
لطفا یکی بیاد شفاف سازی کنه که چرا نباید از XBONE استفاده کنیم مگه غیر از اینه که XB مخفف XBOX هست مثل XBL که میشه xbox live!!! اگر اشتباه میکنم منو متوجه اشتباهم کنید.

یک نکته ی خیلی مهم و تاکید شده توسط شخص استاد مارک سرنی این که تفاوتی در سال های اولیه نسل مشاهده نخواهد شد (و از همین الان می تونم حدس بزنم که مایکرو فن ها بعد انتشار برخی بازی ها بریزن و بگن کو؟؟ کو؟؟ 50 درصد اختلاف کدوم برتری رو آورد؟!) بلکه این آشکار شدن سخت افزار و اختلاف فاحش از سال سوم به بعد خیلی واضح و نمایان میشه!!
البته اینطور هم که بنظر می رسه استارت این تفاوتها و به طور مینیمم کمی پس از لانچ کم کم نمایان میشه!
-----------------
افتخار میکنم که طرفدار کنسولی هستم که قراره بهترین باشه در نسل بعد :x

موفقیت و محبوبیتِ PlayStation بخاطر این اعداد و ارقام نیست بخاطر اینه که PlayStation سونی ـه ! ND داره ! SM داره ! MM داره ! SP داره ... :دی
PSOne و PS2 سلام میرسونن ! اصلا PS3 هم ضعیفتره مدارکش هم موجوده !

نکته همینه!:دی PS4 هم چه قوی تر باشه چه ضعیف تر در هر صورت بهترین بازی های نسل رو استدیوهای سونی برای این کنسول میسازن!:دی تمام!:دی

حتما باید اخطار بگیری که متوجه بشی XBONE مشکل داره و نباید بنویسی؟! خب پس پستت کو؟کجاست اون پستی که توش از XBONE استفاده کردی؟همون که ازت نقل قول گرفتم!مدیر انجمن اومد دید و پستت رو حذف کرد چون بهش گزارش دادم!

آدم تا وقتی فکرش خراب نباشه نمیگه اخطار بدید!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

داداش بیخیال چرا انقدر حساسیت نشون میدی ما هم از لغات من در آوردی خودمون استفاده میکنیم.;)

خداییش همتون شدید سوژه برای همین سایتها و مجلات ....
نمیدونم چرا و چطوری میتونید انقدر به یه محصول که هنوز عرضه نشده و جواب پس نداده, عشق و علاقه نشون بدید و به خاطرش با هم بجنگید
حداقل بزارید برای بعد از عرضه....

پ.ن: خود من طرفدار کنسولی هستم که یا زودتر هک بشه یا ارزونتر برام تموم بشه .... میخواد 50 درصد قویتر باشه یا 50 درصد ضعیفتر
والله به خدا

خوب این اصلا منطقی به نظر نمیرسه
نه اینکه بیای سر شایعه کلاک CPU و صحبت های دو شرکت و رزولوشن بازی ها و درصد قویتر بودن روی کاغذ و .... دعوا کنم منطقیه...!!!
برای من که تو ایران زندگی میکنم و شرایط بازار کنسول اینطوریه, منطقیه

آخرین ویرایش:
خداییش همتون شدید سوژه برای همین سایتها و مجلات ....
نمیدونم چرا و چطوری میتونید انقدر به یه محصول که هنوز عرضه نشده و جواب پس نداده, عشق و علاقه نشون بدید و به خاطرش با هم بجنگید
حداقل بزارید برای بعد از عرضه....

پ.ن: خود من طرفدار کنسولی هستم که یا زودتر هک بشه یا ارزونتر برام تموم بشه .... میخواد 50 درصد قویتر باشه یا 50 درصد ضعیفتر
والله به خدا
خوب این اصلا منطقی به نظر نمیرسه که به خاطر زودتر هک شدن یا ارزون تر بودن آدم بره اونی که 50 درصد ضعیفتر هست رو بگیره،درست نمیگم؟
منم با جنگ و دعوا مخالفم.

البته این یه تیکه ی بلد شده نظر شخصی شماست دیگه ؟!!!!!!!

اینجا بحث گرافیک عزیز

- - -ویرایش - - -

کرایسس از تمام انحصاریا بهتره ؟!! :((
وای خدا من دیگه نیستم !! =)) :-&

اصلا شما کامنت ها رو خوندی که سریع پاسخ می دید؟؟؟؟:-o بحث گرافیکه!!!!

- - -ویرایش - - -

حداقل من یکی فکر میکردم اکثرا قبول دارن که TLOU بهترین گرافیک کنسولیه ولی مثل اینکه اشتباه میکردم!

