sir mk
کاربر سایت
با سلام بنده این بازی رو تا این مرحله رفتم حالا نمیتونم از داخل کشتی بیام بیرون تا دم خروجی رفتم هرچی بالا و پایین می پرم نمیتونم خارج بشم
با سلام بنده این بازی رو تا این مرحله رفتم حالا نمیتونم از داخل کشتی بیام بیرون تا دم خروجی رفتم هرچی بالا و پایین می پرم نمیتونم خارج بشم
سلام دوستان
توی یکی از مراحلش هست که تفنگ دوربین دار بهت میدن . تو اون مرحله یه پلی هست که بای از اون رد بشی . اون پل شکسته . فکر کنم اسم مرحله Upriver باشه . اون مرحله رو چه طوری باید رد کرد ؟
دوستان منتظرم ، واقعا کسی نمیدونه چجوری باید رد کنم؟
ممنون
تو این بازی فقط باید بری سمت مربع قرمز که تو نقشه هستسلام...
اقا یکی کمک کنه...
من توی مرحله ی NO ONE GETS LEFT BEHIND بعد از جایی که از هواپیما سقوط می کنی و میای با چتر روی زمین و تانکی میاد و میزنیمش،بعدش بالای تپه مانندی هستیم و یک اردوگاه مانند هست...
همشون رو می کشم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم...
اگه بپرم یا از چپ و راست برم ، ده ثانیه وقت میده برگردم و اگه برنگردم میمیرم...
اول اینجا هم مینویسه پیدا کردن وسیله ی حبس...
من منتظرم لطفا لطفا جواب بدین
کاری نداره فقط سریع باید بری تو یکی از کلبه ها کنار آتیش دوباره گرم میشهمشکلم حل شد دشمن بود دمتون گرم فقط الان بعدشو موندم چی کار کنم هی صفحه سفید میشه انگار داره یخ میزنه به خاطر همونم نمیبینم میشه یه کاری کرد که یخ نزنه
دوست عزیز اون جنگ های جنوبی نیست بلکه تو ژاپن هستی که شب با قایق میرید برای زدن با چاقو از توپ وستی موس رو فشار بدهمشکل
من توی مرحله جنگلهای امریکای جنوبی دچار مشکل شدم
وارد ابتدای یه قسمت شدم که اونجا باید با چاقو از پشت باید بری یه دیده بان رو بزنی
یکی از سرباا بقلم تو دیدبانی میشینه و به من یه تفنگ دوربین دار داده میشه دو تا از دوستامم میرن پایین کمین میگیرن
این دوستی که بقلم نشسته هی میگه "وقتی اماده شدی شلیک کن" من هم تنها سربازی که اونجا هت رو میزنم دو تا سرباز دیگه ظاهر میشه و حداکثر زمانی که میتونم تو بازی بمونم کشتن نفر سومه البته اگه سریع عمل کنم وگرنه همون یه نفر رو بیشتر فرصت نمیشه بزنم
اگه از بلندی به سمت رودخونه پایین بیام هم بازم خیلی زود میسوزم
باید چیکار کنم؟
باید صبر کنی تا رعدوبرق بزنه بعد شلیک کنی که بقیه نفهمن داری شلیک میکنی همینجوری همه رو میکشیدوست عزیز اون جنگ های جنوبی نیست بلکه تو ژاپن هستی که شب با قایق میرید برای زدن با چاقو از توپ وستی موس رو فشار بده