کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

دوستان اگه من ثبت نام کنم
خیلی وقتم گرفته میشه
زیاد در مورد این بازی اطلاعات ندارم
دو سه ماه هم سرم شلوغه
می خواستم ببینم به عنوان یه سرباز مفید چه قدر باید فعالیت کنم:d

نه تا لولت پايينه روزي بين 10 تا 15 دقيقه هم وقتت رو نميگيره بعدها كه لولت بالاتر بره هم بستگي به خودت داره بخواي وقت بيشتري بذاري كنار بقيه باشي يا نه فقط كارهاي روزانه بازي رو انجام بدي و آفلاين بشي پس در كل وقتگير نيست

خواستي بياي با اين لينك ثبت نام كن تا مستقيما تو ليست دوستان خودم باشي بتونم كمكت كنم و اطلاعات لازم رو بهت بگم

لينك ثبت نام

دیگه نیازی به دعوت نامه نیست؟
اگه هست منم میخوام:
amoo666@gmail.com
دوست عزيز نيازي به دعوتنامه نيست ميتوني از لينك زير ثبت نام كني

لينك ثبت نام

منم وارد شدم !
5H4Y4N

بریم تصرف کنیم جهانو! :d
خوشامد ميگم اميدوارم ادامه بدي
مطالب آموزشي هم حتما بخون و سوال داشتي مطرح كن
زهی خیال باطل شنیدی؟ :d
اسپم نده شنيدي؟ :d

آقا موقع جنگ برای من نوشته No Weapon .
بعد بعضی موقع ها اون وسط یه موشکی تفنگی چیزی میاد، روی اون کلیک می کنم (نوشته : Click To Collect )
ولی هم چنان نوشته No Weapon ، پس اونا کجا میرن !؟

دوستان عزيزي كه به تازگي عضو شديد به عكس زير دقت كنيد تو صفحه بازي اين قسمت سمت چپ صفحه هستش وقتي اون قسمت نارنجي رنگ شد (قسمت آلِرتها) و عددي رو نشون داد روش كليك كنيد وقتي بقيه شما رو اد ميكنن بايد موافقت كنيد تا تو ليست دوستاتون باشن
نامه هم براتون مياد به همين روش بايد روش كليك كنيد كه مي بينيد علامتش هست

93111204080115358055.jpg

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

آقا موقع جنگ برای من نوشته No Weapon .
بعد بعضی موقع ها اون وسط یه موشکی تفنگی چیزی میاد، روی اون کلیک می کنم (نوشته : Click To Collect )
ولی هم چنان نوشته No Weapon ، پس اونا کجا میرن !؟

اونايي كه نشون ميده تكه هاي بازوكا هستن موقع جنگ به صورت رندوم بهت ميده كه بعدا بايد يه ماموريت رو تموم كني و بعد از اون ديگه وقتي 5 تكه مختلفش رو داشته باشي ميتوني بازوكا رو اسمبل كني و با بازوكا بجنگي
اون نوشته هم كه ميده براي اسمبل كردن بازوكاست فعلا بي خيالش بشو تا ماموريت سوپر سولجر رو تموم كني تو روزهاي آينده

دوستان تازه وارد بازوكاهاتون رو فعلا جمع كنيد براي جنگ هاي مهم ايران نياز به كمكتون با بازوكا هست

بچه ها الان تو سایت میگن برا ترکیه علیه ایران بجنگید، ولی من هرکاری می کنم نمیتونم برم طرف ترکیه،
هر وقت روش کلیک میکنم، میفتم طرف ایران!
چیکار کنم برم طرف ترکیه !؟

بچه ها الان تو سایت میگن برا ترکیه علیه ایران بجنگید، ولی من هرکاری می کنم نمیتونم برم طرف ترکیه،
هر وقت روش کلیک میکنم، میفتم طرف ایران!
چیکار کنم برم طرف ترکیه !؟
دليلش اينه كه اگه سيستان بلوچستان رو آزاد كنيم، با چين هم مرز ميشيم و بلافاصله اعلان جنگ ميكنن و ميان ايران رو تصرف ميكنن. اگه مستعمره چين بشيم ديگه بايد ماه ها صبر كنيم تا شايد بتونيم آزاديمون رو پس بگيريم.
چون تو ايران هستي نمي توني براي كشور مقابلش بجنگي بايد بري كشوري كه متحد ايران نباشه و البته چون اين جنگ، جنگ مستقيم هستش نه انقلاب پس بايد تو تركيه مستقر بشي. فعلا لولت پايينه و لزومي نيست خيلي بجنگي فعلا اقتصادت رو قوي كني بيشتر به نفع خودت و ايرانه تا قويتر بشي و كمك كني
به هر حال اگر مايلي بجنگي براي جابجايي به شهر ديگه بايد بري تو پروفايلت يعني روي اسم كاربريت كه سمت چپ صفحه نشون ميده كليك كني تا وارد پروفايلت بشي. وقتي وارد پروفايلت شدي زير آواتارت نوشته location و شهر محل سكونتت رو نشون داده روي گزينه change كليك كن بعد از اون كشور و شهرت رو انتخاب كن پول بليط هم از حسابت كم ميشه

