کنسرت Persona Super Live 2015 معرفی شد

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-Super-Live-Concert.jpg
ATLUS به تازگی از “Persona Super Live 2015 in Nippon Budokan: Night of the Phantom” رونمایی کرد.Persona Super Live 2015 یک کنسرتی است که موسیقی بازی های Persona 3,4 را در انجا به صورت زنده اجرا می کنند و ATLUS تصمیم دارد این کنسرت را در February 5 در شهر Chiyoda اجرا کنند.
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.قیمت بلیط برای عموم مردم 8000 ین و برای افرادی که در جایگاه اختصاصی می نشینند 16000 ین است.
معمولا ما خبر هایی که مربوط به کنسرت های ژاپنی است را در وبسایت نمی گزاریم چون بیشتر کاربر های ما قادر به رفتن به این کنسرت ها نیستند.اما نکات جالبی در تیزر وبسایت وجود دارد که در زیر به ان اشاره می کنیم

• رنگ پس زمینه این وبسایت قرمز روشن است(قرمز روشن رنگ تم Persona 5 هست)
  • اولین چیزی که در هنگام ورود به سایت ظاهر می شود،دو عدد 5 است
  • دو پنجی که در تاریخ قرار دارند به طور مداوم تکان می خورند
  • دایره ای سمت راست از داخل توسط دو زنجیر ضربدری بسته شده است(زنجیر به عنوان یکی از سمبل های Persona 5 شناخته می شود)
ایا ما در این کنسرت نشانی از Persona 5 خواهیم دید؟!
منبع

آخرین ویرایش:
@PDAVARZANI

فکر نکنم این شخصیت اصلی باشه ها :دی دقت کنید شخصیت اصلی صورتش خال نداره ولی زندانیه مثل وینسنت یه خال روی صورتشه :دی

پارسا فکر کنم اون Cooperation توی منو همون S.link ها باشن :دی
نه بابا خود شخصیت اصلیه:d
این عکسی که ارمین گذاشته ادم اشتباهی فکر میکنه که خال داره:dوالا اگه تریلر رو نگاه کنی می بینی که زندانیه هی تکون می خوره و هی یک خال میاد و هی ناپدید میشه!:d
همون جوری که احسان گفت اون قطره عرقه:d
پس صد در صد خود شخصیت اصلیه!:d
احتمالش هست که اون همون S.link باشه ولی همون جوری که ارمین گفت احتمالا برای بخش انلاینه:-s

- - -ویرایش - - -

آقا این juvenile school یعنی چی دقیقا؟؟؟ اینجا Katsura Hashino یکم توضیح داده نفهمیدم قضیه چیه!

من هم می خواستم متن رو ترجمه کنم ولی از بس از این کلمه های قلمبه سلمبه داشت که منصرف شدم!:|

- - -ویرایش - - -

این دو تا زندان بان ها هر دوشون دخترند و هر دوشون Eye Patch دارند

این عکس رو یکی از کاربرای Neogaf پیدا کرد

درسته همه چیز عالی هست ولی یه چیزی هست که هنوزم آزارم میده. تعداد کاراکترا
البته میدونم ظاهرا از همون تریلر اول قرار بر همین بوده. این رو هم میدونم که تعداد کاراکتر تعیین کننده کیفیت بازی نیست. ولی نمیدونم چرا دوست دارم بیشتر باشن. شلوغ پلوغ باشه :d
یکی مثل Junpei یا Yosuke + یه دختر دیگه.
ولی خب همینم غنیمته. نمیشه صبر کرد

درسته همه چیز عالی هست ولی یه چیزی هست که هنوزم آزارم میده. تعداد کاراکترا
البته میدونم ظاهرا از همون تریلر اول قرار بر همین بوده. این رو هم میدونم که تعداد کاراکتر تعیین کننده کیفیت بازی نیست. ولی نمیدونم چرا دوست دارم بیشتر باشن. شلوغ پلوغ باشه :d
یکی مثل Junpei یا Yosuke + یه دختر دیگه.
ولی خب همینم غنیمته. نمیشه صبر کرد

آره خوب ولی احتمالا بیشتر بشه. هرچند اصلا دوس ندارم مثل بقیه هفت هشت نفر بشه! فوقش یکی دوتا هم اضافه بشه بسه!

آره ظاهرا همونطوری که احسان و پارسا گفتن اون زندانیه هم خود شخصیت اصلیه (من فعلا به این میگم Phantom/فنتوم تا بعدا اسمش مشخص بشه :دی)

تریلر پر از نکات ریز و درشته که جون میده برای بررسی.

