کنسرت Persona Super Live 2015 معرفی شد

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-Super-Live-Concert.jpg
ATLUS به تازگی از “Persona Super Live 2015 in Nippon Budokan: Night of the Phantom” رونمایی کرد.Persona Super Live 2015 یک کنسرتی است که موسیقی بازی های Persona 3,4 را در انجا به صورت زنده اجرا می کنند و ATLUS تصمیم دارد این کنسرت را در February 5 در شهر Chiyoda اجرا کنند.
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.قیمت بلیط برای عموم مردم 8000 ین و برای افرادی که در جایگاه اختصاصی می نشینند 16000 ین است.
معمولا ما خبر هایی که مربوط به کنسرت های ژاپنی است را در وبسایت نمی گزاریم چون بیشتر کاربر های ما قادر به رفتن به این کنسرت ها نیستند.اما نکات جالبی در تیزر وبسایت وجود دارد که در زیر به ان اشاره می کنیم

• رنگ پس زمینه این وبسایت قرمز روشن است(قرمز روشن رنگ تم Persona 5 هست)
  • اولین چیزی که در هنگام ورود به سایت ظاهر می شود،دو عدد 5 است
  • دو پنجی که در تاریخ قرار دارند به طور مداوم تکان می خورند
  • دایره ای سمت راست از داخل توسط دو زنجیر ضربدری بسته شده است(زنجیر به عنوان یکی از سمبل های Persona 5 شناخته می شود)
ایا ما در این کنسرت نشانی از Persona 5 خواهیم دید؟!
منبع

آخرین ویرایش:
دوستان من با پرسونا جون :dبیگانه ام ، این تریلرو انقده گفتید فوق العادست به چشم من خیلی معمولی اومد :d . چی این بازی فوق العادست ؟ کاری به سلیقه من نداشته باشید . عاشق نقش آفرینیم ولی با تم بازی غریبه ام . FFXV منو دگرگون کرد با اینکه تا زمان نمایش فقط CG شو میدیدم !! . ولی این بازی کار خاصی باهام نکرد :d
خب بیشتر برمیگرده به اینکه شماره های قبل رو بازی نکردید. داستان و گیم پلی پرسونا به حدی بی نظیره که من با همین تریلر ۲ ، ۳ دقیقه ای دارم زندگی می کنم و تا آخره بازی رو می تونم حدس بزنم چه غوغایی میشه.
پیشنهاد می شه حتما توی این مدت تا آمدن بازی شماره ۳ و ۴ رو بازی کنید.

نگران نباشید عزیز اصلا دموی P5 تو P4D در کار نیست!:d
همین الان علی جان(Dante Never Cry) گفتند که اون دمو نیست.فقط تصاویر و ویدیو های P5 توی نسخه های اولیه P4D هست:d
من واقعا معذرت می خوام که متن خبر رو اشتباهی ترجمه کردم و دوستان رو الکی خوشحال کردم
نه خواهش می کنم. خوشحال شدم.
شما این مدت خیلی زحمت اخبار این بازی رو کشیدید که شدیدا تشکر می کنم.

همین الان تریلر رو دیدم :-o یعنی رسماً چسبیدم به سقف! چی بود این، معرکه بود... :d مثل اینکه سیستم Stealth هم به بازی اضافه شده...
WoWWWWWW
اون زندان بان ها هم چقدر شبیه Elizabeth توی Persona 3 بودن :d

ویرایش:
برای بار شونصدم تریلر رو دیدم :d
گرافیک بازی دقیقاً شده گرافیک بازی Catherine. حتی شخصیت دختره هم شبیه خود Catherine ـه :d حتی اون باری هم که توش نشستن شبیه باریه که توی بازی Catherine بود :d
بعدشم فکر کنم آرمین درست میگفت! فکر کنم خودمون تبدیل به Persona میشیم... :-o این Atlus حرف نداره :d

ویرایش [2] :d :
منوی بازی شامل اینا بود:
Skill
Item
Equip
Persona
Party
Cooperation
Mission
System
اون دو تایی که Bold که کردم دیگه چیه؟ الان دقیق یادم نیست که توی منوهای P3 & P4 هم Mission داشتیم یا نه ولی Cooperation دیگه چیه؟ البته توی P4 GE یه گزینه بود که اگه Online بازی میکردی میتونستی از تصمیم بقیه Gamer ها توی موقعیت های مختلف بازی سر در بیاری...
بودن ـه گزینه Mission هم شاید به خاطر اینه که... نمیدونم :d گیج شدم :d

