کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد... آپدیت: No run & gun

re5_2.JPG

OXM یک گزارش ویدئویی از بازی RE5 تهیه کرده است. در این گزارش مشخص شد که کنترل run-and-gun که شبیه به بازی Gears of War می‌باشد، قطعا در نسخه اصلی این بازی وجود خواهد داشت.

گزارش ویدئویی را می‌توانید در اینجا ببینید. در دقیقه 1.20 به این موضوع اشاره می‌شود.

آپدیت:
سخنگوی کپکام در توضیحات خود اشتباه کرده بود. کپکام تایید کرد که این قابلیت در نسخه اصلی بازی وجود نخواهد داشت. شما آرام می‌ایستید و سپس شلیک می‌کنید.

Source

آخرین ویرایش:
اگر ميخواستند بازی جذاب درست كنند چرا اسمش رو عوض نكردند بذارند Gear of WOr! بعد همه با جذابيتش حال ميكردند! مگه اين بازی اسمش resident evil نيست! مگه نبايد ترسناك باشه! مگه نبايد پيچيده باشه!...مگه نبايد سخت باشه!! مگه نبايد داستانش درگير كننده باشه! اينطور كه معلومه اين بازی هم شد بكش برو جلو! حالا يك دمویی هم اين وسطا ميچپونيم بهش ميگيم داستان! واقعا تاسف بر انگيز اينطور بازيها:(

دوست عزیز

بعد از اینکه معلوم شد این بازی ترسناک نیس پس بهتر حداقل یه اکشن کامل باشه !

هر چند بنده خیلی از این موضوع ناراحتم اما خوب چه میشه کرد

در این صورت این میتونه خصوصیت خوبی باشه (همین به قول مهدی run &gun)

اونايي كه RE Fan هستن و كلا مشكلي نداشتن . ولي افرادي مثل من چند تاي ديگه كه با اين سيستم مشكل داشتن الان خوشحال شدن . ولي فكر كنم اين Strafe يه قابليت Optional باشه.

دوست عزیز

بعد از اینکه معلوم شد این بازی ترسناک نیس پس بهتر حداقل یه اکشن کامل باشه !

هر چند بنده خیلی از این موضوع ناراحتم اما خوب چه میشه کرد

در این صورت این میتونه خصوصیت خوبی باشه (همین به قول مهدی run &gun)

ديگه چه معلوم شدنی ميخواد!!!دموش رو بازی كردم... الانم ميگه ميتونی راه بری!! از قبل از اينكه بتونی راه بری اي بازی تموم شده بود! حداقل ديگه مثل برخی بازیها به قول شما جذاب نشده بود كه الحمد ا... به قول شما جذابشم كردند! خدا رو شكر! بريم با جذابيتش حال كنيم! به نظرم اينطور بگم بهتره بريم Gear of WOr كه بازیه جديدی هست رو بازی كنيم تا اينكه بگم RE جديد! من به عنوان يكی از بهترين shooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooter ها الان كاملا قبولش دارم چون ديگه راهم افتاد!! ولی به عنوان يك REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES عمرا!!
بريد با Shoooooooooooooooooooooooooter جديدتون حال كنيد ولی بدونيد دنيای گيم فقط يك ژانر نيست!

اینجاست که کلا باید یگی-yes.....

خداییش بهترین خبر از اول سال 2009 هست
تقریبا مطمئا بودم چون قدیم هم شایعاتی بود ولی با عرضه دمو بازی کلا خورد تو پوزم

ولی مهدی دمت گرم خیلی توپ بود

RUN & Gun & .....&
wellcome to Hell

یعنی به OXM شک داری؟!!
در اینکه OXM معتبره شکی نیست ولی من باورم نمیشه این مشکل حل شده باشه یا باید صراحتا از کپکام این خبر تایید بشه یا اینکه یه تریلری که این مسئله رو نشون میده ببینم!

