کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

دوستان نگفتین ادمین اکانت ها رو پاک نکرده که اخه یادم هست جنرال بودم وقتی که دیگه بازی نکردم. میتونم اون اکانتو برگردونم ؟ البته فکر کنم اسیر باشم تو یه کشور دیگه با این وضعی که کل ایرانو گرفتن.:d

ممنون ميشم يه كمكي بكنيد . حيفه و بازي باحالي ميزنه :d
باشه الان پ.خ ميفرستم ميگم چكار كني
دوستان نگفتین ادمین اکانت ها رو پاک نکرده که اخه یادم هست جنرال بودم وقتی که دیگه بازی نکردم. میتونم اون اکانتو برگردونم ؟ البته فکر کنم اسیر باشم تو یه کشور دیگه با این وضعی که کل ایرانو گرفتن.:d

اگه ايميلي كه باهاش ثبت نام كردي و پسوردت رو يادت باشه ميتوني اكانتت رو برگردوني. در ضمن لطفا اسم كاربريت هم اينجا بگو كه پيدات كنم.

فکر کنم ilidan یا illidan بود یکی از 2 تا اواتارمم slipknot بود :d ببین یافت میشم

نه اسم كاربريت رو درست نگفتي
مهم نيست الان اگه ايميل و پسوردت رو يادته خودت بيا وارد سايت بشو اگه هم پسورد يادت رفته ولي ايميل يادته بيا گزينه forgot pass رو بزن بهت ايميل ميفرستن پسورد رو ميگن اگر موفق شدي وارد سايت بشي اون موقع اسم كاربريت رو اينجا بگو

راستی به نظرتون اگه با چین همسایه بشیم به ما حمله نمی کنه؟

اتفاقا تو پستهاي قبلي بحث همسايگي با چين بود. مطمئنا اگه با چيم همسايه بشيم مياد و ايران رو تصرف ميكنه. آزادي از استعمار چين تقريبا براي ما تو اين شرايط با اين جمعيت كم و قدرت كم روياست

اسم n.s.ilidan
من یجایی تو ترکیه ام یکی بگه چیکار کنم
ادت كردم
براي جابجايي به شهر ديگه بايد بري تو پروفايلت يعني روي اسم كاربريت كه سمت چپ صفحه نشون ميده كليك كني تا وارد پروفايلت بشي. وقتي وارد پروفايلت شدي زير آواتارت نوشته location و شهر محل سكونتت رو نشون داده روي گزينه change كليك كن بعد از اون كشور و شهرت رو انتخاب كن پول بليط هم از حسابت كم ميشه
الان برو از بالاي صفحه قسمت My Places تو كارخونه هات كار كن و استخدام بشو تا پول داشته باشي
الان برات غذا هم ميفرستم

ادت كردم
براي جابجايي به شهر ديگه بايد بري تو پروفايلت يعني روي اسم كاربريت كه سمت چپ صفحه نشون ميده كليك كني تا وارد پروفايلت بشي. وقتي وارد پروفايلت شدي زير آواتارت نوشته location و شهر محل سكونتت رو نشون داده روي گزينه change كليك كن بعد از اون كشور و شهرت رو انتخاب كن پول بليط هم از حسابت كم ميشه
الان برو از بالاي صفحه قسمت My Places تو كارخونه هات كار كن و استخدام بشو تا پول داشته باشي
الان برات غذا هم ميفرستم

کدوم شهر برم نیرو میخواین ؟

بازی خیلی فرق کرده چجوری برم بیمارستان ؟ امروز جنگ نداریم ؟ تمرین نظامیش کجا رفته ؟

ديگه بيمارستان تو بازي كاربردي نداره
براي كار كردن و تمرين نظامي و رفتن به انبار بايد گزينه My Places از بالاي صفحه انتخاب كني
وقتي وارد صفحه جديد ميشي از بالاي صفحه عكس چهار تا ساختمون رو ميبيني
اوليش كه واردش شدي كارخونه هات هستن و همينطور گزينه اي هست كه روبروش نوشته Get a job از اونجا هم بايد كار پيدا كني و استخدام بشي
ساختمون بعدي زمينهاي تمرينته كه توشون تمرين نظامي ميكني
ساختمون بعدي انبارته كه ميتوني از اونجا اجناس غير ضرور رو بفروشي

بزودي تو همين روزهاي آينده مقالات آموزشي منتظر ميكنم كه كار تازه واردها راحتتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or