فک کنم می دونید که تلو بعد از کرایسس 3 اومد؟!!؟!

در ضمن شما 1 منبع معتبر بیارید که این 2 رو باهم مقایسه کرده باشه ( برای بار 1000000 از لحاظ گرافیک تکنیکی)

- - -ویرایش - - -

ایشان عظمت تلو را درک نکردند :d تلو فقط گرافیک نیست زندگیه :bighug:

اینم بستگی به به فرد داره که خوشش بیاد یا نه..مثلا 1 دنیا از هیلو خوششون میاد ولی من اصلا نتونستم بازی کنم (چون از جوش خوشم نمیاد!!!)

شرط واقعی برای حرف واقعی

به نظر من این تاپیک همین طور بالا باشه تا هر دو کنسول بیان.اگه واقعا ps4 این همه قوی تر بود که خوب همه فن های ماکرو باید در مقابل فن های سونی سجده کنن.ولی اگه قدرت برابر بود و معلوم شد همه این حرف ها چرت بوده باید فن های سونی در مقابل فن های ماکرو سجده کنن و فقط درخواست بخشش داشته باشن.:d
اینم بگم دیگه تبصره ای وجود ندارد نمیدونم اژدهای خفته و ... چون خود سونی گفته بازی سازی براش از همه کنسولا ساده تره و گویا برای ماکرو کمی سخته.
باید دید چی پیش میاد.همه اونایی که طرف دار واقعی سونی و ماکرو هستن با لایک کردن این حرفم شرط گذاشته شده رو قبول کردن
اقا من میگم یار گیری کنیم یه جا قرار بزاریم واسه دعوا :dصلاح سرد هم ازاده

لطفا یکی بیاد شفاف سازی کنه که چرا نباید از XBONE استفاده کنیم مگه غیر از اینه که XB مخفف XBOX هست مثل XBL که میشه xbox live!!! اگر اشتباه میکنم منو متوجه اشتباهم کنید.
Bone یعنی استخون اون X کنارش هم ...:d

آخرین ویرایش:
والا تا اونجا که میدونم از قدرت سخت افزاری ps3 بتونی توان بکشی بیرون نیاز داره در درجه اول نابغه باشی !
برای درک بهتر حرفم مثلا شما در نظر بگیر همین ND بازیهاش را روی 360 میساخت چطور میشد ؟!

این نسل نابغه ترین انجین سازها را ما داشتیم از اپیک بگیر تا خود کرایتک بگیر تا جان کارمک خودمون ! اینها همگی روی 360 بهتر عمل کردند ! این 3 تا استودیو که از لحاظ انجین از قدیم حرفهایی براش گفتن داشتند تو این نسل به قول شما نتیجه گرفتیم هیچی حالیشون نیست !
دوم اینکه من نمیدونم این سند قویتر بودن ps3 کی ثبت شد چون 3 سال پشت سر هم بهترین گرافیک سال از ش انتخاب شد ؟ تا همین لحظه اخر ما هیلو 4 را داریم تعریف و تمجید های سایتها را هم دیدیم ! پس این را همیشه یادت باشه ! دوم اینکه من ربط GTA5 را گفتم تا بری ببینی GTA5 با اون گرافیک کذایی که داره باز میتونی به سایتها مراجعه کنی! داره روی همین 360 هم اجرا میشه . همین سال اخر هم بازهایی مثل کرایسیس 3 هم روی 360 اجرا شده . من نمیدونم این اطمینان کلام از زبون شما از کجا در میاد ؟
Ryse ؟! تو هر رزولوشنی هم اجرا بشه گرافیکش همونی که هست ! اصل ماجرا را عوض نمیکنه !
اول كه سه سال پشت سر هم نبود بلكه چهار سال پشت سر هم عناوين انحصاري سوني در حضور انحصاري هاي aaa مايكرو بهترين شدن برخلاف سال 2006 و سال 2012 كه در غياب يه طرف در عناوين aaa اون يكي مياد جايزه ميگيره كه با اين حال هم تا همين جا تو اين نسل نتيجه 4>2
امسال هم كه اخرين سال اين نسل هست و جايزه بهترين گرافيك به نوعي بهترين گرافيك نسل رو مشخص ميكنه رقابت براي بهترين گرافيك به احتمال زياد بين TLOU و GTA V هست كه باز هم پاي يك انحصاري سوني در ميان است:d
خب هر گيمر منصفي با ديدن شرايط بالا فكر كنم نظرش اين باشه كنسولي كه تعداد جايزه هاي گرافيك بازي هاش بيشتر باشه كنسول قويتريست:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or