کمک در بازی Battlefield Bad Company 2

• Thread starter Thread starter mehdi_p
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با عرض سلام من مشکلی که دارم اینه که اول بازی که میشه و از رودخانه بیرون میایم دوربین بازی خوب نیست یعنی موس را هر طور تکان میدم باز رو به اسمون میشه و غیر از اسمون چیزس رو نشون نمیده ایا این مشکل رفع میشه

داری با Joystic بازی میکنی ؟ اگه دسته به کامپیوترت وصله در بیار درست میشه

راهنمایی می خوام

سلام
من چند تا مرحله جلو رفتم تا اونجایی که با ماشین توی یه بیابون میری جلو و میرسی به یه کشتی که چند تا کانتینر دور و برش و بالاش هستش من نتوننستم از این مرحله رد بشم اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه

سلام
من چند تا مرحله جلو رفتم تا اونجایی که با ماشین توی یه بیابون میری جلو و میرسی به یه کشتی که چند تا کانتینر دور و برش و بالاش هستش من نتوننستم از این مرحله رد بشم اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه
سلام
اگه از بغل به کانتینرها نگاه کنی میبینی که چندتا بشکه سوخت بینشونه ,منفجرشون کن راهت باز میشه

سلام
من در همین مرحله بیابون گیر کردم . وارد یک اتاق کوچک کشتی شدم و همونجا موندم و راه خروجی نداره . چندتا جعبه هس یه وقتی می پرم روشون خرد میشن ....

سلام
من در همین مرحله بیابون گیر کردم . وارد یک اتاق کوچک کشتی شدم و همونجا موندم و راه خروجی نداره . چندتا جعبه هس یه وقتی می پرم روشون خرد میشن ....
سلام
اینجاش خیلی راحته فقط باید از هر اتاقک به قسمت دیگه بری ته یکی از اتاقکها یه جایی هست که کامل مشخص هست باید ازش بالا بری بعد میرسی به هدف مرحله تموم
فقط از هر قسمت اتاقکها که رد میشه باید بشینی تا رد شی

دوستان من بازی نصب کردم ولی تنظیمات کیبورد همه بهم خورده داخل تنظیمات خود بازی هم میرمیم متاسفانه همه بهم ریخته هست وبا رستارت تنظیمات هم درست نشد با چند نسخه هم امتحان کردم نشد روی 2تا ویندوز هم نصب کردیم نشد با جدا کردن جوی استیک هم تنظیماتش درست نسد ایا کسی میتونه یک کمک بکنه

راهنمایی کنید لطفا

سلام
الان به یه مرحله رسیدم که سوار هواپیما هستیم و باید یه نفر رو بکشیم با چاقو ولی بمحض نزدیک شدن به اونا متوجه میشن و تیر اندازی میکنن چکار کنم

درود بر همه . من تازه بازی رو نصب کردم و همان اول بازی بد جوری حالم رو گرفته . از آنجایی که بازی شروع می شه و تو قطاره آن جایی که به در یکی از واگن ها بمب نصب می شه به نزدیکی در که می رسه می گه دکمع e رو بزن وبعد از بغل قطار میره بعد که بمب منفجر شد میگه با دکمه spice استفاده کن . ولی هر چه انجام میدم بازم سقوط می کنه به پایین . اگه لطف کنید توضیح بدید سپاس گزار می شم..........

با سلام بنده بازی رو تاقبل از مرحله crack the sky همونجاییکه هلی کوپتر پادگان رو بمباران میکنه رفتم حالا هلیکوپتر از بالای پادگان رد میشه موشک انداز هارو میزنم چند تا سرباز رو هم میزنم یک دفعه میسوزم چه جوری باید این مرحله رو رد کرد؟ مرصی

با سلام بنده این بازی رو تا این مرحله رفتم حالا نمیتونم از داخل کشتی بیام بیرون تا دم خروجی رفتم هرچی بالا و پایین می پرم نمیتونم خارج بشم

c95ne6stwp1x4sftj2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or