کنسرت Persona Super Live 2015 معرفی شد

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-Super-Live-Concert.jpg
ATLUS به تازگی از “Persona Super Live 2015 in Nippon Budokan: Night of the Phantom” رونمایی کرد.Persona Super Live 2015 یک کنسرتی است که موسیقی بازی های Persona 3,4 را در انجا به صورت زنده اجرا می کنند و ATLUS تصمیم دارد این کنسرت را در February 5 در شهر Chiyoda اجرا کنند.
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.قیمت بلیط برای عموم مردم 8000 ین و برای افرادی که در جایگاه اختصاصی می نشینند 16000 ین است.
معمولا ما خبر هایی که مربوط به کنسرت های ژاپنی است را در وبسایت نمی گزاریم چون بیشتر کاربر های ما قادر به رفتن به این کنسرت ها نیستند.اما نکات جالبی در تیزر وبسایت وجود دارد که در زیر به ان اشاره می کنیم

• رنگ پس زمینه این وبسایت قرمز روشن است(قرمز روشن رنگ تم Persona 5 هست)
  • اولین چیزی که در هنگام ورود به سایت ظاهر می شود،دو عدد 5 است
  • دو پنجی که در تاریخ قرار دارند به طور مداوم تکان می خورند
  • دایره ای سمت راست از داخل توسط دو زنجیر ضربدری بسته شده است(زنجیر به عنوان یکی از سمبل های Persona 5 شناخته می شود)
ایا ما در این کنسرت نشانی از Persona 5 خواهیم دید؟!
منبع

آخرین ویرایش:
اینم از خرت و پرت هایی که تو این کنسرت به فروش میره!:d

1-Brochure – 1,600 JPY

xzpj946e90rhvga2czajy.jpg

2- Poster(B2) - 1000JPY

xhykrvso4441s92ivr6h.png

3-T-Shirt(S,M,L,XL) - 3500 JPY

xqvi2rtiiz77pj0hg63q.jpg

4-Hoodie(S,M,L) - 5000JPY

xxzfu9pxwp1ceghwzuru0.jpg

5- Pouch (19 x 10 x 2.6 cm) – 2,200 JPY

xgr1b7cy8uboqgr1jiokw.jpg

6-Muffler scarf – 2,000 JPY

xur1adscpu3tgh1o7dmy.jpg

7-TakeOutLive – 1,000 JPY

xw7rg40np08bl5owkwamm.jpg

8-Keychain (2 types, about 10cm x 10cm) – 1,200 JPY each
x1h6lwx1f2f8ep5j8rgx.jpg

9-Dog tag – 1,000 JPY

xqo7ehy45u1i25adt6.jpg

10-Scrunchie – 1,200 JPY

:
xyka8ef4xjuiwa6f5ayu.jpg

11-ID case – 1,000 JPY

xun9kixn939qqh9o4j5ws.jpg

12-Micro fiber cloth (20cm x 20cm) – 700 JPY

x7i1mqgmut5cuhl1m9cry.jpg

13-Wrist towel (21cm x 26cm) – 1,000 JPY
xa2fzlxy63t7odkdjsatf.jpg

14-ID card sticker – 700 JPY

xgx4auh80k3kslx0xtvra.jpg

15-Batch of Capsule toys (10 kinds + secret two) – 200 JPY

xmi3ydbnwz0o52njmzxv9.png

فقط یک روز مونده تا این استریم شروع بشه.من موندم چرا تاپیک این قدر خالیه!!:|

خوب باید شروع شه که تاپیک پر شه :دی اون سوییشرته رو به شدت میخوام! با اون کیف پوله! میییخووااااام!
من دارم سکته میکنم :دی این استریم از Niconico live پخش میشه؟؟

خوب باید شروع شه که تاپیک پر شه :دی اون سوییشرته رو به شدت میخوام! با اون کیف پوله! میییخووااااام!
من دارم سکته میکنم :دی این استریم از Niconico live پخش میشه؟؟

اره تو Nico Nico Live زنده پخش میشه!:d
لینکش هم اینجاست(البته باید برای دیدنش باید عضو این سایت باشی)

