Abolfazl3007
کاربر سایت
فریمور هم اورجینال هست ؟ یعنی هم دیسک و هم فریمور اورجینال ؟تا الان سه تا از دوستام MW3 و Halo Reach و Forza 4 شون اجرا نمیشه درحالی که اورجینال هستن! .
مهندس ، اگه قرار باشه هر کی جواب نگرفت 10 تا پست پشت سر هم بده که نمیشه برادر من . پست های قبلی رو بخون . چی یعنی ؟ ؟؟؟؟ ؟كسى نيست جواب بده داشبورد من 13604 است يعنى چى
تا الان سه تا از دوستام MW3 و Halo Reach و Forza 4 شون اجرا نمیشه درحالی که اورجینال هستن! .
دوست عزیز ، هر سوال با اطلاعات کامل پرسیده میشه و یک سوال 2 بار تکرار نمیشه . جزو قوانین انجمن هست تا پست های مفید به حداکثر برسن .اقايه ردفيلد عزيز منظور من اين بود كه من فلگ سدم يانه اگه جواب بدى ممنون ميشم
من تست فلگ کردم نشدم ولی mw3 رو که اصلا , xgd3 ها رو تقریبا با یکی دو تا ارور و fifa 12 رو که با پیغام unreadable disk میاره بالا.
دقیقان! :frown:. بازی اورجینال اجرا نشه، بن هم نشی، Offline هم نتونی بازی کنی. این بدترین مجازاتی هست که میشه به یه پایرت تحمیل کرد.یعنی بازی ها اورجینال بودن?فریمور هم lt+2.0 ? بازم اجرا نشدن?
تا الان سه تا از دوستام MW3 و Halo Reach و Forza 4 شون اجرا نمیشه درحالی که اورجینال هستن! .
یعنی بازی ها اورجینال بودن?فریمور هم lt+2.0 ? بازم اجرا نشدن?
اگه اینطور باشه باید منتظر یه فریمور جدید باشیم چون بازی های اورجینال رو که نمیشه پچ کرد.
فریمور هم اورجینال هست ؟ یعنی هم دیسک و هم فریمور اورجینال ؟
دقیقان! :frown:. بازی اورجینال اجرا نشه، بن هم نشی، Offline هم نتونی بازی کنی. این بدترین مجازاتی هست که میشه به یه پایرت تحمیل کرد.