الآن ما تو سیستان داریم میبریم یا میبازیم؟این جنگ هم خیلی جالبه.ایرانی ها رفتن طرف ترکیه و ترکا اومدن طرف ایران!امیدوارم که ایران سیستان رو نگیره!

الآن ما تو سیستان داریم میبریم یا میبازیم؟این جنگ هم خیلی جالبه.ایرانی ها رفتن طرف ترکیه و ترکا اومدن طرف ایران!امیدوارم که ایران سیستان رو نگیره!

فعلا راندها 2-2 برابره. ما بايد اين جنگ رو ببازيم براي همين ايرانيها براي تركيه ميجنگن. تركها هم چون تو شهرهاي ديگه درگير جنگ با بلغارستان هستن، ميخوان ايران ببره تا با چين هم مرز بشيم چين بياد سراغمون و اينطوري ما رو درگير جنگ با چين بكنن و سر خودشون خلوت تر بشه در ضمن چين هم ايران رو بگيره ديگه آزاد شدنمون در حد رويا ميشه!! خلاصه اينكه هر دو تا كشور تو جبهه مخالف ميجنگن :d

2-2!پس چی کار کنیم؟اگه ببریم چی؟از دست من چه کاری ساخته هست؟من بلد نیستم برای ترکیه بجنگم.

همونطور كه قبلا هم گفتم فعلا بهتره اقتصادتون رو قوي كنيد درآمد بيشتر = تمرين بيشتر = قدرت بيشتر
هر چي قدرتتون بيشتر بشه كمك بيشتري تو جنگهاي ايران ميكنيد البته در آينده نه چندان دور.
جاي نگراني نيست فعلا تركيه داره اين راند رو ميبره احتمال خيلي زياد تركيه كل جنگ رو ميبره چون درگير جنگهاي ديگه اي هستن دميجشون رو براي برد ايران و هم مرز شدنش با چين به هدر نميدن.
به هر حال اگر مايلي بجنگي براي جابجايي به شهر ديگه بايد بري تو پروفايلت يعني روي اسم كاربريت كه سمت چپ صفحه نشون ميده كليك كني تا وارد پروفايلت بشي. وقتي وارد پروفايلت شدي زير آواتارت نوشته location و شهر محل سكونتت رو نشون داده روي گزينه change كليك كن بعد از اون كشور و شهرت رو انتخاب كن پول بليط هم از حسابت كم ميشه

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 PM ارسال شده بود ----------

عزيزان سايت براي من ***** هست ( مگه همين لينكي كه تو پست اول هست ، نيست ؟؟ ) براي شما هم همين طور هست ؟؟

بله متاسفانه اين سايت تو ايران ف***ر شده اگه امكانش هست خودت بياي اگه نه بگو تا كمكت كنم با و* پ* ا* بياي

همونطور كه قبلا هم گفتم فعلا بهتره اقتصادتون رو قوي كنيد درآمد بيشتر = تمرين بيشتر = قدرت بيشتر
هر چي قدرتتون بيشتر بشه كمك بيشتري تو جنگهاي ايران ميكنيد البته در آينده نه چندان دور.
جاي نگراني نيست فعلا تركيه داره اين راند رو ميبره احتمال خيلي زياد تركيه كل جنگ رو ميبره چون درگير جنگهاي ديگه اي هستن دميجشون رو براي برد ايران و هم مرز شدنش با چين به هدر نميدن.

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 PM ارسال شده بود ----------

بله متاسفانه اين سايت تو ايران ف***ر شده اگه امكانش هست خودت بياي اگه نه بگو تا كمكت كنم با و* پ* ا* بياي

ممنون ميشم يه كمكي بكنيد . حيفه و بازي باحالي ميزنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or