من نمیدونم موقعی که یک نفر بر اساس سلیقه خودش با یک عنوان حال نمیکنه هی باید بیاد تکرار کنه و خودش رو گنده نشون بده که نظر اون نظر درستیه.
میگید اویل اکشن شده خیلی دوست دارم یکی بیاد اکشن رو برام توصیف کنه این بازی در شماره چهارم قسمت ادونچرش با معماهای کم و نه چندان قویش بسته شد حالا شماره پنجم ضعیف تر شده.اما میرسیم به ترس .ترس اگر برای شما به این معنیه که یه هیولاهای بد قواره تو اتاق تنگ و تاریک:biggrin1: شما رو خفت کنه باید بگم شعار کاپکم از همون اوایل پروژه انتقال ترس از طریق هیجان بالا بود حتی اگر دمو رو بازی کنید میفهمید که طریقه ی قرار گرفتن دوربین و طریقه کنترل خیلی به دلهره آور بودن بازی کمک کرده از چندین جناح به شما حمله شده و شما با 10 تا تیر بین چند تا زامبی فانتزی موندید اون عقب هم یه نره غول با تبر داره میاد طرفتون این ترسناک نیست و دلهر آور و مهیج نیست مخصوصا که یکی مثل شیوا کنارتون باشه و هر دو خودتون رو در خطر ببینید و همکاری اونو ببینید که چه جوری با تیر کم از دست اینا خلاص بشید.در ضمن ما 10 دقیقه یه بازی 17-18 ساعته رو تجربه کردیم نمیتونیم در مورد کلش توضیح بدیم.با وجود محیطهایی مثل اون کارخونه و غار و محیط کار شاید دوستان شجاع ما کمی بترسن البته موقعی که Dead Space بشه اسطوره ترس این نسل چیز دیگه انتظار نمیره.
در مورد Run & Gun که میشه گفت بهترین چیزی بود که به کنترل نه چندان نرم اضافه شد که باعث میشه بازی نمیشه گفت از اسونی خارج بشه .کنترل بازی واقعا ضعیف بود تو دمو کافی بود مثلا 4 نفر دنبالتون بود باید میدوییدین ازشون یه 10 متری دور میشدین بعد هی تیر میزدید میخواستین عقب عقب برید بعد ایست کامل و بعد تیر زدن نوعی مسخره به نظر میرسید انگار کریس معلولیت ذهنی داشت نمیتونست دو تار کار رو همزمان انجام بده .
در کل بازی بزرگیه هر کس خوشش نیومده نخره

اگر ميخواستند بازی جذاب درست كنند چرا اسمش رو عوض نكردند بذارند Gear of WOr! بعد همه با جذابيتش حال ميكردند! مگه اين بازی اسمش resident evil نيست! مگه نبايد ترسناك باشه! مگه نبايد پيچيده باشه!...مگه نبايد سخت باشه!! مگه نبايد داستانش درگير كننده باشه! اينطور كه معلومه اين بازی هم شد بكش برو جلو! حالا يك دمویی هم اين وسطا ميچپونيم بهش ميگيم داستان! واقعا تاسف بر انگيز اينطور بازيها:(

دوست عزيز منظور من داستان بازي نبود . هركي بهش بگي ميگه اين قابليت در بازي بسيار مفيد است . البته اگه اشتباه نشينده باشم اون فرد گفت هم گيم پلي كلاسيك مثل RE4 وجود دارد و هم جديد .
همينو بگو

بابا اینطوری که خیلی باحال تر میشه !نمیدونم چرا بعضی از دوستان گلایه دارند از اضافه شدن این ویژگی:دی
Resident evil آسون بشه خوبه!!نگو كه گريم ميگيره:(( من مطمئنم دشمنان رو سگ تر ميكنند! يعنی اگر اينكار رو نكنند رسما رفتن تعطيلات:((

