شایعه کمپانی گوگل درحال ساخت دو کنسول جدید است

Fenris Wolf

کاربر سایت
photo_2019-03-10_19-00-06.jpg
بر اساس گزارشات اینسایدرها و اسناد منتشر شده از ثبت اختراعات مختلف و با توجه به تصاویری که طی 24 ساعت گذشته از کنترلر کنسول آینده کمپانی گوگل منتشر شده، ظاهراً این شرکت نه تنها مشغول ساخت یک کنسول مخصوص استریم است، بلکه درحال توسعه کنسولی عادی برای رقابت در بازار سونی، نینتندو و مایکروسافت نیز هست. کنسول گوگل با اسم رمز Metallurgy شناخته می‌شود و کمپانی قصد دارد عناوینی را از بین IPهای مطرح صنعت بازی، به صورت انحصاری برای آن منتشر کند. [مالکیت عناوین خاصی را برای کنسول خود به دست آورد] ظاهراً این کنسول به نحوی طراحی شده تا سازندگان به سادگی بتوانند بازی‌های خود را برای نسخه استریم نیز پورت کنند. [منظور این است که گوگل کاری می‌کند تا سازندگان با چالش‌های برنامه نویسی مواجه نشوند]​

Capture2-1.jpg

تصویر به دست آمده از رابط کاربری این کنسول
با توجه به اطلاعات، دستگاه مخصوص استریم پیش از کنسول رسمی وارد بازار خواهد شد. اما نکته جالب توجه این است که گوگل قصد دارد همانند سونی و مایکروسافت، 2 مدل کنسول نرمال و قدرتمند را تولید کند. مدل اول «استیل» نامیده می‌شود که علاوه‌بر هزینه تولید کمی که دارد، قیمت آن برای خریداران نیز کاملاً مقرون به صرفه خواهد بود. مدل دوم «تیتانیوم» نام دارد و همانند Xbox One X از قدرت بالاتری بهره می‌برد. در حال حاضر، این طور به نظر می‌رسد که سه کمپانی «یوبی‌سافت»، «سگا» و استودیو‌های فرست پارتی خود گوگل از این کنسول پشتیبانی می‌کنند. طبق شایعات، رونمایی از این سخت افزار جدید در جریان GDC 2019 صورت می‌گیرد.​
شایعه: کمپانی گوگل درحال ساخت دو کنسول جدید است - بازی سنتر

گوگل امروز اعلام کرده که اگر قادر به اجرای ویدیوهای یوتیوب روی کیفیت ۱۰۸۰ هستید به راحتی قادر به استفاده از کنسول استریم ما هستید . فکر نکنم شما ها که ایران هم هستید مشکلی داشته باشید . من که ترکیه هستم خیلی راحت اجرا میشه برام .‌از این کنسول هم استقبال میکنم چون فقط ۶۰ دلار پول بازی میدم از این به بعد و با همین کنترلر ایکس باکس هم گفتن میتونید بازی کنید .‌حالا این وسط مسافرت هم برم توی هر جایی باشم با تبلت لپ تاپ یا حتی موبایل میتونم ادامه بازیمو دنبال کنم. یعنی کار نینتندو سویچ هم میکنه این stadia با این حال همیشه کنسولهای اورجینال سخت افزاری در دل من جای دارند اما باید قبول کنیم دوره زمونه عوض شده

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
اول گفتن75مگابایت بعد گفتن 30
فک نکنم تو ایران جواب بده جوابم بده ممکنه فیلترش کنن یا اونا بن کنن بعدشم جوابم بده با لگ و دیلی

فک نکنم تو ایران جواب بده جوابم بده ممکنه فیلترش کنن یا اونا بن کنن بعدشم جوابم بده با لگ و دیلی
توی ایران هم به نظرم جواب بده البته مشکل حجم هست برای ایران .

لانچر خاصی برای اجراش عرضه میشه یا فقط با کروم میشه اجراش کرد؟ اگه با کروم هست که بزارید همین الآن فاتحش رو بخونیم

به احتمال زیاد از طرف اونا بن میشیم و به قول شما باید با فیلتر شکن بریم و با کلی قعطی و کاهش سرعت...الان جوری شده که خیلی سایتها دارن مارو بن میکنن و در اینده هم خیلی بیشتر میشه و عملا کار سازمان فیلترینگ تو ایران خیلی راحتر شده

یه مدت اکثر شایعات به واقعیت تبدیل میشد! اما تازگی ها اکثر شایعات فیل میشن و کاملا اشتباه از آب در میان مثل همین یکی ، اکثر این شایعه ساز ها هم ادعای اینسایدر بودن میکنن!

