کنسولهای من

جالب! منم چند وقت پیش یه گیم بویز دره یه مغازه الکتریکی دیدم شوکه شدم:biggrin1:
مجموعه واقعا تمیز و کاملی دارید.
این عکسها یادم انداخت که حالم بشدت از لحاظ بازی گرفتست. توی سال 2-3 تا بازی بیشتر تموم نمیکنم چون همشون به درد لای جرز میخورن. دلم میخواد یک SNES با هزارتا کارتریج داشته باشم و تا ذوب میشه بازی کنم. دوران بچگی ما هم با این کنسولهای نسل پنجم و ششم به هدر رفت و نوجوونیمون رو ریختیم پای کنسولهایی که به درد لای جرز نمیخوره بازیهاشون. قربون PC هم برم که شده خانه ی معلولان و دختران فراری.
به قول شما بازی های اون دوران صد ها برابر لذتشون بیشتر از الانیا بود.یادش بخیر
مطمئنا این اواخر آت و آشغال زیاد نصب کردین و عرض سه سوت پاک کردین!چون منم با نصب بعضی از بازی ها کلا ازین نسل ناامید می شم ولی خوب بازی هایی هم مثل بت من بودن که کلا منو دوباره امیدوار کردن و باعث شدن حال و هوام عوض شه

سلام ...
این تمام کنسول هاتون هست؟ اگر کنسول و بازی و یا لوازم جانبی تکراری گرفتی من چندتایی دارم با هم معاوضه کنیم. راستی از چه سایتی خرید میکنی؟

سلام ...
این تمام کنسول هاتون هست؟ اگر کنسول و بازی و یا لوازم جانبی تکراری گرفتی من چندتایی دارم با هم معاوضه کنیم. راستی از چه سایتی خرید میکنی؟
خیر بازم هست ولی همشون جلو دستم نیست تو انباریه ولی دارم میارمشون بیرون میزارم تو پیست اول:smile:

آقا يكي بگه من بازي Nintendo 64 از كجا بگيرم ! :biggrin1:
دوست عزیز تو ایران سخت گیر میاد من بیشتر بچه ها که 64 بازنو میشناسم هیچکدوم فروشنده نیستن به سختی گیر میاد باد از خارجه بخری اونم عنوانش کامل نیست خیلی هم گرون در میاد هم قیمت بازیهای پلی 3:eek:

اي بابا ! من چند ساله دارمش خالم از آلمان آورده همون 15 تا بازي كه آورده رو دارم و هيچ جا بازي هاشو نديدم ! تقريبا از 10 11 سالگي دارمش ! قبلش هم Super nintendo داشتم ! واقعا با اين 2 تا كنسول زندگي كردم ! البته هنوز هم دارم زندگي ميكنم ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or