من نمیدونم موقعی که یک نفر بر اساس سلیقه خودش با یک عنوان حال نمیکنه هی باید بیاد تکرار کنه و خودش رو گنده نشون بده که نظر اون نظر درستیه.
میگید اویل اکشن شده خیلی دوست دارم یکی بیاد اکشن رو برام توصیف کنه این بازی در شماره چهارم قسمت ادونچرش با معماهای کم و نه چندان قویش بسته شد حالا شماره پنجم ضعیف تر شده.اما میرسیم به ترس .ترس اگر برای شما به این معنیه که یه هیولاهای بد قواره تو اتاق تنگ و تاریک:biggrin1: شما رو خفت کنه باید بگم شعار کاپکم از همون اوایل پروژه انتقال ترس از طریق هیجان بالا بود حتی اگر دمو رو بازی کنید میفهمید که طریقه ی قرار گرفتن دوربین و طریقه کنترل خیلی به دلهره آور بودن بازی کمک کرده از چندین جناح به شما حمله شده و شما با 10 تا تیر بین چند تا زامبی فانتزی موندید اون عقب هم یه نره غول با تبر داره میاد طرفتون این ترسناک نیست و دلهر آور و مهیج نیست مخصوصا که یکی مثل شیوا کنارتون باشه و هر دو خودتون رو در خطر ببینید و همکاری اونو ببینید که چه جوری با تیر کم از دست اینا خلاص بشید.در ضمن ما 10 دقیقه یه بازی 17-18 ساعته رو تجربه کردیم نمیتونیم در مورد کلش توضیح بدیم.با وجود محیطهایی مثل اون کارخونه و غار و محیط کار شاید دوستان شجاع ما کمی بترسن البته موقعی که Dead Space بشه اسطوره ترس این نسل چیز دیگه انتظار نمیره.
در مورد Run & Gun که میشه گفت بهترین چیزی بود که به کنترل نه چندان نرم اضافه شد که باعث میشه بازی نمیشه گفت از اسونی خارج بشه .کنترل بازی واقعا ضعیف بود تو دمو کافی بود مثلا 4 نفر دنبالتون بود باید میدوییدین ازشون یه 10 متری دور میشدین بعد هی تیر میزدید میخواستین عقب عقب برید بعد ایست کامل و بعد تیر زدن نوعی مسخره به نظر میرسید انگار کریس معلولیت ذهنی داشت نمیتونست دو تار کار رو همزمان انجام بده .
نگاه كن منظورم رو متوجه نميشی سريع ميای پنج صفحه تايپ ميكنی!! دقت كن چی ميگم: تو اويل 4 چرا ترس بيشتر بود چون يك ضعيفه همراهت بود كه بايد مراقبش ميبودی پس كمكی نبود بلكه تازه بايد كمك ميكردی ولی تو اويل5 چی!! يك خانم كلانتر!!! كنارت ايستاده كه همه فن حريفه!! چند تا زامبی ميان به سمتت بعد شما بهشون تير ميزنی بعد يارو پتكيه مياد ديوار رو ميريزه پايين! جذابيت داره! ولی دقت كن اگر اينطوری حساب كنيم GEOW هم از اين نوع جذابيتها داشت ولی معنی ترس يك چيز ديگیی هست! ترس يعنی چی! يعنی واقعا به خودت بلرزی! مگه سبك honnor نيست!(البته الان كه نه!!) پس بايد ترسناك باشه! اگه اينطور كه شما ميگيد اون زامبیهایی كه تو fallout3 بودند هم خيلی جذابيت دارند پس اسم بازی رو rpg honor بزاريم! دنيای گيم تفكيكاتی داره! ژانرهایی داره! چرا بايد يك بازی تو يك ژانر خودش رو بشكنه! خودش رو خراب كنه! كه چی؟ البته ميدونم كه اينكه سود بيشتری بكنه ...
در مورد بازی كردن مطمئن باش من اين بازی رو به عنوان يكی از بهترين "شوتر" های سال بازی خواهم كرد و مطمئنا لذتم ازش ميبرم! يكبار كه چه عرض كنم ، ده بارم تا تهش ميرم! كلا عادت دارم بايد ته بازيها رو در بيارم! ته اينم در ميارم! ولی اين اون بازیی نيست كه بشه بهش گفت resident evil حرف من اينه! نه اينكه بازی بده!

"راستی لطفا انقدر اين نسل ، اون نسل نكنيد! وقتی نميدونی طرف چند سالشه! لطفا لطفا لطفا انقدر نسل نسل نكنيد!"--- با شوترتون تنهاتون ميزارم بزار با اين خبر كه best 2009 news بود حال كنيد!

