کنسولهای من

اینا همشون سالمن؟:biggrin1:انگار لای پر قو بودن:biggrin1:همچین خس نوستالژیک گلوم رو گرفته داره میترکونه منو:((نمیدونم الان چی بگم چون فوق العاده ناراحتم.نمیدونم چرا ولی اینا رو دیدم یاد بچگیا افتادم.چه دورانی داشتیم با میکرو و سگا.آقا بازک بذار حداقل از عکس حالشو ببریم

اینا همشون سالمن؟:biggrin1:انگار لای پر قو بودن:biggrin1:همچین خس نوستالژیک گلوم رو گرفته داره میترکونه منو:((نمیدونم الان چی بگم چون فوق العاده ناراحتم.نمیدونم چرا ولی اینا رو دیدم یاد بچگیا افتادم.چه دورانی داشتیم با میکرو و سگا.آقا بازک بذار حداقل از عکس حالشو ببریم
بله سالمن کار میکنن همشون جیگرتو:cool:

وای ! واقعا بهتون تبریک میگم ! بی نظیره . دمت گرم رفیق به جای ما هم باهاشون بازی کن:laughing:
والا باورت میشه بعضی هاشون رو تا حالا عکسشون رو هم ندیده بودم؟روحم هم خبر نداشت ازشون!!!البته سن من به اونجاها قد نمیده ولی حتی تا حالا اسمشون هم نشنیده بودم بعضی هاشون رو!!!!!!
ایول به تو میگن یه Classic Gamer واقعی:biggrin1:
راستی قرار بود بقیه ی بچه ها هم عکس کنسولاشون رو بذارن که صفا کنیم چی شد؟!؟؟!!؟!؟!
آدم واقعاحال میکنه این کنسولا رو میبینه!
منم کلکسیونر کنسولای سونی ام (حالا مگه چند تا کنسول داره !!!:laughing:)
منم از حالا به بعد کنسولام رو جمع میکنم ببینم تا 27 سال دیگه چی میشه:biggrin1:
خیلی باحال بود خدا نگهشون داره:love:

آقا یادش بخیر من یه سگا داشتم اون زمان که خریدم بعد از یه سال یه مدت میگفتن که اگه سگا رو رویه دستگاه سیدی پلیر سونی بزاری و یجوری با کابل بهش وصل کنی میشه پلی استیشن 1 همیشه می خواستم این کارو بکنم اما اون موقعه همین vhs هم کم بود چه برسه به cd (ته دلم میدونستم که چرت میگن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or