کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

با این وضع اینترنت که دارم انلاین بازی کردن یه رویاس.ولی با این حال بسیار مشتاقم.امکانش هست با دایال اپ بازی کرد؟

اي واي خداي من اين ظلمه آخه چرا نميذارن تو ايران سرعت اينترنت بالا باشه :(
دوست عزيز خوشحالم كه تصميم داري به جمع ما بياي ولي راستش من ايران نيستم نميدونم با وي--پي--ان يا پر---اك--سي ميتوني بياي؟ امتحان كن ببين ميشه يا نه خوشحال ميشم بتوني بياي

لينك ثبت نام

دوست عزیز من ثبت نام کردم ولی تا بحال انلاین بازی نکردم ونمیدونم این بازی رو هم چجوری شروع کنم.اصلا چجوریه؟نام کاربری من killer 72

اسم كاربريتو اينجا درست نوشتي؟ آخه من سرچ ميكنم تو سايت پيدات نميكنه!

تو سايت آموزشيمون آموزش كار كردن و تمرين نظامي و جنگيدن هست حتما بخونشون
سایت آموزش و پشتیبانی ایرپابلیک

مقاله آموزشي هم هست كه از وسطاش از قسمت ثبت نام به بعد آموزشيه براي تازه واردها اگه سرعتت خوب بود اينم بخون ولي هر سوالي داشتي من خودم جوابگو هستم ميتوني اينجا مطرح كني
مقاله آموزشي

تو سايت از بقيه ايرانيها پرسيدم ميگن اگه پر==اك==سي س=ا=ك=س خوب داشته باشي مشكل سرعت نخواهي داشت

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه پيدا نميكنه
بالاي صفحه سايت نوشته
search citizen
اونجا اسم كاربري منو وارد كن سرچ كن تو منو پيدا كن
آيدي من : Gepmadar
وقتي پيدا كردي رو اسمم كليك كن ميري تو پروفايلم اونجا بالاي صفحه سمت راست يه گزينه شبيه آدم هست انتخابش كني منو اد ميكني

---------- نوشته در 01:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------

واسه اين ميگم با لينك خودم عضو بشيد كه مستقيما تو ليست دوستانم قرار بگيريد بتونم پيداتون كنم و كمك كنم

سمنان آزاد شد!!!

مژدگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
هرمزگان و سمنان آزاد شد:-s:-s:((
بالاخره آزاد شد

rm5y3mh5vv8sa9pkcpw.jpg

حالا داریم سر کرمان میجنگیم

حال میکنید خدایی 4روزه کلآ برگشتم به بازی هم یزد آزاد شد بعد هرمزگان حالا هم سمنان
سرباز واقعی یعنی خودم

fz0tuav691e2yasfsw1.jpg

حالا کرمان هم 4-0 جلوییم
اینم عکس

99kq4rjmxve4174frzn4.jpg

راستی هرکی جنگیدن رو بلد نیست بگه تا یادش بدم

واسه اين ميگم با لينك خودم عضو بشيد كه مستقيما تو ليست دوستانم قرار بگيريد بتونم پيداتون كنم و كمك كنم

دادا؟!؟!؟
احیانآ احیانآ سر این نیست که؟!؟!؟!!؟
tl8vmg09rhypk3712vw.jpg

آخرین ویرایش:
من تا میرم تو جنگ بین ایران و ترکیه هی مینویسه باید بیای با ترکیه تا بتونی تو جنگ شرکت کنی یعنی چی؟؟!!
در انقلاب باید بری یکی از استان های کشوری که انقلاب شده .مثلا الان ایران در ترکیه انقلاب میکنه تا استان بگیره اگه ایران باشی نمیتونی بری باید بری ترکیه تا بتونی در انقلاب شرکت کنی.
اما در جنگ مستقیم یا باید در یکی از کشور های متحد باشی یا در خود کشور باشی.

CapitanArsalan
اگه كمك بلغارستان نباشه ما هرگز نميتونيم ايران رو آزاد كنيم با اين جمعيت كم تو اين چند ماهه بارها و بارها انقلاب كرديم و نا موفق مونديم الان هم كمك بلغارستان باعث آزادي ما شده كه البته دلشون براي ما نسوخته فقط براي مناطق ايران و بونوس هاش با تركيه دشمني دارن و از اتحاد ادن اومدن بيرون الان هم اگه وان كمكشون نكنه كم كم دارن كم ميارن بايد منتظر تحولات روزهاي آينده هم بود هيچ چيز قطعي نيست. مهمترين كاري كه ميتونيم انجام بديم فقط و فقط افزايش جمعيته
بله لينك اينوايت فرندز رو ميگم كه مستقيما با اكانت خودم ثبت نام كنن شما ظاهرا در جريان طرح بيبي بوم نيستي من خودم تجهيز تازه واردها رو به عهده دارم و اگه مطمدن نباشم مولتي نيستن نميتونم كمكشون كنم براي همين ميگم اينجا مطرح كنن تا پيداشون كنم يا با لينك خودم ثبت نام كنن
راستي من رومينا هستم نه دادا ;)

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

منم آمدم! پیش به سوی ایران آزاد

دوست عزيز اسم كاربريت رو اينجا بگو تا بتونم تو بازي پيدات كنم

در ضمن اون مطالب آموزشي رو حتما بخون و اگه مشكلي بود حتما مطرح كن فقط ثبت نام مهم نيست بايد فعال باشيد تا ظرف چند ماه آينده جمعيت فعالمون رشد كنه و بتونيم مقابل دشمنانمون بايستيم

سعي ميكنم مقالات آموزشي بيشتري تهيه كنم و اينجا قرار بدم

درضمن خوشامد ميگم

سلام
من همین الان ثبت نام کردم
P3RSI4N
پیش به سوی فتح جهان D:

خوشامد ميگم و خوشحالم داره تعدادمون بيشتر ميشه اميدوارم ادامه بديد
باز هم ميگم مطالب آموزشي رو حتما بخونيد و هر مشكلي داشتيد مطرح كنيد
روزانه بهتون فود رايگان هم داده ميشه

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزيزي كه به تازگي عضو شدن به اين علامت نارنجي رنگ يا همون آلرت ها توجه كنيد وقتي تو صفحه هست روش كليك كنيد وقتي شما رو اد ميكنيم اونجا نشون داده ميشه تا موافقت كنيد
26019506285949300299.jpg

سلام دوستان ، من هم همین دو دقیقه پیش ثبت نام کردم
Dark.Ranger

ما رفتیم تصرف جهان :d

سلام و خوشامد ميگم
خوشحالم به جمع ما اومدي
مطالب آموزشي رو حتما بخون و سوالي داشتي مطرح كن

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزيز كسي با اسم كاربري Capitan kavoos از اين سايت ثبت نام كرده؟ اگه از كاربران اينجاست لطفا اعلام كنيد كه بدونم مولتي نيست كمكش كنم
[h=2][/h]

دوستان اگه من ثبت نام کنم
خیلی وقتم گرفته میشه
زیاد در مورد این بازی اطلاعات ندارم
دو سه ماه هم سرم شلوغه
می خواستم ببینم به عنوان یه سرباز مفید چه قدر باید فعالیت کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or