اول یه جای امن برو بعد دکمه back رو بزن دوربینو درمیاره بعد تانکه رو یه دکمه میزنی روش بمباران هواییش میکننپس چرا با xbox دوربینش نمیاد ؟؟؟
با چه دکمه ای میاد این لعنتی ؟؟؟
از جای باید ور دارم ؟!
اول یه جای امن برو بعد دکمه back رو بزن دوربینو درمیاره بعد تانکه رو یه دکمه میزنی روش بمباران هواییش میکنن
شما بايد بروي توي option يا setting بازي ببيني روي كدوم دكمه تنظيم شده!والا من این بازی رو با PC رفتم .
تو PC این جوری بود که وقتی دکمه ی 5 رو میزدی یه دوربین در می آورد و باید با اون دوربین رو تانک تنظیم کنی تا هلکوپتر ها از بالا بمب بریزن تانک بترکه .
حالا تو xbox نمودونم کدوم دکمه رو باید بزنی ولی تو PC که این طوری بود .
اقا خیلی راحته باید یکم بگردی باید سربازا رو به ترتیب بزنیمن توی مرحله جنگلهای امریکای جنوبی دچار مشکل شدم
وارد ابتدای یه قسمت شدم که اونجا باید با چاقو از پشت باید بری یه دیده بان رو بزنی
یکی از سرباا بقلم تو دیدبانی میشینه و به من یه تفنگ دوربین دار داده میشه دو تا از دوستامم میرن پایین کمین میگیرن
این دوستی که بقلم نشسته هی میگه "وقتی اماده شدی شلیک کن" من هم تنها سربازی که اونجا هت رو میزنم دو تا سرباز دیگه ظاهر میشه و حداکثر زمانی که میتونم تو بازی بمونم کشتن نفر سومه البته اگه سریع عمل کنم وگرنه همون یه نفر رو بیشتر فرصت نمیشه بزنم
اگه از بلندی به سمت رودخونه پایین بیام هم بازم خیلی زود میسوزم
باید چیکار کنم؟
همزمان با صدای رعد و برق باید شلیک میکردم!من توی مرحله جنگلهای امریکای جنوبی دچار مشکل شدم
وارد ابتدای یه قسمت شدم که اونجا باید با چاقو از پشت باید بری یه دیده بان رو بزنی
یکی از سرباا بقلم تو دیدبانی میشینه و به من یه تفنگ دوربین دار داده میشه دو تا از دوستامم میرن پایین کمین میگیرن
این دوستی که بقلم نشسته هی میگه "وقتی اماده شدی شلیک کن" من هم تنها سربازی که اونجا هت رو میزنم دو تا سرباز دیگه ظاهر میشه و حداکثر زمانی که میتونم تو بازی بمونم کشتن نفر سومه البته اگه سریع عمل کنم وگرنه همون یه نفر رو بیشتر فرصت نمیشه بزنم
اگه از بلندی به سمت رودخونه پایین بیام هم بازم خیلی زود میسوزم
باید چیکار کنم؟
اول هر کی از دشمن اونر هستو بزندوست عزیز به غیر از اون پل راه دیگه ای نیست .
بارم ممنون
با همون خمپاره اندازه 3 4 بار بزنیش میره هوا.b-)اقا منم همین مشکلو دارم خدا وکیلی کمک کنید !
1 هفتس دارم زور می رنم.
من با کنسول xbox دارم بازی می کنم.
دقیقا سر تانک گیر کردم... من هیچی شبیه دوزبین ندارم که در بیارم... باید چی کار کنم...
طبق کمک خود بازی هم که اون پایین نی نویسه وقتی دکمه سمت چپ رو می زنم که دوربین بیاد بالا یه اسلحه میاد که یه چیز شبیه خمپاره و نارنجک پرتاب می کنه و با اونم تانک از بین نمیره.... یه حالت دیگش هم روی دشمنا با دوربین همون تفنگ هدف می گیری که اونم وقتی تانکو باش هدف می گیرم هیچی نمی شه فقط ادمارو می زنه....
از کحا باید این دوربینو گیر بیارم و از چه فاصله ای باید روش زوم کنم ؟؟
خدایی کمک کنین به من اماتور !!!
دوستان منتظرم ، واقعا کسی نمیدونه چجوری باید رد کنم؟سلام
دوستان من با xbox بازی میکنم و اونجایی گیر کردم که نباید بزاری satellit e را با RPG بزنن ، همه را میزنیم میکشیم ( بصورت تیمی :d) بعد یه هلیکوپتر میاد ، تا میزنمش بازی میره از اول میاد..باید اونجا چیکار کنم هلیکوپتر را بزنم ؟ با چی؟
ممنون
دوستان منتظرم ، واقعا کسی نمیدونه چجوری باید رد کنم؟
ممنون