کنسولهای من

محسن جان اینارو از کجا گیر آوردی ؟ :biggrin1: نکنه با فلزیاب از زیر خاک درشون آوردی ؟؟؟ :cool:;)
هر کدوم از این کنسولها به همین راحتی گیر نمیان .......
آتاری C380 که دیگه هیچی ..... :cheesygri
:laughing::laughing::laughing::laughing:
فلزیاب که نه 1 کنسول یاب گیرم اومده:biggrin1:

واقعا فوق العادس !
منم خیلی از این دستگاهارو داشتم !!
اینو امروز پیدا کردم !
هنوز وقت نکردم وصل کنم ببینم سالمه یا نه !:biggrin1:
پدر بزرگ کنسول های بازی !!:biggrin1:

محسن جان از game & watch چی داری ؟؟؟؟؟ راستی این کنسول یابتو از کجا گیر آوردی ؟؟؟ یه عکس هم از اون بذار ببینیمش ..... :cheesygri :cool:
تو اون سری از بازی 64 که عروسکای ماریو کارت توشه اینورش گیم واچ هستش قرمزه برای نینتندو هستش:smile:

تو اون سری از بازی 64 که عروسکای ماریو کارت توشه اینورش گیم واچ هستش قرمزه برای نینتندو هستش:smile:

دیدمش .... فقط همینو داری ؟؟؟ آخه game & watch مدلهای دیگه ای هم داره ......
راستی عکس از کنسول یاب یادت نره ..... :cheesygri:cheesygri:blushing:

سلام دوستان میدونم احتمالا کسی جوابم رو نمیده ولی چرا در کلوب های هوادار جای کنسولهای قدیمی خالیست در حالی که آنها بهترینند؟؟؟؟؟:-?:-w
از صاحب تاپیک بخاطر پست بی ربطم عذر میخوام جایی برای سؤالم پیدا نکردم:-":blushing:

سلام دوستان میدونم احتمالا کسی جوابم رو نمیده ولی چرا در کلوب های هوادار جای کنسولهای قدیمی خالیست در حالی که آنها بهترینند؟؟؟؟؟:-?:-w
از صاحب تاپیک بخاطر پست بی ربطم عذر میخوام جایی برای سؤالم پیدا نکردم:-":blushing:
خواهش میکنم بله کلوپی باشه بد نیست ببینم چی میشه

ماريو جان
يه سوال از turbo duo سي دي هاي uc رو ساپورت مي‌كنه يا نه فقط j رو مياره؟
آخه چندتا از بازيهاش فقط uc مثل art و ...
يه راهنمايي به ما بده
راهي داره يا نه ؟

همشون به هم میخوره اون موقع انقدر رو ریجین کار نمیکرن فری بوده من تا حالا هرچی بازی دانلود کردم آورده حتی uc تو کارتریجش فرق داره به هم نمیخوره ولی راهی هست که میشه به هم خوروند جای 1 پایرو عوض کنی درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or