کنسولهای من

آقا>:d<
كسي اطلاعاتي از اين sega pico نداره :-/
گرافيكش و بازيهاش چه جوريه ؟؟؟؟؟؟؟
كسي اين كنسول رو نداره؟؟؟؟؟؟؟

سگا پیکو کنسول بازی نیست یا دستگاه برای نقاشی کودکان واز این کارا هستش من تو ایران دیدمش ولی خودم ندارم

همین 360 و پی اس 2-3 چند سال دیگه تاریخی میشن .
من که سنم قد نمیده از اتاری شروع کردیم به پی اس 1 . جزء اولین کسانی نه که پی اس پی خریم (یادمه اون زمان من فت (اون پک معمولی) رو خریدم 350 و 2-3 ماه دیگه دیدم شده 260-290 واقعا زورم گرفت ) و بعد 360 و پی سی درجه 1

من سال 80 یه کامپیوتر خریدم 1 میلیون تومن که تا الان هم داره به بنده کار میده(هنوز سیستمم همینه)
6 سال پیش ps2 داشتم.4سال پیش xbox360 خریدم که پارسال توسط پدرم پوکیده شد.الانم یک ps3 فت 160 گیگ دارم.به زودی عکس همشونو هم میزارم:d

من یه Ps1 خریدم حدود 10 سال پیش ( خودم 4 سالم بود :D )
بعد یه ps2 خریدم حدود 6-7 سال پیش ( که سال بعد خراب شد فروختمش )
بعد یه Xbox 360 همون اوائل که هی می سوختن گرفتم ( یه شب سه چراغه شد فروختمش )
بعد یه ps3 fat گرفتم که هنوز هم با هم کنار میایم
بعد یه ps2 سفید گرفتم ( برای فوتبالش دوباره )
بعد یه psp fat گرفتم ( از اون قدیمی ها که دوبار به قول یارو دانگریدش کردم )
بعد یه وی خریدم ( اون اوائل که 450 بود )
پی سی هم که من بدنیا اومدم بود ، البته الان فقط کیسش مونده بقیش رو ارتقاء دادم

من یه Ps1 خریدم حدود 10 سال پیش ( خودم 4 سالم بود :D )
بعد یه ps2 خریدم حدود 6-7 سال پیش ( که سال بعد خراب شد فروختمش )
بعد یه Xbox 360 همون اوائل که هی می سوختن گرفتم ( یه شب سه چراغه شد فروختمش )
بعد یه ps3 fat گرفتم که هنوز هم با هم کنار میایم
بعد یه ps2 سفید گرفتم ( برای فوتبالش دوباره )
بعد یه psp fat گرفتم ( از اون قدیمی ها که دوبار به قول یارو دانگریدش کردم )
بعد یه وی خریدم ( اون اوائل که 450 بود )
پی سی هم که من بدنیا اومدم بود ، البته الان فقط کیسش مونده بقیش رو ارتقاء دادم

به به به! چه تاریخچه ای!
حال می کنید شما جوانها.
دوران ما که اول تی وی گیم !!!!! و آتاری 2600 بود!!!! یادمه یه آتاری بود و یه تلویزیون سیاه و سفید و یه مغازه کوچیک و یه عالمه بچه های قد و نیم قد!!!! این شکل و شمایل کلوپهای اولیه بازی بود!!!!!!!
یا کرایه آتاری از شب تا صبح!!!!!
یادش به خیر!
(حیف نمیشه تو زمان به عقب برگشت)
و یادمه اون روزی که با یکی از دوستام (که هنوز هم دوستیم) رفتیم خونه یکی از بچه ها که تازه نینتندو خریده بود و بازی کنترا رو گذاشت برامون! کف کرده بودیم این بازی رو در برابر بازیهای ساده تر آتاری میدیدیم!!!! یادمه گفتم: پسر آخرشه! از این بهتر نمیشه! که دوستم گفت چرا احتمالا باز هم رو گرافیک کار می کنند و کنسولهای پیشرفته تر میان!!!! ....................
الان 35 سالمه ولی همیشه عاشق دنیای بازیها هستم! گرچه هیچ وقت لذت بازیهای الان به خاک پای بازیهای کنسولهای قدیم مثل آتاری و نینتندو و سگا نمیرسه!!!!
البته نظر بنده این هستش!