اولین نکته که دوست دارم در موردش حرف بزنم و تایید هم شده، دزد بودن فنتوم و بقیه اعضای گروه هه :دی

همونطوری که توی تریلر دیدیم همون ابتدای کار فنتوم داره توی یه کازینو پرسه میزنه و به نظر میاد میخواد از اونجا دزدی کنه که ظاهرا بعد از دزدی پلیسا از راه میرسن. با توجه به حرفای کارگردان سری و سخت گیریی که توی خود تریلر دیدیم، من حدس میزنم (از اینجا به بعد دیگه رسمی نیست و حدس و گمانه) فنتوم دستگیر شده ولی از اونجایی که سنش قانونی نیست، بجای دادگاهی و زندان، به یه جور مدرسه برای اصلاح جوان های خلاف کار/دردسر ساز (کانون اصلاح تریبت) فرستاده میشه (اگه اشتباه نکنم منظورم از Juvenile School همین باشه) و احتمالا اونجاست که با باقی شخصیت های بازی آشنا میشه. (برای همین هم هست که همشون خلاف کار اند)

همونطوری که کارگردان سری گفت، "برعکس نسخه های قبلی، این سری شخصیت های اصلی هستند که در راه اجرای عدالتی که از دید خودشون درسته، توسط سازمانهای مختلفی مورد تعقیب قرار میگیرن."

به نظرم این سری بیشتر از اینکه قهرمان باشیم، دردسرسازیم :دی

آره ظاهرا همونطوری که احسان و پارسا گفتن اون زندانیه هم خود شخصیت اصلیه (من فعلا به این میگم Phantom/فنتوم تا بعدا اسمش مشخص بشه :دی)

تریلر پر از نکات ریز و درشته که جون میده برای بررسی.

اولین نکته که دوست دارم در موردش حرف بزنم و تایید هم شده، دزد بودن فنتوم و بقیه اعضای گروه هه :دی

همونطوری که توی تریلر دیدیم همون ابتدای کار فنتوم داره توی یه کازینو پرسه میزنه و به نظر میاد میخواد از اونجا دزدی کنه که ظاهرا بعد از دزدی پلیسا از راه میرسن. با توجه به حرفای کارگردان سری و سخت گیریی که توی خود تریلر دیدیم، من حدس میزنم (از اینجا به بعد دیگه رسمی نیست و حدس و گمانه) فنتوم دستگیر شده ولی از اونجایی که سنش قانونی نیست، بجای دادگاهی و زندان، به یه جور مدرسه برای اصلاح جوان های خلاف کار/دردسر ساز (کانون اصلاح تریبت) فرستاده میشه (اگه اشتباه نکنم منظورم از Juvenile School همین باشه) و احتمالا اونجاست که با باقی شخصیت های بازی آشنا میشه. (برای همین هم هست که همشون خلاف کار اند)

همونطوری که کارگردان سری گفت، "برعکس نسخه های قبلی، این سری شخصیت های اصلی هستند که در راه اجرای عدالتی که از دید خودشون درسته، توسط سازمانهای مختلفی مورد تعقیب قرار میگیرن."

به نظرم این سری بیشتر از اینکه قهرمان باشیم، دردسرسازیم :دی
به قول یه عمویی ایند دفعه خودمون آداچی هستیم :دی

به قول یه عمویی ایند دفعه خودمون آداچی هستیم :دی

لول :دی دیگه نه در حد اون ولی خب آره :دی

به نظرم اون زندان بودن Velvet room و به زنجیر کشیده شدن فنتوم هم به همین مورد ربط داره. کلا اگه دقت کنی تریلر به خوبی این حس اسیر بودن شخصیت اصلی در زندگی روزانه اش رو به تصویر میکشه. متروی شلوغ و همیشگی، ایستگاه تکراری و کسل کننده، کلاس درس خسته کننده، کلا Mood و حال کرکتر توی این صحنه ها داره داد میزنه که از این وضعیت خسته است و یه جورایی توی این زندگی تکراری به زنجیر کشیده شده.

سه نکته ی جالب که کاربرای Neogaf به تریلر بازی اشاره کردند!!:d
1-سری پرسونا همیشه یک سیستم داره که تاریخ و اب و هوای بازی رو نشون بده.تو این بازی هم این سیستم برگشته
تاریخی که تو این تریلر نشون می ده دوشنبه،یازدهم ماه April سال 2016 هست
xl1c67dq6y2r8olrlofsl.png
2-موقعی که شخصیت اصلی تو ایستگاه هست اگه به کیفش نگاه کنید می بینید که Morgana (همون گربه که می تونی ظاهرش رو تغییر بده) تو کیفشه

x5bdspeqeyp9b2xs6n9p.png

3-دشمن های سری پرسونا دو دسته بودند
در P1 و P2 همانند سری SMT دشمن ها شیاطین بودند.در P3 و P4 دشمن ها سایه ها بودند
حالا تو این نسخه مثل این که هم سایه ها و هم شیاطین به عنوان دشمن حضور دارند!
xk7ifly4f1ttxxazd3cxp.png

x8256yb79aogc9l2h63e.png
اگه به تصویر خوب دقت کنید می بینید این دو تا دشمن Pyro Jack و Sand Man هستند
Pyro Jack و Sand Man از شیاطین های معروف سری SMT(و البته پرسونا های P3 و P4) هستند
Pyro Jack - Megami Tensei Wiki: a Demonic Compendium of your True Self
Sandman - Megami Tensei Wiki: a Demonic Compendium of your True Self
این از شیاطین:dحالا برسیم به بخش سایه ها!:d
قسمتی از تریلر که گشت و گذر تو Dungeon ها رو نشون میده می تونید دشمن های شوالیه مانندی ببینید.
اگه به قیافه این شوالیه ها نگاه کنید می بینید که ماسک های دارند که شباهت زیادی به ماسک هایی داره که سایه های P3 & P4 از اون استفاده می کنند
ماسک سایه های P3 & P4
Cowardmaya.jpg