راستی يك چيز داشت يادم ميرفت بازیی مثل Dead space سگش! شرف داره به بازیهایی كه فقط عنوان ترس رو يدك ميشكن! حداقل تو DS چندجاش بود كه قلب تركون باشه! موفق باشيد

آخرین ویرایش:
البته دوستان :
ايستادن و تير اندازي كردن در سري RE يك سنت بود و يك مشكل به حساب نميومد. همين طور كه در Gears Of war سنت براي بالا رفتن از يك ستون 2 سانتي اول بچسبي به ستون و بعد ازش بالا بري.

funboy جان! شما چرا اينقدر عصبي ميشي ؟ اين قابليت رو ميتوني تو بازي فعال نكني يادم سازندگان ميگفتن اگر چنين چيزي رو تو بازي بزارند به صورتي قرار ميدن كه از منوي اپشن ميتوني On يا Off كني.

میگید اویل اکشن شده خیلی دوست دارم یکی بیاد اکشن رو برام توصیف کنه این بازی در شماره چهارم قسمت ادونچرش با معماهای کم و نه چندان قویش بسته شد حالا شماره پنجم ضعیف تر شده.
ميشه تحليلت رو درباره يك بازي قوي بگي؟ RE4 يكي از برترين بازي هاي شوتر زمان خودش بود.

نگاه كن منظورم رو متوجه نميشی سريع ميای پنج صفحه تايپ ميكنی!! دقت كن چی ميگم: تو اويل 4 چرا ترس بيشتر بود چون يك ضعيفه همراهت بود كه بايد مراقبش ميبودی پس كمكی نبود بلكه تازه بايد كمك ميكردی ولی تو اويل5 چی!! يك خانم كلانتر!!! كنارت ايستاده كه همه فن حريفه!! چند تا زامبی ميان به سمتت بعد شما بهشون تير ميزنی بعد يارو پتكيه مياد ديوار رو ميريزه پايين! جذابيت داره! ولی دقت كن اگر اينطوری حساب كنيم GEOW هم از اين نوع جذابيتها داشت ولی معنی ترس يك چيز ديگیی هست! ترس يعنی چی! يعنی واقعا به خودت بلرزی! مگه سبك honnor نيست!(البته الان كه نه!!) پس بايد ترسناك باشه! اگه اينطور كه شما ميگيد اون زامبیهایی كه تو fallout3 بودند هم خيلی جذابيت دارند پس اسم بازی رو rpg honor بزاريم! دنيای گيم تفكيكاتی داره! ژانرهایی داره! چرا بايد يك بازی تو يك ژانر خودش رو بشكنه! خودش رو خراب كنه! كه چی؟ البته ميدونم كه اينكه سود بيشتری بكنه ...
در مورد بازی كردن مطمئن باش من اين بازی رو به عنوان يكی از بهترين "شوتر" های سال بازی خواهم كرد و مطمئنا لذتم ازش ميبرم! يكبار كه چه عرض كنم ، ده بارم تا تهش ميرم! كلا عادت دارم بايد ته بازيها رو در بيارم! ته اينم در ميارم! ولی اين اون بازیی نيست كه بشه بهش گفت resident evil حرف من اينه! نه اينكه بازی بده!

"راستی لطفا انقدر اين نسل ، اون نسل نكنيد! وقتی نميدونی طرف چند سالشه! لطفا لطفا لطفا انقدر نسل نسل نكنيد!"--- با شوترتون تنهاتون ميزارم بزار با اين خبر كه best 2009 news بود حال كنيد!

راستی يك چيز داشت يادم ميرفت بازیی مثل Dead space سگش! شرف داره به بازیهایی كه فقط عنوان ترس رو يدك ميشكن! حداقل تو DS چندجاش بود كه قلب تركون باشه! موفق باشيد
نظر شما قابل احترامه ولی هیچ چیزش برای من قابل هضم نیست پس بهتره وقت طلاییتون رو هدر ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or