特報!ペルソナチャンネル2015【生限定!一度限りの特別番組】 - 2015/02/04 13:00開始 - ニコニコ生放送

البته Pepsiman(یکی از خبر نگار های Gematsu ) گفته که استریم رو تو Twitch پخش می کنه
اگه گذاشت لینکش رو میزارم.:d

دوستان وسیله ایاب و ذهاب و همینطور 2 شب اقامت در Persona Hotel برای طرفداران این بازی در این سایت فراهم شده :d

پ.ن: منم از اون T-Shirtـها میخوام :d اون پلاکِ هم حرف نداره...!!!

Dog Tag ـه عالیه :x Pouch ـه هم اگه پشتش سیاه بود دیگه حرف نداشت ولی الان یه جوریه، خصوصا که بعد از تموم شدن سال 2015 رسما بی معنی میشه :-" :دی

راستی اینجا:
xmi3ydbnwz0o52njmzxv9.png

دوتا Secret ها یحتمل از شخصیت های P5 ـند :x

خوب Art Work و تریلر P3 The Movie #3 منتشر شد!!:d
xf8p27x99fnk2dr4muwd.jpg

اهنگ جدیدی که Shouji Meguro برای این نسخه ساخته اسمش Light In Starless Sky که توسط Lotus Juice و Yumi Kawamura خونده شده
اهنگ رو میتونید تو تریلرش گوش کنید:d(البته بگم که این تریلر بخش مهمی از P3 رو اسپویل می کنه)
[video=aparat;CQ9Fq]http://www.aparat.com/v/CQ9Fq[/video]

اهنگش نسبتا خوبه.ولی حیف که نصفش تو تریلره پخش می شد:(
البته احتمالش هست که این اهنگ رو تو کنسرت پخش کنند

الان داشتم برنامه استریم رو چک میکردم(همون که صفحه قبل پارسا زحمتش رو کشیده) بعد یه سر به سایت منبع زدم، متوجه یه چیزی شدم :دی جلوی آخرین Event نامعلوم (که ساعت 17:30 پنجشنبه به وقت خودمون شروع میشه) 5 تا علامت سوال قرمز رنگ گذاشتن :x

الان داشتم برنامه استریم رو چک میکردم(همون که صفحه قبل پارسا زحمتش رو کشیده) بعد یه سر به سایت منبع زدم، متوجه یه چیزی شدم :دی جلوی آخرین Event نامعلوم (که ساعت 17:30 پنجشنبه به وقت خودمون شروع میشه) 5 تا علامت سوال قرمز رنگ گذاشتن :x

والا اگه ساعت 5:30 به وبسایت رسمی کنسرت برید می فهمید که این ساعت زمانیه که کنسرت شروع میشه
یعنی ATLUS میخواد کنسرت رو با خبرهایی از P5 شروع کنه؟!؟/:)
از نظر من که خیلی بعیده8-|

والا اگه ساعت 5:30 به وبسایت رسمی کنسرت برید می فهمید که این ساعت زمانیه که کنسرت شروع میشه
یعنی ATLUS میخواد کنسرت رو با خبرهایی از P5 شروع کنه؟!؟/:)
از نظر من که خیلی بعیده8-|

من از همین الان میتونم تصورش کنم :دی
تایمر تموم میشه، صحنه کنسرت رو نشون میدن. نور افکن های روی سن خاموش اند، مانیتور پشت سر هنرمندای روی صحنه روشن میشه و آروم آروم نوازنده ها شروع به آهنگ زدن میکنند. همینطوری کم کم با بلندتر شدن/اوج گرفتن آهنگ تصویرای بیشتری روی مانیتور میبینیم و وقتی آهنگ کاملا راه میوفته(رسما شروع میشه)، همزمان با روشن شدن نورافکن ها تریلر P5 نمایش داده میشه و ملت دیوونه میشن :x

توهمات یک پرسونا فن :-" :دی

هر چی اومدم پایین تر گفتم چیه اوله :دی نامردا این یوسکه ی خل و چل باید دوم میشد :دی چیه ساتوناکا فور اور اند اور :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or