کمک در FALLOUT 3

من كه قاتي كردم نميدونم كجا برم
كل مگاتان رو به راه راست هدايت كردم و شهر درست حسابي شد و از مورياتي يه سري اطلاعات گرفتم ولي الان نميدونم كجا برم دنبال پدرم بگردم
تو شهر دارم ول ميگردم و موجودات جورواجور ميكشم ولي خبري از پدرم نيست
اگر ميشه بگيد اين پدر ما دقيقاكجاست ما بريم اونجا
F3 رو بزن بعد از منوی که باز میشه Quest رو انتخاب کن روی ماموریت فعال کلیک کن بعد Show Location بزن جاش رو نشون میده

من كه قاتي كردم نميدونم كجا برم
كل مگاتان رو به راه راست هدايت كردم و شهر درست حسابي شد و از مورياتي يه سري اطلاعات گرفتم ولي الان نميدونم كجا برم دنبال پدرم بگردم
تو شهر دارم ول ميگردم و موجودات جورواجور ميكشم ولي خبري از پدرم نيست
اگر ميشه بگيد اين پدر ما دقيقاكجاست ما بريم اونجا
دوست عزیز
شما بعد زا اینکه با موریاتی صحبت می کنید اون به شما می گه که باید بهش 100 بهش بدی تا بگه پدرت کجاست بعد اینکه بهش بگید من پول کافی ندارم اون به شما می گه که برو یک زنی که به من پول بدهکاره پیدا کن و پول منو ازش بگیر بعد فکر کنم جاشو تو MAP معلوم می کنه اگه نکرد شما درست از جلوی در Megaton مستقیم به جلو برید یکم که برید جلو یه خونه مسبینید برید داخل با زنه صحبت کنید دو راه دارید 1 زنه رو بکشید و پول رو بردارید 2 باهاش صحبت کنید و تو صحبت کردنتون گزینه ای رو انتخاب کنید که که راضی بشه یکم از پولو به شما بده و شما هم به موریاتی به دروغ بگید کار زنه رو تمام کردید

بعد از اینکه 100 به موریاتی بدید اون به شما می گه باید به GNR برید (galaxy news radio)
جاشم تو نقشه مشخص می کنه

باید یه ماهواررو بپیچونی
بابا دمتون گرم مارو بگو گفتیم یکی هست اینجا کمک کنه . همه هنوز اوله راهن که.
البته سختی این بازی اینه که هر اسکیلی تو یه جا و ماموریتی لازمه که اگه نداشته باشین نمی تونین اونو رد کنین پس فرتی اسکیلاتونو پر نکنید.
دوم اینه که دکمه ~ رو تو بازی بزنید و رمز tgm رو وارد کنید همه چیتون بینهایت بشه.تیر جون و...
سوم اینکه من تو شهر بچه های کوچک گیر کردم در اولو باز می کنم اما اونور شهر یه در دیگس که می گه فعلا باز نمی شه اگه کسی رسیده یه راهنمایی کنه؟

اقا من رفتم موزه تکنولوژی حالا باید تو موزی چیکار کنم

همون طور که دوستمون گفتن یک سفینه فضایی هستش که روش یه دیشه که اونو باید برداری

سوم اینکه من تو شهر بچه های کوچک گیر کردم در اولو باز می کنم اما اونور شهر یه در دیگس که می گه فعلا باز نمی شه اگه کسی رسیده یه راهنمایی کنه؟

فکر کنم شما تو اون مرحله ای هستید که باید به V 87 برسید درسته ؟
میشه بیشتر توضیح بدید من بازی رو تمام کردم و تمام ماموریت هاشو رفتم می تونم کمکت کنم

یه بچه به عنوان نگهبان اون شهر هست که اول درو باز نمی کرد ولی بعد در رو اول ورود به شهر رو باز کرد بعد هم 4 تا ماموریت داد که دوتاشو رد کردم ولی دو تای دیگش مونده که یکیش تو یه هتل باید یه کاری بکنم و با یه زنه حرف بزنم که هیچی نمی شه و دیگری هم اینه که باید تو اون شهرکه که به شکل یه کشتیه با یه فرمانده صحبت کنم که وقتی با اونم صحبت می کنم می گه نمی تونیو از این جور چیزا که صد در صد از اسکیله و من نمی دونم چی کار باید بکنم

درود

بچه ها کمک کنید همون اول است که از مرکز میاد بیرون باید پیش چه کسی برم تا سراغ پدر ازش بگیرم که دوستان عرض کردن 100 باید بهش بدید فقط تو شهر یک گاو دو سر و یک زن جفتش و یک زن تو خونه است باید پیش کی برم تازه از مرکز اومدم تو شهر

با تشکر

مشکل حل شد با تشکر از بچه ها پست قبلی خواندم فقط یک چیز چرا بعضی موقع ها هر کاری میکنم سریع حرکت نمیکنه با اونکه CAPS روشن است ولی ارو حرکت میکنه

چون وسايل زيادي داري سنگينت كرده
يه جا هست بنام تاورTenpenny Tower ...براي اولين بار كه رسيدم ديدم يكي از اون شبيه جوزامي داره با ايفن حرف ميزنه كه طرف راش بده ولي نميشه ميذاره ميره حالا خودم چجوري واردش شم

اقا کمک من با اون دستگاهی که شبیه سنگ پاست رفتم به دوران بچگیم و با اون دختره که اسمش berrty صحبت کردم و به من ماموریت داد که با زن و مرد جونی که داخل شهرکن صحبت کنم.
صحبت هم کردم اما باز هم نشان گر ماموریت روی اون دوتاست چیکار کنم

سلام بچه ها !توي تريلرهاي بازي ديده بودم كه وقتي مثلا ميخواي يكيو(با هرچي)بزني قبلش يه تيكه از بدن حريفو انتخاب ميكني بعد ميزنيش!(مثلا با snipe سرشو انتخاب ميكني بعد ميزني ميتركونيش:cheesygri!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or