کمک در 3 چراغ قرمز xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول اینکه InterCooler و SuperCooler یا هر نوع Cooler دیگه ای هیچ بدرد نمیخوره تا وقتی فن خود کنسول هست هیچ فن External نمیتونه هوا رو از کنسول بکشه بیرون با یکم فکر کردن میشه فهمید

دوست من این چه حرفیه شما میزنی؟:confused:

من هم با اینتر کولر و هم بدون اون با دستگاهم کار کردم

زمین تا آسمون فرق داره بدون اون رو و زیر دستگاه به شکل

قابل توجهی گرمه ولی با فن خیلی کم گرم میشه اصلا قابل

قیاس نیست

یه کم بیشتر فکر کن شاید بهتر بشه فهمی:biggrin1:د

علت گرما سرعت پایین فن اصلیشه.واسه همینه که دستگاه میشه مثل بخاری گازی...

با فن یه مقدار کم میشه گرما اما اگر دست رو به فن خارجی که زدید پشت دستگاه نزدیک کنید باد گرم ازش خارج میشه و این نشونه خروج هوای گرم داخل دستگاه هست.

ولی بنظر من فن های خود کنسول اگه 12 ولت باشن تاثیر بهتری توی خارج کردن هوای گرم از داخل کنسول هستن
در ثانی وقتی که اینتر کولر یا فن دیگه ای پشت کنسول میزارید ,بدنه پلاستیکی و فلزی کنسول مانع مکش هوا از طریق فن اکسترنال میشن
ولی فن های خود کنسول به gpu و cpu نزدیکتر هست و هم اینکه از فن ها اینترکولر بزرگتر هستن
البته این نظر من هست و نظر هر کسی محترمه

با سلام

من متدهايي رو پيشنهاد ميدم كه بچه ها همه جاي فروم تا الان نوشتن و چيز جديدي نيست فقط يه خورده دقت شما رو در مطالعه طلب مي كرد .

1- X-clamp replacement كه كار يك تعميركار حرفه اي كنسول و من كسي رو بهتر از آقا طاهر (nextgen) تو اي زمينه نميشناسم.

2- 12 ولت كردن فنهاي خود دستگاه براي مكش بيشتر هوا و تهويه بهتر كنسول

3- تقسيم كردن (devide ) كردن كانال عبور هواي دستگاه به دو قسمت كه توضيحش در بخش كولينگ هست

4- استفاده از فنهاي خارجي براي "ورود" هوا به دستگاه ، باز هم تكرار ميكنم "ورود" يعني حالت دمنده داشته باشند تا فرايند چرخش هوا در كل فضاي كنسول انجام بشه و جاهايي مثل رم ها كه حرارت زيادي دارند اما از طريق فنها در حالت عادي خنك نميشن با اين كار حرارت كمتري داشته باشند

لازم بگم كه متدهاي شماره 2 به بعد زماني براي دستگاه شما جواب ميده كه اول X-clamp كني در غير اين صورت زياد اميد به زنده موندن 360 نداشته باشيد.

موفق باشيد
فريدون

سلام متاسفانه دستگاه من دوباره3چراق شد ارور 0110 ميخواستم ببينم اين ارور براي چي هست و آيا درست ميشه ؟
ابته قبلا هم 3 چراق شده بود كه ارور 0102 داشت كه درستش كردم(با سشوار صنعتي برام درستش كردن) و يه 2 ماهي هم كار كرد كه از هفته پيش دوباره ارور داد و هر كاري هم كردم درست نشد .كلي ضد حال خورديم .
لطفا يكي بدادم برسه كه بدون360 ميميرم

سلام بچها
من یه x360 داشتم که حدوده 5 6 ماه پیش 3 چراغ شد.البته دومین بارش بود:biggrin1: . اونو فروختم الان می خوام Falkon بخرم.می خواستم بدونم Falkon هم خراب میشه؟

سلام بچها
من یه x360 داشتم که حدوده 5 6 ماه پیش 3 چراغ شد.البته دومین بارش بود:biggrin1: . اونو فروختم الان می خوام Falkon بخرم.می خواستم بدونم Falkon هم خراب میشه؟
آمار خرابي توش كمتره ولي آمار رسمي اي از خرابيش منتشر نشده، به صورت شايعه هست كه زير 10درصده.

