کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد... آپدیت: No run & gun

re5_2.JPG

OXM یک گزارش ویدئویی از بازی RE5 تهیه کرده است. در این گزارش مشخص شد که کنترل run-and-gun که شبیه به بازی Gears of War می‌باشد، قطعا در نسخه اصلی این بازی وجود خواهد داشت.

گزارش ویدئویی را می‌توانید در اینجا ببینید. در دقیقه 1.20 به این موضوع اشاره می‌شود.

آپدیت:
سخنگوی کپکام در توضیحات خود اشتباه کرده بود. کپکام تایید کرد که این قابلیت در نسخه اصلی بازی وجود نخواهد داشت. شما آرام می‌ایستید و سپس شلیک می‌کنید.

Source

آخرین ویرایش:
re5_2.JPG

OXM یک گزارش ویدئویی از بازی RE5 تهیه کرده است. در این گزارش مشخص شد که کنترل run-and-gun که شبیه به بازی Gears of War می‌باشد، قطعا در نسخه اصلی این بازی وجود خواهد داشت.

گزارش ویدئویی را می‌توانید در اینجا ببینید. در دقیقه 1.20 به این موضوع اشاره می‌شود.
يعني چي
wallbash.gif
اين كه ديگه RE نشد پس اون تم اكشنش از بين رفت اينجوري كه ميشه اب خوردن
بدترين خبر عمرم بود
cry.gif
ديگه RE5 چه لطفي داره؟ديگه ترسناك نيست كه ميشه COD همينجوري بدو و بكش برو جلو چه لطفي داره اين بازي مگه ترسناك نيست مگه فكري نيست
واقعا كپكام با چه طرزه فكري اين كارو كرد
punish.gif
افتضاح به بار اورد مثلا ميخواسته طرفداراي RE رو خوشحال كنه
punish.gif
گند زد
من واقعا براي RE فن ها متاسفم كه بازي انقدر ابكي شد
افتضاح افتضاح
منو بگو داشتم لحظه شماري ميكردم
RE5 :sick:
البته ببخشيد اقا مهدي ولي خيلي ناراحت شدم

الان آرومترم ميثم جان !! رسما زده بودم تو فاز حقيقت طلبی!!! ولی ديگه به من چه كه اينجا جوش بزنم بگم اين بازی به ... رفت! بذاريد بازی كنند حال كنند:biggrin1: شهاب در مورد اويل 5 باهات شديد موافق ولی در مورد فال اوت 3 شديدا نهی ميكنم اين حرفت رو!!:-" ...اين آخرين پست ما در اين تاپيك مطمئنم تا حداقل 5 تا 8 صفحه پيش ميره و بازيسنتری ها بهم تبرك ميگن...خوش باشيد:laughing:;) ---مهرداد جان با تو كلا موافقم شديد!!! (اگر نقل قول زديد! اگر پاسخی دايد و جواب نگرفتيد ناراحت نشيد چون ديگه تو اين تاپيك نميام(چوب ختم پر شد))
به اميد خبرهای خوب بعدی مهدی مخصوصا خبر ویژشش!(كه البته چند ماه آينده ميخواد اينكار رو انجام بده:biggrin1:)

يعني چي
wallbash.gif
اين كه ديگه RE نشد پس اون تم اكشنش از بين رفت اينجوري كه ميشه اب خوردن
بدترين خبر عمرم بود
cry.gif
ديگه RE5 چه لطفي داره؟ديگه ترسناك نيست كه ميشه COD همينجوري بدو و بكش برو جلو چه لطفي داره اين بازي مگه ترسناك نيست مگه فكري نيست
واقعا كپكام با چه طرزه فكري اين كارو كرد
punish.gif
افتضاح به بار اورد مثلا ميخواسته طرفداراي RE رو خوشحال كنه
punish.gif
گند زد
من واقعا براي RE فن ها متاسفم كه بازي انقدر ابكي شد
افتضاح افتضاح
منو بگو داشتم لحظه شماري ميكردم
RE5 :sick:
البته ببخشيد اقا مهدي ولي خيلي ناراحت شدم

دوست عزيز بازي هنوز نيامده كه شما تازه 2 مرحله را بازي كردي . داري نظر ميدي . اين بازي در تاريكي نيز انجام مي شود . بعد شما ميگي ميشه مثل COd اصلا چه ربطي به اون بازي داره با اين همه تغييرات باز هم ذره اي به اون ربط نداره . اين بازي اونجور ترس نداره ولي هيجانش خيلي بالاست .

