باید بری دفتر جونز نه دفتر بقلیش باید مکالمه رو جوری تموم کنی که یارو بهت حمله کنه بعد جفتشون رو بکش بعد که دختر باباهه اومد بالا سرش برو بعد باید بری تو یه اتاق control room مانند بقل دستگاه برو و منو شو بیار و open gate رو بزن تا راه جدید باز شه و از اونجا خارج بشی و ادامه ماجرا...........................................
ممنون از راهنماییتونبالاخره رد شد
در بازی کلی ابزار و خوراکی وجود داره کسی هست که بتونه همشونو همراه با کاراییهاشون توضیح بده؟
حاجی خودت بازی کنی همرو مفهمی .
میدونم با بازی کردن همه چیز میاد دستم ولی از اول بدونم بهتره
تازه انگلیسیم هم خوب نی برا همین گفتم
به قوله خودت وسایلاوو خوراکیاش خیلی زیادن و اقه ما بخایم انجا اینارو بنویسیم کل تاپیکو پر میکنه . هر وسیله واسه خودش توضیحاتی داره که اگه ام انگلیسیت ضعیفه پس babylon چیه.
اقا من تو megatown همونجا که تو وسط شهر یه بمب هست رفتم او گاو دو سره هست اونو اذیتش کردم بعد ملت با قمه چاقو و... افتادن دنبالم و مجبور شدم در برم حالا هر وقت میرم تو شهر بهم حمله میکنن چکار کنم ولم کنن با خیال راحت برم تو شهر ؟
اخه ادامه ی ماموریتم تو اون شهر است؟
بعد سگ از کجا گیر بیارم؟
2 تا سوال دیگه هم داشتم
چجوری پول در بیارم؟
چجوری خودم رو level up کنم بعد skill هام رو زیاد کنم؟
و از کجا باید تفنگ بخرم؟
دوست عزیز آخه باید بازی رو کامل تموم کنیم بعد همه ی قابلیت ها وو Level Up هارو بهت بگیم الکی که نمیشه
من كه قاتي كردم نميدونم كجا برمممنون
خودم بازی میکنم و پیدا میکنم
من كه قاتي كردم نميدونم كجا برم
كل مگاتان رو به راه راست هدايت كردم و شهر درست حسابي شد و از مورياتي يه سري اطلاعات گرفتم ولي الان نميدونم كجا برم دنبال پدرم بگردم
تو شهر دارم ول ميگردم و موجودات جورواجور ميكشم ولي خبري از پدرم نيست
اگر ميشه بگيد اين پدر ما دقيقاكجاست ما بريم اونجا