کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد... آپدیت: No run & gun

re5_2.JPG

OXM یک گزارش ویدئویی از بازی RE5 تهیه کرده است. در این گزارش مشخص شد که کنترل run-and-gun که شبیه به بازی Gears of War می‌باشد، قطعا در نسخه اصلی این بازی وجود خواهد داشت.

گزارش ویدئویی را می‌توانید در اینجا ببینید. در دقیقه 1.20 به این موضوع اشاره می‌شود.

آپدیت:
سخنگوی کپکام در توضیحات خود اشتباه کرده بود. کپکام تایید کرد که این قابلیت در نسخه اصلی بازی وجود نخواهد داشت. شما آرام می‌ایستید و سپس شلیک می‌کنید.

Source

آخرین ویرایش:
CapCom داره با اين كار مشتري هاي بيشتري جذب ميكنه( يكي مثل خودم الان علاقه مند شدم كه RE رو بازي كنم ) . درضمن نميدونم چرا كسي گوش نمي كنه كه اين قابليت Optional ه .

دوستان لطفا اين بحث تمومش كنيد. همانطور كه اريا گفت اين يك قابليت در صورت وجود داشتن كاملا اختياري هست و اگر يادتون باشه قبلا صحبت شده بود كه چنين قابليتي ( گذاشتن چندين كنترل ) ممكنه در بازي گذاشته شود. پس خواهشا از بحث كردن بي مورد خودداري كنيد.

بازی Resident Evil 5 همینطوریش بازیه خیلی خوبی بود حالا که این قابلیت اضافه شده بهتر شد .
دیگه تقریبا داره بازیش اون چیزی میشه که تو نظر من بود و همیشه دوست داشتم یه همچین بازی رو انجام بدم .
فقط اگر به من میخواستم بسازم همینو میساختم با یارهای زیاد .

Resident Evil 5 = Shooter - TPS

که به نظر اینجانب عالی هست

اگر عناصر سبک RPG هم بهش اضافه می کردند دیگه خیلی عالی میشد...

امیدوارم روزی یک RE به سبک Action RPG هم شاهد باشیم که علاوه بر طرفداران سبک Action (شوتر سوم شخص) قشر RPG باز هم بتونند از این بازی لذت ببرند:) مثلا Smart Zombie میکشی و هر دفعه که Level Up میکنی علاوه بر اینکه قدرتت بیشتر میشه زامبی ها هم باهوش تر بشند مثلا زامبی ها اول پیاده راه میرن بعدش سوار دوچرخه و ...:)
خیلی پتانسیل بالایی میتونه داشته باشه

RE5'S OPM review:arrowd:

This is like playing an Indiana Jones movie. And not the crappy ones​

آخرین ویرایش:
از اين كه Resident Evil كارش به اين جاها كشيده شده كه بايد TPS باشه (شروعش تا حدودي از 4 بود) خيلي متاسفم و از اين خبر هم بسيار خوشحال شدم!!

نميدونم چرا همه 5 رو عينه 4 ميدونن؟! اون سبكِ به قول شماها ربات گونه با 4 همخوني داشت. چون تو اون بازي هيچ زامبي اي با موتور سراغتون نميومد! هيچكدوم با نهايت سرعت از همه طرف به سمتتون حمله نميكردند. اما ايني كه من ديدم اگه اين كنترل رو نداشت به شدت به Capcom ضرر ميزد و شكست ميخورد.

تو اين نسخه ي دمو كه آسون هم بود اين كنترل واقعا رو اعصاب بود چون محيط كاملا باز بود و زامبيها (زامبي كه چه عرض كنم!) از 360 درجه ي مختلف به سمتتون حمله ميكردن و اون كنترل مزخرف (براي اين بازي) روي اعصاب آدم دوي مارتن ميرفت.
من كه با همين كنترل Run&Gun بازي ميكنم، چون براي اين بازي بهتره و بسيار هم ناراحتم كه RE تبديل شد به يه بازي اكشن.

مبارک فن های جدید و مخصوصا بازیکنان ایرانی باشه !! خدا کنه معمایی هم توی بازی وجود نداشته باشه تا بازی بیش از پیش باب میل اکثر بازیکنان ایرانی بشه !!

