کنسرت Persona Super Live 2015 معرفی شد

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-Super-Live-Concert.jpg
ATLUS به تازگی از “Persona Super Live 2015 in Nippon Budokan: Night of the Phantom” رونمایی کرد.Persona Super Live 2015 یک کنسرتی است که موسیقی بازی های Persona 3,4 را در انجا به صورت زنده اجرا می کنند و ATLUS تصمیم دارد این کنسرت را در February 5 در شهر Chiyoda اجرا کنند.
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.قیمت بلیط برای عموم مردم 8000 ین و برای افرادی که در جایگاه اختصاصی می نشینند 16000 ین است.
معمولا ما خبر هایی که مربوط به کنسرت های ژاپنی است را در وبسایت نمی گزاریم چون بیشتر کاربر های ما قادر به رفتن به این کنسرت ها نیستند.اما نکات جالبی در تیزر وبسایت وجود دارد که در زیر به ان اشاره می کنیم

• رنگ پس زمینه این وبسایت قرمز روشن است(قرمز روشن رنگ تم Persona 5 هست)
  • اولین چیزی که در هنگام ورود به سایت ظاهر می شود،دو عدد 5 است
  • دو پنجی که در تاریخ قرار دارند به طور مداوم تکان می خورند
  • دایره ای سمت راست از داخل توسط دو زنجیر ضربدری بسته شده است(زنجیر به عنوان یکی از سمبل های Persona 5 شناخته می شود)
ایا ما در این کنسرت نشانی از Persona 5 خواهیم دید؟!
منبع

آخرین ویرایش:
لیست غیر منتظره ای بود! تدی یازدهم؟! اصلا نمیفهمم چرا naoto یا rise اینقدر محبوبن! برا من که 5 تای اول nanako,teddie, yosuke, yu,yukiko
البته یوکیکو رو خیلی دوس ندارم ولی تو مبارزه به دردبخور ترین شخصیتم بود! هم هیلرم بود هم بهترین دمیج رو میزد :دی

خوب بخش 25 اهنگ محبوب این سری تموم شد!:d
اسم اهنگ ها با رتبه ها رو تو زیر میزارم

25-Signs of Love (Persona 4 [Reincarnation])
24-Snowflakes (Persona 4 Golden)
23-Heartbeat, Heartbreak (Persona 4 [Reincarnation])
22-Fog (Persona 4)
21-Long Way (Persona 4)
20-deep breath deep breath (Persona 3)
19-Aria of the Soul (Persona 3)
18-Time (Persona 3 Portable)
17-The Almighty (Persona 4)
16-A New World Fool (Persona 4)
15-Shadow World (Persona 4 Golden)
14-Key Plus Words (Persona 4 the Animation)
13-brand new days (Persona 3 FES)
12-Maze of Life (Persona Q: Shadow of the Labyrinth)
11-Your Affection (Persona 4 [Reincarnation])
10-Pursuing My True Self (Persona 4 [Reincarnation])
9-Time To Make History (Persona 4 Golden)
8-The Battle For Everyone's Souls (Persona 3)
7-Heaven (Persona 4)
6-Heartful Cry (Persona 3 FES)
5-Mass Destruction (Persona 3)
4-Never More (Persona 4)
3-Reach Out To The Truth (Persona 4 [Reincarnation])
2-Burn My Dread (Persona 3)
1-Memories of You (Persona 3)

اگه لینک دانلودشون رو پیدا کردم سریع میزارم:d

آخرین ویرایش:
خوب بخش 25 اهنگ محبوب این سری تموم شد!:d
اسم اهنگ ها با رتبه ها رو تو زیر میزارم

25-Signs of Love (Persona 4 [Reincarnation])
24-Snowflakes (Persona 4 Golden)
23-Heartbeat, Heartbreak (Persona 4 [Reincarnation])
22-Fog (Persona 4)
21-Long Way (Persona 4)
20-deep breath deep breath (Persona 3)
19-Aria of the Soul (Persona 3)
18-Time (Persona 3 Portable)
17-The Almighty (Persona 4)
16-A New World Fool (Persona 4)
15-Shadow World (Persona 4 Golden)
14-Key Plus Words (Persona 4 the Animation)
13-brand new days (Persona 3 FES)
12-Maze of Life (Persona Q: Shadow of the Labyrinth)
11-Your Affection (Persona 4 [Reincarnation])
10-Pursuing My True Self (Persona 4 [Reincarnation])
9-Time To Make History (Persona 4 Golden)
8-The Battle For Everyone's Souls (Persona 3)
7-Heaven (Persona 4)
6-Heartful Cry (Persona 3 FES)
5-Mass Destruction (Persona 3)
4-Never More (Persona 4)
3-Reach Out To The Truth (Persona 4 [Reincarnation])
2-Burn My Dread (Persona 3)
1-Memories of You (Persona 3)

اگه لینک دانلودشون رو پیدا کردم سریع میزارم:d

اینجا پیدا میشن اکثرشون

لیست غیر منتظره ای بود! تدی یازدهم؟! اصلا نمیفهمم چرا naoto یا rise اینقدر محبوبن!
بازم محبوبیت Naoto برای من یه کم قابل توجیحه! به هر حال یه جورایی زیادی مرموز بود و خیلی هم باهوش بود... اما Rise... :| فقط یه Blondie بود، همین :d Nanako باید اول میشد :d
یا CHIE...
:d

بازم محبوبیت Naoto برای من یه کم قابل توجیحه! به هر حال یه جورایی زیادی مرموز بود و خیلی هم باهوش بود... اما Rise... :| فقط یه Blondie بود، همین :d Nanako باید اول میشد :d
یا CHIE...