من نمیدونم موقعی که یک نفر بر اساس سلیقه خودش با یک عنوان حال نمیکنه هی باید بیاد تکرار کنه و خودش رو گنده نشون بده که نظر اون نظر درستیه.
و البته این گفته ها در مورد خودتون هم صدق می کنه دوست من ! چه خوبه ادم خودش یک موضوعی رو رعایت کنه بعدا به نصیحت کردن در مورد همون موضوع بپردازه . تعریف شما از یک بازی در ژانر دلهره اور این چنین هست : :arrowd:
اگر دمو رو بازی کنید میفهمید که طریقه ی قرار گرفتن دوربین و طریقه کنترل خیلی به دلهره آور بودن بازی کمک کرده از چندین جناح به شما حمله شده و شما با 10 تا تیر بین چند تا زامبی فانتزی موندید اون عقب هم یه نره غول با تبر داره میاد طرفتون این ترسناک نیست و دلهر آور و مهیج نیست مخصوصا که یکی مثل شیوا کنارتون باشه و هر دو خودتون رو در خطر ببینید و همکاری اونو ببینید که چه جوری با تیر کم از دست اینا خلاص بشید.
این تعریف شما از یک بازی در ژانر ترسناک و دلهره اور هست !! در حالی که تمامی این تجارب رو در هر بازی دیگه ای مثل Geow و cod و ... هم می شه بدست اورد . در بازی cod 5 خشاب شما تموم می شه و سربازان ژاپنی با سرعت از 10 جهت حمله ور می شن به شما تا با چاقو تیکه تیکه کنن شما رو ! واقعا ترسناک نیست که الان بدون خشاب چه جوری اینارو بکشی !؟ پس ژانر cod 5 رو هم ترسناک تلقی کنید !!
اصولا یک بازی در این نوع ژانر ها باید از جو و اتمسفر ترسناکی استفاده کنه . و در اون فضا شما رو با المان های تعلیق و ترس مواجه کنه . یعنی پایه گذار این ژانر ( تنها در تاریکی ) چنین چیزی رو ابداع کرد و قرار نیست در این اصل تغییری ایجاد بشه . منتهی چیزی که در RE 5 مشاهده می شه . کاملا خلاف این اصل رو ثابت می کنه . حضور در منطقه های روشن و پر تعداد دشمنان و ... بازی رو کاملا به سمت و سوی یک اکشن صرف هل داده . تا جایی که خود سازندگان به این موضوع اعتراف می کنند و اعلام می کنند که RE 5 ترس زیادی درش دیده نمی شه . پس با این حساب دیگه این نوع صحبت های شما : :arrowd:
در ضمن ما 10 دقیقه یه بازی 17-18 ساعته رو تجربه کردیم نمیتونیم در مورد کلش توضیح بدیم.
از پایه بی اساس هست . و این گفته ها رو می شد قبل از اون اظهار نظر های جالب سازندگان بیان کرد .

پ.ن : با توجه به اینکه تا همین الانشم دیگه هیچی از RE باقی نمونده بود . و همه ویژگی های این سری بازی از بین رفته بود . اضافه شدن این ویژگی برای شکل گیری یک بازی در ژانر اکشن صرف چیز بدی نبود . مبارک فن های جدید و مخصوصا بازیکنان ایرانی باشه !! خدا کنه معمایی هم توی بازی وجود نداشته باشه تا بازی بیش از پیش باب میل اکثر بازیکنان ایرانی بشه !!

موفق باشید

مورد اول:
چند تا زامبی ميان به سمتت بعد شما بهشون تير ميزنی
باید به عرض برسونم که همونطور که همتون هم دیدید اینا دیگه زامبی نیستن و موتور سواری و حتی تیر اندازی با اسلحه هم دارند. پس توفق نباید داشت که به صورت ایستاده به این ها شلیک کرد.