شما بازيباز خارجي هستي ؟؟؟!!!
اين الان يعني چي بازي معما نداشته باشه تا ايراني ها خوششون بياد ؟؟؟
اگه ايراني فقط عشق بازيه بكش برو جلو بود اين همه ايراني با FallOut 3
حال نميكردن !!!يه جورايي حرفت توهين آميزه ...

دوست عزيز اين Enable و Disable تو اون مصاحبه اي كه دوستمون لينك داد ذكر شد كه مي شود به صورت كلاسيك بازي كرد يا به صورت Geow پس هركي دوست نداره ميتونه به صورت كلاسيك بازي كنه !

خب پس اين بحث همين جا به پايان ميرسه و هركي هرجور دوست داره بازي كنه !!!

آخرین ویرایش:
من که هیچ ربطی بین از بین رفتن حس ترس بازی با رفع یکی از بزرگترین مشکلای همون بازی نمی بینم!!!
آقا یعنی چی این حرفا... ، وقتی کاراکتر یک گیم در حال حرکت نمی تونه شلیک کنه مثلا باید بترسیم؟! و الان که می تونه و باید هم بتونه (شیزوفرنی نداره که!) در حال حرکت شلیک هم کنه یعنی دیگه ترس تمااااام!!!
با این حرفا دیگه RE به سبک و سیاق قبلی خودش برنمی گرده...خیلی دلایل دیگه هستن که عامل دور شدن این گیم از سبک قبلی خودش شدن و اصلا این مورد به حساب نمیاد...
من که خودم واقعا خوشحال شدم، لااقل این طور بهتره می شه گیم پلی رو تحمل کرد.
به نظرم با کمی اضافه کردن چاشنی سرعت به حرکات زامبی ها می شه گیم رو خیلی هیجان انگیزتر هم کرد... .

عجیبه!!
والا من برعکس این خبر رو دیدم:confused:

Official Xbox Magazine has claimed on their twitter;

"watching the RE5 OXM Report on Inside Xbox. No, you cannot run and shoot in RE5, despite what the Capcom guy said in the clip!"

source
source

webster میگه :
no we base give the option to ... o
این یعنی اینکه تایید شد؟!

کاملا رد شد

آخرین ویرایش:
اصلا منم نظرم عوض شد:laughing:
الان كه
كاملا روشنه كه همه از run and gun استفاده ميكنند! ديگه نميشه از اون روش قبل رفت! مجبور هستيد كه حركت كنيد و تير اندازی كنيد! مگه آدم ديوانست يك شوتر رو جور ديگه ای بازی كنه!!!
ولی يك مسئله ديگه...
اميدوارم كاور گيری هم داشته باشه:biggrin1: بقول آقا فرزاد اگر يك level upی هم اين وسط باشه خيلی خوب ميشه ها مثلا مقدار عضلات بدن طرف رو بشه زياد كرد(چه شود!)...بعدش يك قسمتی درست كنند توش بشه يك مزرعه ساخت! بلاخره حيفه وقتی ميخوای تو روستا بری يك مزرعه كوچيكم نداشته باشی! كه بتونی زندگيت رو با شيوا اون زن زيبا رو:-" شروع كنی! و...
مشتری مداری يعنی اين! همه چيز بايد تو بازیت باشه! اصلا "اصالت" ميخوای چيكار بقول صحبتهای سازنده بايد گيم پلی مثل Geow
باشه! چرا كه نه!! ...حالش را ببريم:love: نمره كامل را بدهيم!!!!!!

خیلی عالی شد کنترل نسخه های قبل خیلی کسل کننده بود
البته برای این زامبی ها که مثل جت میان طرفت همین کنترل فقط جواب میده:biggrin1:

بابا شماها مثل اینکه هنوز اندرستند نشدید
این خبر اشتباهه
میخواین دوباره ریپیت کنم؟

THE NEW CONTROL OPTIONS IN RESIDENT EVIL 5 DO NOT ALLOW YOU TO MOVE AND SHOOT SIMULTANEOUSLY

base گیم پلی re5 بر اساس stand and shot بنا شده و چنین قابلیتی رو اضافه نمیکنن

آره درسته...فکر کنم خبرش فیک بود...حیف شد
زیرش هم تکرار کرده بعدم نوشته برید دموی جدید رو دانلود کنید...
اگه اینجور باشه باید توی دموی جدید هم این قابلیت رو میزاشتن،نباید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or