سلام بچها

Falcon خرابی خیلی کمی داره.کسی هم که تا الان کنسولش فالکون بوده و 3 چراغ شده مطمئنا رعایت نکرده بوده.
با وجود این که مشکل گرمایی توی این مدل حل شده اما من بهتون اینترکولرهایی که NextGen داره رو پیشنهاد می کنم.قدرت بسیار بالایی داره و تاثیر بسزایی داره توی متعادل شدن و کم شدن دمای داخل کنسول. ;)

سلام

بچه ها از امروز کنسول من گیر 3 چراغ قرمز داده
وقتی 2 دقیقه روشن میمونه یهو چراغ قرمز میده و وقتی خاموشش میکنم بعد 5 دقیقه روشنش میکنم خوبه اما بعد از 2 دقیقه دوباره چراغ قرمز میده

میشه کمکم کنید؟؟
من هم دقيقا همين مشكلو داشتم وبا25 تومن درست شد والان هم هيچ ايرادي نداره حتي بهتر هم شده.
اين شماره شه:33904332 تهرانه ها اسم فروشگاشم شمايل هستش.
ايراد از اينه كه پايهgpu از حرارت از جاش در اومده.وطرف دوروز روي دستگام كار كرد ودرست شد البته ممكنه كه زير تعمير كامل بسوزه اما50 درصد جاي اميدواري هستش.;)

آخرین ویرایش:
از دوستاتون کسی falcon داشته که خراب بشه؟ اخه اعصابم از اون دستگام خیلی خورد شد . اگه falcon با اون فرقی نداره نخرمش

از دوستاتون کسی falcon داشته که خراب بشه؟ اخه اعصابم از اون دستگام خیلی خورد شد . اگه falcon با اون فرقی نداره نخرمش

دوست عزیز فالکون اگر با سری های قبلی فرقی نداشت شرکت مایکروسافت که دیوونه نبود این رو بده بیرون.از نظر گرمایی خیلی عالی تر 2 مدل پیشین هست.

هيچ نگران نباش اگه درست استفاده كني(نه اينكه توي چله تابستون 12 ساعت پشت سر هم بازي كني)هيچ مشكلي پيش نمياد.مطمئن باش;)

من هم دقيقا همين مشكلو داشتم وبا25 تومن درست شد والان هم هيچ ايرادي نداره حتي بهتر هم شده.
اين شماره شه:33904332 تهرانه ها اسم فروشگاشم شمايل هستش.
ايراد از اينه كه پايهgpu از حرارت از جاش در اومده.وطرف دوروز روي دستگام كار كرد ودرست شد البته ممكنه كه زير تعمير كامل بسوزه اما50 درصد جاي اميدواري هستش.;)

اقا ببخشید 2 روز روی تعمیر کار کرد ! بعدش ممکنه کامل بسوزه !
ایشون جادو نکرده x-clamp کرده ;)
کامل سوختن هم حرف جالبی بوده !!!! الان شما میتونی توی همین انجمن شیوه کامل کاره اون اقا رو پیدا کنی که 2 روز وقت نمیخواد:laughing:
و پایه gpu از جا در نیومده مگه فوتبال بازی کردی در اثر حرارت زیاد شل شده

اقا ببخشید 2 روز روی تعمیر کار کرد ! بعدش ممکنه کامل بسوزه !
ایشون جادو نکرده x-clamp کرده ;)
کامل سوختن هم حرف جالبی بوده !!!! الان شما میتونی توی همین انجمن شیوه کامل کاره اون اقا رو پیدا کنی که 2 روز وقت نمیخواد:laughing:
و پایه gpu از جا در نیومده مگه فوتبال بازی کردی در اثر حرارت زیاد شل شده
جانم اقا:biggrin1:.مگه من گفتم كه كار شاغي كرده؟منظورمم از اينكه بسوزه اين بود كه كاملا سه چراغ بده.در ضمن من دستگامو پنجشنبه دادم ,جمعه تعطيل بود وشنبه رفتم گرفتم اين جوري شد دو روز.
ولي در كل به خاطر اموزشي كه به من دادي ممنونم.:-"

می دونم با مدل های قبلی فرق داره اما وقتی مشکلش کامل حل نشده یعنی بازم ممکنه دیگه. من اصولا آدم بد شانسیم اخه:biggrin1: . به نظرت به فن احتیاج داره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or