مورد دوم:
يعنی چی! يعنی واقعا به خودت بلرزی! مگه سبك honnor نيست!(البته الان كه نه!!) پس بايد ترسناك باشه! اگه اينطور كه شما ميگيد اون زامبیهایی كه تو fallout3 بودند هم خيلی جذابيت دارند پس اسم بازی رو rpg honor بزاريم! دنيای گيم تفكيكاتی داره! ژانرهایی داره! چرا بايد يك بازی تو يك ژانر خودش رو بشكنه! خودش رو خراب كنه!
اولا سبک Honor (افتخار) نیست و Horrorـه. دوما شما ترس رو چی معنی میکنین؟ فکر کنم حسام جان خوب ترس رو توضیح دادن بهتون. در ضمن زمانی از زمانی که RE4 اومد باید فکر اینجاهاشم میکردین. 4 مثلا خیلی ترسناک بود؟؟
در ضمن شما هنوز خود بازی رو بازی نکرده چطوری اینهمه مطمئن هستین از این موضوع. شما کودوم یکی از مراحل اون معدن که تاریک مطلق هست و دیگه شوا هم پیشتون نیست و تنها هستین رو بازی کردین ؟؟

مورد آخر :
با شوترتون تنهاتون ميزارم
بالا هم گفتم وقتی شماره 4 اومد و تغییر سبک داد RE کلا به سمت شوتر بودن پیش رفت. فکر کنم یکم دیر دست به کار شدین که کفری بشین.
--------------------------------------------------------------------------------

حالا اگر هم نخواستی جواب منو نده.

پ.ن: هیچ کس از این موضوع تغییر سبک راضی نبود حتی خودم و اما تنها دلیلی که من خودم بازی رو بازی خواهم کرد داستان بازی است.

مورد اول:
باید به عرض برسونم که همونطور که همتون هم دیدید اینا دیگه زامبی نیستن و موتور سواری و حتی تیر اندازی با اسلحه هم دارند. پس توفق نباید داشت که به صورت ایستاده به این ها شلیک کرد.

مورد دوم:
اولا سبک Honor (افتخار) نیست و Horrorـه. دوما شما ترس رو چی معنی میکنین؟ فکر کنم حسام جان خوب ترس رو توضیح دادن بهتون. در ضمن زمانی از زمانی که RE4 اومد باید فکر اینجاهاشم میکردین. 4 مثلا خیلی ترسناک بود؟؟
در ضمن شما هنوز خود بازی رو بازی نکرده چطوری اینهمه مطمئن هستین از این موضوع. شما کودوم یکی از مراحل اون معدن که تاریک مطلق هست و دیگه شوا هم پیشتون نیست و تنها هستین رو بازی کردین ؟؟

مورد آخر :
بالا هم گفتم وقتی شماره 4 اومد و تغییر سبک داد RE کلا به سمت شوتر بودن پیش رفت. فکر کنم یکم دیر دست به کار شدین که کفری بشین.
--------------------------------------------------------------------------------

حالا اگر هم نخواستی جواب منو نده.

پ.ن: هیچ کس از این موضوع تغییر سبک راضی نبود حتی خودم و اما تنها دلیلی که من خودم بازی رو بازی خواهم کرد داستان بازی است.
فقط چون گفتيد آخرش اگر خواستی جواب نده يعنی منظورتون اين بود كه جواب بدم و منم نميتونم جواب ندم:biggrin1: من كه كلا از شماره چهارم بدم مياد ولی شماره پنج به نظرم كلا از چهارم ضعيف تره! حداقل چهار برای خودش صاحب سبك شد ولی پنج!! در مورد honnor دقت نكردی برای چی اين رو نوشتم! اگر دقت ميكردی ميفهميدی كه چرا يكبار با دو تا n و بار ديگر با يك n نوشتم! منظور داشتم! كه خوشحالم متوجه نشديد!:biggrin1:
به خدا ديگه الان همه ميدوننن زامبیی در كار نيست ولی من كلمه ای بهتر از اين گير نياوردم تا بهتون بگم!
من بازم ميگم اين يك بازی شوتر عاليه!! خيلی توپه!! ولی لطفا نگيد ترسناكه! كه ترسم ميگيره:laughing:
البته اين نظر منه! و قبولش دارم! موفق باشيد...