ناناکو رو واااقعااا دوس دارم، یعنی واقعا عاشقشم، اصلا اسمش میاد گریم میگیره چون خیلی خیلی خیلی سختی کشیده، در ضمن خودمم یه فامیل دارم که سر اونم یه بلاهایی اومد باعث شده کارش بکشه بیمارستان بخاطر همین کاملا حال شخصیت اصلی رو درک میکنم!
پ.ن بهترین آهنگ پرسونا Blues in velvet room هست اصلا روش بحث نکنید :دی خودمم دارم یادش میگیرم!

از ده شخصیت برتر خصوصا رتبه دومش شدیدا حمایت میشه :دی فقط اگه جای یوسکه رو به یو میدادن و کانجی و نائوتو رو هم میزاشتن رتبه های 4 و 5 دیگه عالی میشد :دی

@PDAVARZANI
پارسا ساعت Event ها توی صفحه دوم درست اند؟ الان من آخری(Persona 5) رو چک کردم نوشته شروع 21 به وقت ژاپن که به زمان خودمون میشه ساعت 15:30 بعد از ظهر نه 17:30. بی زحمت یه بار دیگه بررسیش کن ببین درسته یا نه.

en5h635x5gb35u0xecfv.png

یعنی واقعاً خبری از P5 نشد توی این کنسرت :-/ :(

کنسرت که فرداست :دی خبر پرسونا 5 هم احتمالا همون فردا ساعت 3:30 دقیقه بعد از ظهر منتشر میشه :دی

از ده شخصیت برتر خصوصا رتبه دومش شدیدا حمایت میشه :دی فقط اگه جای یوسکه رو به یو میدادن و کانجی و نائوتو رو هم میزاشتن رتبه های 4 و 5 دیگه عالی میشد :دی

@PDAVARZANI
پارسا ساعت Event ها توی صفحه دوم درست اند؟ الان من آخری(Persona 5) رو چک کردم نوشته شروع 21 به وقت ژاپن که به زمان خودمون میشه ساعت 15:30 بعد از ظهر نه 17:30. بی زحمت یه بار دیگه بررسیش کن ببین درسته یا نه.

en5h635x5gb35u0xecfv.png

کنسرت که فرداست :دی خبر پرسونا 5 هم احتمالا همون فردا ساعت 3:30 دقیقه بعد از ظهر منتشر میشه :دی

اقا من واقعا شرمندتونم
همین نیم ساعت پیش فهمیدم که تو زمان این استریم 30 ساعته به وقت تهران اشتباه کرده بودم:|

همینی که شما گذاشتید درسته

یعنی واقعاً خبری از P5 نشد توی این کنسرت :-/ :(

اون اخر استریمه، یعنی اول کنسرت! برو جدول برنامه رو ببین، اون جا که 5 تا علامت سوال قرمز هست پرسونا 5 باید باشه :دی الان دارن خلاصه ی فیلم پرسونا 3 رو نشون میدن! اینم لینک twitch

داشتم رسماً میرفتم که تو افق محو شم :d

اون جا که 5 تا علامت سوال قرمز هست پرسونا 5 باید باشه :دی
Looking forward to it maniaclly
میگم جریان این عکسه چیه؟ Fake ـه آیا :-/

x9vp2wvrmyn94wktl9tr.jpg

اون زنجیر سمت راستیه چرا شکسته؟

داشتم رسماً میرفتم که تو افق محو شم :d

Looking forward to it maniaclly
میگم جریان این عکسه چیه؟ Fake ـه آیا :-/

x9vp2wvrmyn94wktl9tr.jpg

اون زنجیر سمت راستیه چرا شکسته؟
فیک نیست:d
موقعی که P5 معرفی شد تمام زنجیر ها سالم بودند ولی وقتی تریلر جدید P5 تو September منتشر شد زنجیر اولی شکست
حالا با شروع این کنسرت اطلاعات و تریلر جدیدی از P5 منتشر میشه اونوقت زنجیر دومی شکسته میشه
از این جا به بعد دیگه حدس منه:d:
بعد از این که زنجیر دومی شکسته شد هر ماه در روز 5 یک تریلر جدید از P5 منتشر میشه و زنجیر بعدی می شکنه
تا این که ماه May میرسه.از اونجایی که تو این قسمت تاریخ 2015/5/5 هست از نظر من Persona 5 به طور رسمی منتشر میشه:d(البته در ژاپن:|)

اولین معرفی سه علامت سوالی استریم حدودا 40 دقیقه دیگه است (6:10 بعد از ظهر). امیدوارم یه چیزی از P4D نشون بدن هرچند یحتمل مربوط میشه به فیلم سوم Persona 3 :دی

اولین معرفی سه علامت سوالی استریم حدودا 40 دقیقه دیگه است (6:10 بعد از ظهر). امیدوارم یه چیزی از P4D نشون بدن هرچند یحتمل مربوط میشه به فیلم سوم Persona 3 :دی
همین دیروز یک تریلر از P3M #2 اومد:d
پس بعید بدونم خبری ازش باشه
از نظر من یا P4 Arena Animation رو معرفی می کنند یا یک تریلر از P4D

ارینا هم انیمه داره :| شیردوشی ::| داستانش اون همه هم خوب نیست دیگه :| همین 4 با داستان به اون عظمت رو خیلی خوب کار نکردن :| ای کاش کلا سازنده رو عوض کنن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or