کمک در 3 چراغ قرمز xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خراب که یه طرف قضیه است..........
سه چراغ برام موعضل شده دارم:((
600 دارم پول میدم نمیخوام 2 روز بعد سه چراغ شه بسوزه:evil:
در مورد برداشتن بدنه و قرار دادن جلوی کولر نظرتون چیه؟(پستهای بالا توضیح دادم
خدارو چه دیدی یک روز تعطیل و بیکاری چرا نه!!!حالا8 ساعت نه 6 ساعت....خوبه:cheesygri
نه آقا درمورد sd پرس و جو کردم گفتن کار درستی نیست!!
اگر کنسول بدم بیرون 12w کنن چقدر میگیرن؟طول میکشه 12w کردن؟

شما این سوالاتت رو از همونی که گفته sd کار درستی نیست بپرس چون من به این کار اشتباه خیلی اعتقاد دارم پس صلاحیت جواب دادن سوالهای تکراری شما رو ندارم .

خراب که یه طرف قضیه است..........
سه چراغ برام موعضل شده دارم:((
600 دارم پول میدم نمیخوام 2 روز بعد سه چراغ شه بسوزه:evil:
در مورد برداشتن بدنه و قرار دادن جلوی کولر نظرتون چیه؟(پستهای بالا توضیح دادم
خدارو چه دیدی یک روز تعطیل و بیکاری چرا نه!!!حالا8 ساعت نه 6 ساعت....خوبه:cheesygri
نه آقا درمورد sd پرس و جو کردم گفتن کار درستی نیست!!
اگر کنسول بدم بیرون 12w کنن چقدر میگیرن؟طول میکشه 12w کردن؟
اولا 600 تومان داري ميگيري گرونه . ( الايت 520 تا 530)بعد كي گفت smd بده ؟؟؟!!!
من كه هيچي از الكترونيك سرم نميشد وقتي در كنسولو باز كردم راه افتادم . بنظرم خودت 12 ولت كن
احساس خوبي هم بهت دست ميده , مي توني جلوي دوستات كلاس بزاري چه كار بزرگي كردي.

شما این سوالاتت رو از همونی که گفته sd کار درستی نیست بپرس چون من به این کار اشتباه خیلی اعتقاد دارم پس صلاحیت جواب دادن سوالهای تکراری شما رو ندارم .
من چه میدونم این فروشنده گفت چرا بهت بر میخوره
مرد حسابی یه جواب میخوای بدی زوت میاد
آپولو که نمیخوای هوا کنی!!!!!

شما 12ولت بکن.
SDرو هم انجام بده
اگرم خواستی سره رم ها هیتسینک بزار.بعد بشین بازی کن اگرم خواستی میتونی در جایی از کنسولت فن بزاری مثه اقا مهدی که بغله کنسول فن گذاشته;)
360دیگه اینقدر هم کنسول الکی نیست که بعد از 2ساعت خراب بشه
بسیاری از ادمها هم هستن که بدونه اینکارا کنسولشون سالمه!
پس زیاد حساسیت خرج نده برو تاپیک روش های کولینگ رو بخون . و اینکارا رو که گفتم بکن و بعد با خیال راحتتر نسبت به قبل بازی کن!

قربانت:gathering:

اولا اگه حرف فروشنده رو قبول کردی پس چرا بقیه سوالاتت رو از اون نمیپرسی ؟ شما جملتون در جواب من این بود ((نه آقا در مورد sd پرس و جو کردم گفتن کار درستی نیست)) . این روش توی دنیا معروفه و همه قبولش دارن و تابحال کسی نیومده این حرف شما رو بزنه .
ثانیا اقای محترم نمیخوام منت روی هیچ کدوم از دوستان عزیزم بذارم ولی فکر کردی چرا تعداد پستهای من اینقدره ؟ یا اینکه چرا کاربر فعال شدم؟
اگه بهم زور داشت جواب دوستانی مثل شما رو بدم وضعیتم این نبود . هر چند که بارها تصمیم گرفتم جواب سوالهای تکراری دوستانی که به قول شما زورشون میاد تاپیکها رو خوب بخونن تا سواهای تکراری که شاید توی هر صفحه چند بار پرسیده میشه رو ندم ولی بازم دلم نیومده .
وقتی شما زورت میاد صفحه های قبل رو بخونی پس دیگران چرا بهشون زور نیاد که سوالهای تکراری شما رو جواب بدن !!!
میخوای تموم پستهای شما رو که سوالهای کلیشه ای و تکراری بودن رو نقل قول کنم ؟
درسته که اینجا فروم هستش و میشه سوال کنی ولی یه ذره هم مطالعه صفحه های قبل چیزی از شما کم نمیکنه .
شما هم تاپیکهای مربوطه رو خوب بخون اپولو که نمیخوای هوا کنی که انقدر سوال میپرسی !!!!!

آخرین ویرایش:
اساتيد فن بياين كمكم كنيد 360من سه چراغ داد فرستادم nextgen سه چراغ درست كرده ولي تصوير نداره :confused::confused:يعني بازي ميزارم بازي رو اجرا مي كنه صدا داره ولي تصوير نيست:(:(
درضمن براي ايشون دوباره فرستادم ولي نتونستن مشكلم رو حل كنن اگه كسي ميدونه مشكلم چيه ايا قابل حل هست يا نه:thinking::wallbash:
:wallbash:

اساتيد فن بياين كمكم كنيد 360من سه چراغ داد فرستادم nextgen سه چراغ درست كرده ولي تصوير نداره :confused::confused:يعني بازي ميزارم بازي رو اجرا مي كنه صدا داره ولي تصوير نيست:(:(
درضمن براي ايشون دوباره فرستادم ولي نتونستن مشكلم رو حل كنن اگه كسي ميدونه مشكلم چيه ايا قابل حل هست يا نه:thinking::wallbash:
:wallbash:
مشکل از کابل تصویرت نیست؟/:)

مشکل

اعصاب نزاشته این دستگاه برای من:(. هر روز یک مشکلی داریم باهاش. اول که درایورش مشکل پیدا کرد (یعنی بیرون نمی اومد.) بعد از یه مدتی هر 20 دقیقه restart می شد. بردم دادم درست کنن گفتن از داخل شکسته (درایور). بعد از یه ماه تآخیر گرفتیمش و 75 تومن هزینش شد. باز امروز بعد از اینکه یه دست gh3 رو بازی کردم و دستگاه رو خاموش کردم . وقتی الان روشنش می کنم 3 چراقش روشن می شه. چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :evil::confused:

مشکل گرما هم نداره چون جلو ی کولر هست.................

اعصاب نزاشته این دستگاه برای من. هر روز یک مشکلی داریم باهاش. اول که درایورش مشکل پیدا کرد (یعنی بیرون نمی اومد.) بعد از یه مدتی هر 20 دقیقه restart می شد. بردم دادم درست کنن گفتن از داخل شکسته (درایور). بعد از یه ماه تآخیر گرفتیمش و 75 تومن هزینش شد. باز امروز بعد از اینکه یه دست gh3 رو بازی کردم و دستگاه رو خاموش کردم . وقتی الان روشنش می کنم 3 چراقش روشن می شه. چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نمیشه گفت چون جلو کولره پس مشکل نداره
شما ارورش رو بده تا بشه گفت راهش چیه ;)

وقتی روشنش میکنم فقط 3چراغ روشن می شه و تصویر نداره
2.3 روزی هست بدون مشکل داشت کار میکرد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نمی دونه باید چی کار کنم...... ؟؟؟؟؟ این 3 چراغ قرمز از چیه؟؟؟؟؟ ممکن هست از درایوورش باشه؟؟؟ یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:(:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or