يك نكته ي جالب در اين نسل اين هست كه با شكل گرفتن كمپانيهاي زيادي در كشورهاي غيرژاپن،‌ اين كمپانيها در صدد كسب بازار ژاپن هستن با نزديك تر كردن سبك بازيهاشون به بازيهاي ژاپني. (تيم شفر مثلا-اگر يك تكسل از بازي جديدش شبيه DMC باشه بسيار نااميد ميشم. تازه اين مثال كمترين چيزي بود كه به فكرم اومد.). و ازين طرف ژاپنيها ميخوان با به دست آوردن سليقه ي غربي به بازار اونجا غلبه كنن. و هردو دراين راه دارن گندش رو به شدت درميارن. اميدوارم تك تك استديوهاي سودجو دونه به دونه تعطيل شن و استديوهاي تازه كار هم بسته شن و كلا، يك چندسالي بگذره تا يك نسل جديد و فـيلتر شده وارد صنعت شه.

و البته این گفته ها در مورد خودتون هم صدق می کنه دوست من ! چه خوبه ادم خودش یک موضوعی رو رعایت کنه بعدا به نصیحت کردن در مورد همون موضوع بپردازه . تعریف شما از یک بازی در ژانر دلهره اور این چنین هست : :arrowd:
اگر شما میگید حتما اینطوریه خیلی ممنون از تذکرتون.
این تعریف شما از یک بازی در ژانر ترسناک و دلهره اور هست !! در حالی که تمامی این تجارب رو در هر بازی دیگه ای مثل Geow و cod و ... هم می شه بدست اورد . در بازی cod 5 خشاب شما تموم می شه و سربازان ژاپنی با سرعت از 10 جهت حمله ور می شن به شما تا با چاقو تیکه تیکه کنن شما رو ! واقعا ترسناک نیست که الان بدون خشاب چه جوری اینارو بکشی !؟ پس ژانر cod 5 رو هم ترسناک تلقی کنید !!
اصولا یک بازی در این نوع ژانر ها باید از جو و اتمسفر ترسناکی استفاده کنه . و در اون فضا شما رو با المان های تعلیق و ترس مواجه کنه . یعنی پایه گذار این ژانر ( تنها در تاریکی ) چنین چیزی رو ابداع کرد و قرار نیست در این اصل تغییری ایجاد بشه . منتهی چیزی که در RE 5 مشاهده می شه . کاملا خلاف این اصل رو ثابت می کنه . حضور در منطقه های روشن و پر تعداد دشمنان و ... بازی رو کاملا به سمت و سوی یک اکشن صرف هل داده . تا جایی که خود سازندگان به این موضوع اعتراف می کنند و اعلام می کنند که RE 5 ترس زیادی درش دیده نمی شه . پس با این حساب دیگه این نوع صحبت های شما : :arrowd:
از پایه بی اساس هست . و این گفته ها رو می شد قبل از اون اظهار نظر های جالب سازندگان بیان کرد .

پ.ن : با توجه به اینکه تا همین الانشم دیگه هیچی از RE باقی نمونده بود . و همه ویژگی های این سری بازی از بین رفته بود . اضافه شدن این ویژگی برای شکل گیری یک بازی در ژانر اکشن صرف چیز بدی نبود . مبارک فن های جدید و مخصوصا بازیکنان ایرانی باشه !! خدا کنه معمایی هم توی بازی وجود نداشته باشه تا بازی بیش از پیش باب میل اکثر بازیکنان ایرانی بشه !!

موفق باشید
خیلی ممنون از اظهار نظرتون.
که البته من با هیچکدوم موافق نبودم هنوز هم بر حرف خودم هستم .متاسفانه سلایق مختلفه و نمیشه عوضش کرد یه 40 روز اگر صبر کنید خواهیم دید با چه جور عنوانی روبرو خواهیم بود

به نظر من اين مثل اين ميمونه كه شما يك نفر رو از ويلچر بلند كني .

واقعا خيلي خوب شد چون در مقابل گيم پلي جادويي Dead Space خيلي ضعيف بود.