آخرین ویرایش:
به به به! چه تاریخچه ای!
حال می کنید شما جوانها.
دوران ما که اول تی وی گیم !!!!! و آتاری 2600 بود!!!! یادمه یه آتاری بود و یه تلویزیون سیاه و سفید و یه مغازه کوچیک و یه عالمه بچه های قد و نیم قد!!!! این شکل و شمایل کلوپهای اولیه بازی بود!!!!!!!
یا کرایه آتاری از شب تا صبح!!!!!
یادش به خیر!
(حیف نمیشه تو زمان به عقب برگشت)
و یادمه اون روزی که با یکی از دوستام (که هنوز هم دوستیم) رفتیم خونه یکی از بچه ها که تازه نینتندو خریده بود و بازی کنترا رو گذاشت برامون! کف کرده بودیم این بازی رو در برابر بازیهای ساده تر آتاری میدیدیم!!!! یادمه گفتم: پسر آخرشه! از این بهتر نمیشه! که دوستم گفت چرا احتمالا باز هم رو گرافیک کار می کنند و کنسولهای پیشرفته تر میان!!!! ....................
الان 35 سالمه ولی همیشه عاشق دنیای بازیها هستم! گرچه هیچ وقت لذت بازیهای الان به خاک پای بازیهای کنسولهای قدیم مثل آتاری و نینتندو و سگا نمیرسه!!!!
البته نظر بنده این هستش!
:)):)):)):)):))
از اونجا که با من هم سنو سالی منم تائید میکنم الان بازی درست حسابی 2 سال 1 بار میاد ولی اون موقع همه چی تازگی داشت ولذت :|

یادش بخیر
یادمه اون زمانی که میکرو امد من تا 1 ماه تو توهم بودم :d
با خودم میگفتم این دیگه از کجا امده چه گرافیکی داره شبا خواب بازی adventure یا همون میوه خور خودمون رو میدیم

mivekhor1.png
mivekhor2.png

یادش بخیر
یادمه اون زمانی که میکرو امد من تا 1 ماه تو توهم بودم :d
با خودم میگفتم این دیگه از کجا امده چه گرافیکی داره شبا خواب بازی adventure یا همون میوه خور خودمون رو میدیم

mivekhor1.png
mivekhor2.png

واقعا عاشق این بازی بودم مخصوصا شماره 2 این بازی که تازه دایناسور توش اضافه شده بود :d

واقعا عاشق این بازی بودم مخصوصا شماره 2 این بازی که تازه دایناسور توش اضافه شده بود :d
واقعا تو بازیهای نینتندو این بازی بی نظیر بود مخصوصا قسمت پایانی هر مرحله که باید یکی از اون تخم های گردون رو انتخاب میکردی یا تخمهای مخفی ای که تو بازی بود

خوش بحالتون که همه تون PS1 داشتین:-sبخدا شبا خوابشو میدیدم ولی افسوس وضع مالی خوب نبود
سال 78 من اولین کنسولم رو خریدم یه میکرو جنیوس بود بعدش یه سگا بود و بعدش PC
تاریخ دوباره تکرار شد من بازم نتونستم یه PS2 داشته باشم بازم بخاطر وضع مالی که خراب بود
چن سال دیگه با تمام قدرت و عشق برا PSP پول جم کردم ولی پولم نرسید و تابستون داشت تموم میشد و مجبورن تو دورانی که همه ایکس باکس میخریدن من PS2 رو خریدم شش ماه بعدش یه PC خفن و بازم بعدش یهPSP 3000 بعدش PS3 و بعدش IPODTouch و حالا هم تو کف ایکس باکس اسلیمم
(چشام خیس شد الان،عجب دنیایه این گیم و کنسول)

خوش بحالتون که همه تون PS1 داشتین:-sبخدا شبا خوابشو میدیدم ولی افسوس وضع مالی خوب نبود
سال 78 من اولین کنسولم رو خریدم یه میکرو جنیوس بود بعدش یه سگا بود و بعدش PC
تاریخ دوباره تکرار شد من بازم نتونستم یه PS2 داشته باشم بازم بخاطر وضع مالی که خراب بود
چن سال دیگه با تمام قدرت و عشق برا PSP پول جم کردم ولی پولم نرسید و تابستون داشت تموم میشد و مجبورن تو دورانی که همه ایکس باکس میخریدن من PS2 رو خریدم شش ماه بعدش یه PC خفن و بازم بعدش یهPSP 3000 بعدش PS3 و بعدش IPODTouch و حالا هم تو کف ایکس باکس اسلیمم
(چشام خیس شد الان،عجب دنیایه این گیم و کنسول)

این آخریارو خریدی یا تو کفشون موندی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or