قسمتی که میره تو خاطراتش اون دکتر که در قالب یه دختر بچه است میگه باید رابطه اون زن و شوهر که اسمشون نمیدونم بهم بزنم ......چطور این کار انجام بدم؟؟؟؟!دروغ گفتم ولی هر دوشون فهمیدن........
چه کنم؟؟!!
من تویه جایی مثل زیرزمین گیرکردم.یه دستگاه روبه رومنه که از1تا9عددداره ویه دکمهenterکنارش داره.اونجابایدچیکارکنم؟؟؟
اگه بازی روبارمزبرم وتمام درجه های استادی روبارمزadvlevele بگیرم بازی خراب نمیشه؟؟؟:confused:
فکر کنم یه چیزایی یادم هست.ازکجابدونم اسم شهرش چیه؟؟؟فقط میدونم قبل ازاینکه بیام اینجاتواین زیرزمین وارد یه امارت بزرگ شدم که اطراف اون امارت هواپیمابود.اخرین طبقه بالایه گدالبه پرتگاه ایستاده بود.بااون گداحرف زدم وبعدرفت.طبقه پایین امارت توی زیرزمینش بایه زن حرف زدم وبعدازاینکه بااون زن صحبتم خلاص شدبایه پیرمردحرف زدم.بعدازامارت اومدم بیرون.حالارسیدم تواین زیرزمین وگیرکردم.
دوست عزیز
شما بعد زا اینکه با موریاتی صحبت می کنید اون به شما می گه که باید بهش 100 بهش بدی تا بگه پدرت کجاست بعد اینکه بهش بگید من پول کافی ندارم اون به شما می گه که برو یک زنی که به من پول بدهکاره پیدا کن و پول منو ازش بگیر بعد فکر کنم جاشو تو MAP معلوم می کنه اگه نکرد شما درست از جلوی در Megaton مستقیم به جلو برید یکم که برید جلو یه خونه مسبینید برید داخل با زنه صحبت کنید دو راه دارید 1 زنه رو بکشید و پول رو بردارید 2 باهاش صحبت کنید و تو صحبت کردنتون گزینه ای رو انتخاب کنید که که راضی بشه یکم از پولو به شما بده و شما هم به موریاتی به دروغ بگید کار زنه رو تمام کردید
بعد از اینکه 100 به موریاتی بدید اون به شما می گه باید به GNR برید (galaxy news radio)
جاشم تو نقشه مشخص می کنه
این بازی کلی مرحله اضافی داره مخصوصا پیش اون زنه تو مگا تون که تجهیزات میفروشه کلی ماموریت بهت میده ولی در کل باهات موافقم خیلی زود تموم شد
چون وسايل زيادي داري سنگينت كرده
يه جا هست بنام تاورTenpenny Tower ...براي اولين بار كه رسيدم ديدم يكي از اون شبيه جوزامي داره با ايفن حرف ميزنه كه طرف راش بده ولي نميشه ميذاره ميره حالا خودم چجوري واردش شم