ولی دیگه این مدیر بازاریابیش علنا اعلام کرده ما میخوایم بازی رو مثل گاو عظیم بسازیم و chris هم دقیقا خصوصیات مارکوس(ع)رو داره پس بهتره دگه اون پسوند heror رو هم از سبک بازی خارج کنن واین گونه بنویسند:third person action game like geow

آقایون اگر علاقه ای ندارید میتونید یک جا ثابت بمونید بعد شلیک کنید و 2باره دو قدم مثل روبات برید جلو از جاتون تکون نخرید و مجددا شلیک کنید;)
یه کم به نظرم غیر منطقی هست حرفای بعضیا.
این مسئله ی اکشن شدن از 4 به وجود اومد و یه بحث تکراری هست . تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟!
تازه خوبه خود کپکامم گفته که مثل قدیم ترسناک نیست.
بعد الان به نظرتون با این وضعیت که به قول خودتون ترس از بین رفته یه گیم پلی روون نیاز نیست؟
مگه نمیگید اکشن شده؟ پس حده اقل باید یه اکشن خوب باشه دیگه؟
تو دمو من تیرم تموم شده بود با اون خنجر میخواستم بزنم ولی ماشا ... این موجودات انقدر باهوش شدن که اونو تو دست ما میبینن جلو نمیان پس ما باید بریم جلو اونوقت الان این برای شما یه بازیِ ترسناک میساخت؟!
شمااگر میخواید مقایسه کنید کلی مقایسه کنید نه اینکه بیاید re3 رو که در حین را رفتن نمیشد تیر زد ولی تو این یکی میشه پس re3 ترسناک تره. ببینید الان این محیط شلوغ با کلی زامبی(فکر کنم یه اسم دیگه داشتن)چه گیم پلی یی میخواد.
بعد اصلا شاید این حالت رو بتونید disable و enable کنید(اینو تو یکی از پست های بچه ها تو بخش 360 خوندم نگید منبعت کو؟ خودشم با حالت حدس ُ گمان گفته بود! )
پ.ن: الکی جو گیر نشید کلاسم نزارید همتون بازیو میخریدو 10 بارم تموم میکنین:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آقایون اگر علاقه ای ندارید میتونید یک جا ثابت بمونید بعد شلیک کنید و 2باره دو قدم مثل روبات برید جلو از جاتون تکون نخرید و مجددا شلیک کنید;)
یه کم به نظرم غیر منطقی هست حرفای بعضیا.
این مسئله ی اکشن شدن از 4 به وجود اومد و یه بحث تکراری هست . تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟!
تازه خوبه خود کپکامم گفته که مثل قدیم ترسناک نیست.
بعد الان به نظرتون با این وضعیت که به قول خودتون ترس از بین رفته یه گیم پلی روون نیاز نیست؟
مگه نمیگید اکشن شده؟ پس حده اقل باید یه اکشن خوب باشه دیگه؟
تو دمو من تیرم تموم شده بود با اون خنجر میخواستم بزنم ولی ماشا ... این موجودات انقدر باهوش شدن که اونو تو دست ما میبینن جلو نمیان پس ما باید بریم جلو اونوقت الان این برای شما یه بازیِ ترسناک میساخت؟!
شمااگر میخواید مقایسه کنید کلی مقایسه کنید نه اینکه بیاید re3 رو که در حین را رفتن نمیشد تیر زد ولی تو این یکی میشه پس re3 ترسناک تره. ببینید الان این محیط شلوغ با کلی زامبی(فکر کنم یه اسم دیگه داشتن)چه گیم پلی یی میخواد.
بعد اصلا شاید این حالت رو بتونید disable و enable کنید(اینو تو یکی از پست های بچه ها تو بخش 360 خوندم نگید منبعت کو؟ خودشم با حالت حدس ُ گمان گفته بود! )
پ.ن: الکی جو گیر نشید کلاسم نزارید همتون بازیو میخریدو 10 بارم تموم میکنین:biggrin1:

دوست عزيز اين Enable و Disable تو اون مصاحبه اي كه دوستمون لينك داد ذكر شد كه مي شود به صورت كلاسيك بازي كرد يا به صورت Geow پس هركي دوست نداره ميتونه به صورت كلاسيك بازي كنه !

بازی Resident Evil 5 همینطوریش بازیه خیلی خوبی بود حالا که این قابلیت اضافه شده بهتر شد .
دیگه تقریبا داره بازیش اون چیزی میشه که تو نظر من بود و همیشه دوست داشتم یه همچین بازی رو انجام بدم .
فقط اگر به من میخواستم بسازم همینو میساختم با یارهای زیاد .

Resident Evil 5 = Shooter - TPS

که به نظر اینجانب عالی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or