ویرایش [3] :p :
فکر کنم توی Dungeon ـها همشون ماسک روی صورتشون بود... یا میتونه به Game Play بازی ربط پیدا کنه و یا به داستان و یا به هر دو :d

آخرین ویرایش:
همین الان تریلر رو دیدم :-o یعنی رسماً چسبیدم به سقف! چی بود این، معرکه بود... :d مثل اینکه سیستم Stealth هم به بازی اضافه شده...
WoWWWWWW
اون زندان بان ها هم چقدر شبیه Elizabeth توی Persona 3 بودن :d

ویرایش:
برای بار شونصدم تریلر رو دیدم :d
گرافیک بازی دقیقاً شده گرافیک بازی Catherine. حتی شخصیت دختره هم شبیه خود Catherine ـه :d حتی اون باری هم که توش نشستن شبیه باریه که توی بازی Catherine بود :d
بعدشم فکر کنم آرمین درست میگفت! فکر کنم خودمون تبدیل به Persona میشیم... :-o این Atlus حرف نداره :d

ویرایش [2] :d :
منوی بازی شامل اینا بود:
Skill
Item
Equip
Persona
Party
Cooperation
Mission
System
اون دو تایی که Bold که کردم دیگه چیه؟ الان دقیق یادم نیست که توی منوهای P3 & P4 هم Mission داشتیم یا نه ولی Cooperation دیگه چیه؟ البته توی P4 GE یه گزینه بود که اگه Online بازی میکردی میتونستی از تصمیم بقیه Gamer ها توی موقعیت های مختلف بازی سر در بیاری...
بودن ـه گزینه Mission هم شاید به خاطر اینه که... نمیدونم :d گیج شدم :d

ویرایش [3] :p :
فکر کنم توی Dungeon ـها همشون ماسک روی صورتشون بود... یا میتونه به Game Play بازی ربط پیدا کنه و یا به داستان و یا به هر دو :d
من هم وقتي تريلر رو ديدم كف كرده بودم:-o
ATLUS بازي ساخته كه هيچ كس انتظارش رو نداشته
اون دو تا دوقلو هاي زندان خواهر هاي كوچيك Elizabethاند به خاطر همين شبيه به همند
احتمالا Quest هاي بازي به قدري زياد شده اوردند يك گزينه براش گذاشتند
احتمالا همون قدر كه عينك ها و Evekor ها توي داستان و گيم پلي P3 & P4 نقش داشتد ماسك ها هم همون قدر توي داستان و گيم پلي P5 نقش دارند:d
_________
مثل اين كه Soulja Boy(يك رپر امريكايي) براي P5 هم هايپ شده!!!:d
xx933xedm8odk4ducljci.jpg

Mission که تو قبلیا هم بود، همون ماموریت های جانبی بودن. البته فکر کنم تو 4 بود فقط، تو سه میرفتی مثلا تو کافه کار میکردی.
co op هم احتمالا نوع جدید سوشال لینکه. بعید میدونم بیان بخش آنلاین به اون صورت اضافه کنن

این Cooperation رو همونطوری که آرمین گفت منم تقریبا مطمئنم S.Link ها هستن. اینطوری که میگن ظاهرا توی نسخه های ژاپنی Persona اسم این بخش فرق میکنه و بهش میگن Community و فقط توی نسخه های غربی اسمشون S.Links ـه. احتمالا اینبار توی نسخه ژاپنی فقط بجای Community از واژه Cooperation استفاده کردن.

پ.ن: مطمئنم چیز خاصی نیست و صرفا یه تعویض اسمه ولی خب از اونجایی که Cooperation معنیش میشه همکاری، ممکن بشه اینجوری هم برداشت کرد که S.Links ها توی این نسخه خیلی فعال تر از نسخه های قبلی باشن و واقعا روی رفتار شخصیت ها با فنتوم تاثیر بزارن..... هرچند به نظرم بهتره تا منتشر شدن اطلاعات بیشتر از این بخش زیاد وارد این مبحث نشیم چون ممکنه بعدا اینجوری نباشه و الکی باعث ناامیدی خودمون بشیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or