می دونم با مدل های قبلی فرق داره اما وقتی مشکلش کامل حل نشده یعنی بازم ممکنه دیگه. من اصولا آدم بد شانسیم اخه:biggrin1: . به نظرت به فن احتیاج داره؟
مشکل گرمایی خیلی کم شده.شما یه Intercooler از این سری جدید ها که NextGen داره اگر بخری مشکل گرم کردن هم حل میشه...
آقا پدرام اين فنها قيتش چنده از اونايي كه نمايشگر داره در ضمن اگه پنكه بزاري بغل 360 تا گرم
نشه مشكل پيش مياد براش چون وقتي اين كار رو ميكني 360 خيلي كم گرم ميكنه.
پدرام جان ببخشید که دخالت میکنم ولی نمیدونم شما کنسول رو تا بحال باز کردی یا نه ؟ اگه باز نکردی بهت توصیه میکنم حتما این کار رو بکن تا بتونی عملکرد اینتر کولر رو تجزیه و تحلیل بکنی . مطمئنم در مورد توصیه ای که چندین بار در مورد تاثیر اینتر کولر کردی تجدید نظر میکنی . میدونم این توصیه شما به دوستان از روی دلسوزیه و هیچ سود مالی واست نداره ولی یه خورده دربارش تحقیق کنی بد نیستمشکل گرمایی خیلی کم شده.شما یه Intercooler از این سری جدید ها که NextGen داره اگر بخری مشکل گرم کردن هم حل میشه...
آقا پدرام اين فنها قيتش چنده از اونايي كه نمايشگر داره در ضمن اگه پنكه بزاري بغل 360 تا گرم
نشه مشكل پيش مياد براش چون وقتي اين كار رو ميكني 360 خيلي كم گرم ميكنه.
پدرام جان ببخشید که دخالت میکنم ولی نمیدونم شما کنسول رو تا بحال باز کردی یا نه ؟ اگه باز نکردی بهت توصیه میکنم حتما این کار رو بکن تا بتونی عملکرد اینتر کولر رو تجزیه و تحلیل بکنی . مطمئنم در مورد توصیه ای که چندین بار در مورد تاثیر اینتر کولر کردی تجدید نظر میکنی . میدونم این توصیه شما به دوستان از روی دلسوزیه و هیچ سود مالی واست نداره ولی یه خورده دربارش تحقیق کنی بد نیست
گذاشتن پنکه فقط قسمت بیرونی بدنه رو خنک میکنه و هیچ تاثیری در دمای داخل کنسول نداره . مهم اینه که دمای محیط خنک باشه .
این طرف گفت انترکولر لازم نداره . نمی دونم بازم . CPU فالکون 65nm دیگه؟شما تا حالا در مورد خرابی فالکون نشنیدی؟از بچه های انجمن واسه کسی 3 چراغ نشد؟
شما براي اطمينان يا اينتر كولر بگير يا 12 ولت كن.12 ولت كردن بهتره اما اگه جرات باز كردن كنسولو داري:biggrin1:.اگه نه به قول پدرام جان حتما يه دونه از اينتر كولر هاي جديد نكست جن رو بگير حواست باشه از اون قديميها نخري ها:biggrin1:اگر فالکون بخرم نیاز که انتل کولر و............. بذارم؟
این جدیدا قیمتش چنده؟اسم کامل این کولر چیه؟ لطفا عکس ازش بذارین!!!!شما براي اطمينان يا اينتر كولر بگير يا 12 ولت كن.12 ولت كردن بهتره اما اگه جرات باز كردن كنسولو داري:biggrin1:.اگه نه به قول پدرام جان حتما يه دونه از اينتر كولر هاي جديد نكست جن رو بگير حواست باشه از اون قديميها نخري ها:biggrin1:
من اگر ایکس باکس پرمینیوم با مادربرد فالکوم و کولر و 12w کنم باز هم احتمال سوختن داره؟میشه باهاش6_8 ساعت هم بازی کرد؟؟؟؟؟؟
البته ببخشید اسمتونو نمیدونم ولی شما این سوالاترو 100 بار پرسیدید بازم بهتون میگم شما 12 ولت و sd روانجام بده وکنسولت رو یه جای خنک بذار دیگه احتمال خراب شدنش خیلی کم میشه ولی بازهم وسیله الکترونیکیه و هر احتمالی وجود داره .بعدشم چه گیری به ساعت بازی کردن دادی مگه اینقدر وقتت آزاده که میتونی روزی 8 ساعت بازی کنی ؟!!! یکم فکر سلامتیت باش حالا کنسول به جهنم !!!
پ.ن:الان میپرسه sd چیه