یه مدت اکثر شایعات به واقعیت تبدیل میشد! اما تازگی ها اکثر شایعات فیل میشن و کاملا اشتباه از آب در میان مثل همین یکی ، اکثر این شایعه ساز ها هم ادعای اینسایدر بودن میکنن!
خداکنه شایعات در مورد قدرت ps5هم الکی با‌شه

اپل هم سرویس استریم + سرویس مشابه گیم پس ماکرو رو پیاده کرده فعلا بازار بازیای موبایلی رو هدف گرفته و با کلی انحصاری قرار لاینچ بشه امسال
کلا فک کنم همه برن این سمت دیگه . باید دید آیا سونی هم چنین سیستمی پیاده میکنه. چون همین الانش مایکروسافت مشخص شده نسل بعد یک پلتفرم استریم هم در کنار کنسولش داره . نینتندو هم که همین الانشم یه سری بازیها مثل ایول ۷ روش استریم میشه بازی کنی و میمونه سونی فقط

اپل هم سرویس استریم + سرویس مشابه گیم پس ماکرو رو معرفی کرد فعلا بازار بازیای موبایلی رو هدف گرفته و با کلی انحصاری قرار لانچ بشه امسال
البته گفته شده فعلا تو رویداد ۵ فروردین سرویس اشتراکیشو معرفی می کنه

کلا فک کنم همه برن این سمت دیگه . باید دید آیا سونی هم چنین سیستمی پیاده میکنه. چون همین الانش مایکروسافت مشخص شده نسل بعد یک پلتفرم استریم هم در کنار کنسولش داره . نینتندو هم که همین الانشم یه سری بازیها مثل ایول ۷ روش استریم میشه بازی کنی و میمونه سونی فقط

سونی که خیلی وقته PS Now رو داره، مساله این نیست که سونی زیرساخت و محصول و برند و سرویس رو نداره، مساله اینه که اپل و آمازون و گوگل بازیگرای جدید و قدرتمندی هستن که هر کدوم مزیت‌ها و برتری خودشون رو دارن که میتونن خیلی تاثیر گذار باشن

هر چقدر این شرکت‌ها جدی‌تر وارد بخش گیمینگ بشن کار مایکروسافت و سونی و نینتندو هم سخت تر میشه و باید بیشتر حواسشون رو جمع کنن.

البته از بین این 3 تا شرکت مایکروسافت توان شاخ به شاخ شدن با اپل و گوگل و آمازون رو داره به عنوان ارزشمندترین شرکت دنیا (چه از نظر توان سرمایه گذاری و چه از نظر تکنولوژی و زیرساخت) ولی خب باز هم نمیتونه یک تنه اندازه این 3 تا و شاید باقی شرکت‌هایی که میخوان وارد بخش گیمینگ بشن سرمایه گذاری کنه

من شنیدم که مایکروسافت قصد داره امکان استفاده از XCloud برای باقی علاقمندان به ورود به بخش استریم بازی رو فراهم کنه و بذاره سرویس خودشون رو مبتنی بر پلتفرم XCloud ارائه بدن. اگر اینطوری بشه هم باقی شرکت‌ها یه شانس بهتری پیدا میکنن هم مایکرو درآمدش از این موجی که داره بوجود میاد بیشتر میشه

• Like
Reactions: Tolkien and 19Rodar
میگن سرویس گوگل ماهیانه ۱۵ دلار قیمت گذاری شده ، با این روال کل صنعت گیم یه تکونی میخوره و بازی ها هم مبتنی بر سرویس میشن ، و اگه این آینده گیمینگ باشه ، بازی های aaa آینده ای ندارن

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
میگن سرویس گوگل ماهیانه ۱۵ دلار قیمت گذاری شده ، با این روال کل صنعت گیم یه تکونی میخوره و بازی ها هم مبتنی بر سرویس میشن ، و اگه این آینده گیمینگ باشه ، بازی های aaa آینده ای ندارن
قطعا ناشرها و سازنده های بازی های AAA یه فکری برای این موضوع دارند. احتمال داره بازیهای بزرگ جداگانه و با همان قیمت ۶۰ دلار فروش برن و بعد از چند ماه سپس به سرویس اشتراکی وارد بشن .

• Like
Reactions: Tolkien

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or