Arcana_Magician_Persona_3.png
ماسک سایه های P5
x7zonu49ctuzxlik5i095.png

راستی من هر جای تریلر و وبسایت رسمی پرسونا 5 رو میبینم خبری از Coming 2015 نبود!:|
نکنه تاخیر خورده؟!؟:-s

آخرین ویرایش:
بعید میدونم تاخیر بخوره. دیگه نمیره تو 2016 که :-?
در ضمن همه اون اتفاقات تو همون روز میافته! تو کل تریلر تاریخ بازی 11 اوریله!

- - -ویرایش - - -

یه نکته ی نسبتا جالب! دیروز که تریلر اومد 5 فوریه بود! در واقع آخرین روزی که تو پرسونا 4 میتونید با شخصیت ها تعامل داشته باشید و در واقع بازی بعد از اون میره تو دانجن و مبارزه تا آخر بازی!

نکات بس جالبی بود :دی (خصوصا اون حضور سایه ها و شیاطین در کنار هم)

منم با آرمین موافقم. بعید میدونم دوباره بازی رو عقب بندازن. مطمئنم همین 2015 میاد.
@PDAVARZANI
صفحه قبل خبر رو اصلاح کن. در کنار نسخه های اولیه P4D یه دیسک از Persona 5 میدن که توش تصاویر و ویدئوهای انحصاری از بازی قرار داره، نه دموی قابل بازی ;)

Edit: این همه بحث در مورد Persona 5 توی سطح نت (حتی بین سازنده های معروف مثل خالق Dragon Age) واقعا خوشحال کننده است.

آخرین ویرایش:
بین این همه بازی دقیقا همون هایی که نمیشه واسشون صبر کرد، بازی کردنه دموشون عملا غیر ممکنه !!
اون از FF XV که پیش خریده تایپ زیرو امکان ناپذیره ( کاشکی حداقل PS Store واسه پیش خرید میذاشتش).
اینم ازین که بدلیل نداشتن ویتا P4D بدردم نمی خوره !! پس دموی P5 هم هوتوتو !!
:-s

بین این همه بازی دقیقا همون هایی که نمیشه واسشون صبر کرد، بازی کردنه دموشون عملا غیر ممکنه !!
اون از FF XV که پیش خریده تایپ زیرو امکان ناپذیره ( کاشکی حداقل PS Store واسه پیش خرید میذاشتش).
نگران نباشید عزیز اصلا دموی P5 تو P4D در کار نیست!:d
همین الان علی جان(Dante Never Cry) گفتند که اون دمو نیست.فقط تصاویر و ویدیو های P5 توی نسخه های اولیه P4D هست:d
من واقعا معذرت می خوام که متن خبر رو اشتباهی ترجمه کردم و دوستان رو الکی خوشحال کردم

دمو نیست فقط عکس و ویدئو هست که اون هم حتما تو اینترنت پخش میشه!

دوستان من با پرسونا جون :dبیگانه ام ، این تریلرو انقده گفتید فوق العادست به چشم من خیلی معمولی اومد :d . چی این بازی فوق العادست ؟ کاری به سلیقه من نداشته باشید . عاشق نقش آفرینیم ولی با تم بازی غریبه ام . FFXV منو دگرگون کرد با اینکه تا زمان نمایش فقط CG شو میدیدم !! . ولی این بازی کار خاصی باهام نکرد :d

دوستان من با پرسونا جون :dبیگانه ام ، این تریلرو انقده گفتید فوق العادست به چشم من خیلی معمولی اومد :d . چی این بازی فوق العادست ؟ کاری به سلیقه من نداشته باشید . عاشق نقش آفرینیم ولی با تم بازی غریبه ام . FFXV منو دگرگون کرد با اینکه تا زمان نمایش فقط CG شو میدیدم !! . ولی این بازی کار خاصی باهام نکرد :d

خب باید نسخه های قبلی رو بازی کنی تا بفهمی :D
بعد این تریلر یجوری نیست که نگاه کنی به به چه خوب بود! من خودم 20 بار حداقل دیدم هنوزم هر دفعه نگا میکنم نکته ی تازه میبینم! باید سر هر فریم پاز کنی تا نکته هاشو بفهمی! و الان میدونم به ما میگی بیکار ولی خودت هم بازی کنی یه جوری شیفته ی سری میشی که این کارا عادی میشه! 30 مداوم نگاه زل زدن به مانیتور هم عادی میشه ( پارسا و امین کلا بیدار موندن طول استریم من یه 6 ساعت شب خوابیدم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or