کمپانی سونی: مطمئن باشید پلی‌استیشن 5 ساخته خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی سونی تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ ساخته خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد رویکرد فقط ارتقاء را در نسخه جدید کنسول به کار نمی‌گیرد.

به‌تازگی شایعاتی منتشرشده است که کمپانی سونی درصدد است به‌جایی انتشار کامل پلی‌استیشن ۵، فقط به رویکرد ارتقاء کنسول‌های فعلی اتکا کند، اما رئیس و مدیرعامل Sony Interactive Entertainment، آقای Shawn Layden تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ درزمانی نامشخص عرضه خواهد شد.

طبق گفتگو وب‌سایت آلمانی Golem.de با آقای Shawn Layden و به دنبال انتشار بیانیه‌ای در مورد ارتقاء کنسول پلی‌استیشن ۴ Pro، این سؤال مطرح شد: آیا بدان معنی نیست که شما به‌احتمال‌زیاد به انتشار پلی‌استیشن ۵ تکیه خواهید کرد، هرزمانی که عرضه شود؟

آقای Layden در جواب به این سؤال گفت:

«بله به‌احتمال‌زیاد ممکن است ولی درزمانی نامشخص.»

بعضی از تحلیلگران در مورد تاریخ انتشار PS5 احتمال می‌دهند که این کنسول در اوایل سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

یعنی ساخت پلی5 برای یک ساله!؟ غیر ممکنه! پس اونایی که پلی4 دارند چی می شن؟
نه عزیز این رفت تا 2020 یا 2021
چی یک سالست؟الان مثلان اونایی که ps3 داشتن ps4 اومد جی شدن؟ اینا از 2016 هم شروع به تحقیق و کلید زدن پروژش شده باشن تا اون موقع همه چیزش امادس ، سونی الان به فروش 60 میلیون نسخه ps4 رسیده ، امکان نداره بره برای 2020 یا 2021 ، 2019 میاد بیرون به احتمال خیلی قوی ، خصوصا با پیشرفت روز افزون تکنولوژی ، الان xbox x حدود 40 درصد از پرو قوی تره ، درسته بازی در خور توجه نداره ولی خودش اینگاری یه نسل جدیده ، ps5 هم میاد که سونیو هم چنان یکه تاز نگه داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوستانی که میگن 2019 کنسول میاد، فکر کردین به اینکه پلی استیشن تو اون سال چه بازیهائی میخواد ریلیز کنه؟
الان پلی استیشن استودیو بیکار داره؟
تا اونجائی که میدونیم همه دارن برای PS4 بازی میسازن، حداقل ریلیز کنسول بعدی میره برای 2020.
جز اینکه بخواد همینطوری کنسول ول کنه تو بازار و سال اول خبری از انحصاری اسم و رسم دار نباشه که محاله همچین چیزی.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
دوستانی که میگن 2019 کنسول میاد، فکر کردین به اینکه پلی استیشن تو اون سال چه بازیهائی میخواد ریلیز کنه؟
الان پلی استیشن استودیو بیکار داره؟
تا اونجائی که میدونیم همه دارن برای PS4 بازی میسازن، حداقل ریلیز کنسول بعدی میره برای 2020.
جز اینکه بخواد همینطوری کنسول ول کنه تو بازار و سال اول خبری از انحصاری اسم و رسم دار نباشه که محاله همچین چیزی.
احتمالشم هست بشه مثل اين نسل كه سال 2013 بازياي زيادي منتشر كرد و براي ٢٠١٤ دست و بالش خالي بود ! ولي احتمالش هست كه گريلا گيمز و استوديو ژاپن ، ناتي داگ و غيره از همين الان استارت زده باشن براي نسل بعد وديگه بازي بزرگي ازشون براي اين نسل نبينيم
......
نظر خودمم اخر ٢٠١٩ يا اول ٢٠٢٠ه زودتر از اين غير ممكنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
بنظر من یکم ماجرا پیچیده تر از این حرفاست. مهاجرت به نسل بعد یه سری پیش نیاز داره. اولا باید بازار از کنسولای نسل قبل سیراب شده باشه. دوما دولوپرها آمادگی این رو داشته باشن که انجین هاشون رو آپدیت کنن. سوما باید تکنولوژی به حدی رسیده باشه که بشه با یه قیمت معقول یه جهش عظیم در قدرت کنسولها بوجود بیاد. الان اسکورپیو رو در نظر بگیرید بعد از چهار سال تازه با صد دلار قیمت بالاتر موفق شده رزولوشن رو به 4 برابر افزایش بده. حالا فرض کنید PS5 علاوه بر اینکه حداقل باید بازیها رو 4K اجرا کنه نیاز داره اینقدر قدرتش بیشتر باشه که بتونه جهش گرافیکی و هوش و مصنوعی و ..... رو بوجود بیاره. همونجور که سرنی هم اشاره کرده تغییر نسل فقط افزایش قدرت GPU نیست شما نیازه که در قدرت CPU یه جهش عمده بوجود بیاری باید بتونی مقدار رم و همینطور پهنای باند رو بصورت معناداری تغییر بدی و همه اینا نباید قیمتش جوری باشه که داستان PS3 تکرار بشه.

حتی سرنی ضمنی اشاره کرده بود که تغییر نسل احتمالا بمعنای تغییر معماری هم هست. یعنی شاید سونی و همینطور مایکرو نخوان دیگه از X86 استفاده کنن. شایدم بکنن. ولی به هر حال احتمالش میره. شاید همین الان که ما داریم بحث میکنیم سرنی کیف سامسونتو برداشته رفته سراغ IBM داره در مورد CPU ی PS5 باهاشون مذاکره میکنه.

به هر روی همه ی این مسائل رو کنار هم بزاریم من خیلی به این سرعت انتظار ندارم PS5 رو ببینم اصلا همین کنسول های بین نسلی شاید یکی از دلایل وجودیشون همینه که بتونن بازار رو تا اون مدتی که کنسولای نسل بعد میان حفظ بکنن. بی معناست که اسکورپیو آخر امسال بیاد بعد سال بعدش مایکرو بخواد به نسل جدید مهاجرت کنه.

الان که دارم خوب فکر میکنم نسل 5 حدود 5 سال طول کشید. نسل 6 همون 6 سال و نسل 7 هم 7 سال. نمیشه نسل 8 همین رویه رو ادامه بده و 8 سال طول بکشه؟ من که فکر میکنم حداقل با توجه به کنسولای بین نسلی احتمالش هست

من فکر می کنم قطعا از کنسولای میان نسلیشون برای پر کردن گپی که قراره بیفته بین نسل هشتم و نهم استفاده می کنن چون هنوز دلیل خیلی خوبی پیدا نکردم که چرا هم سونی و هم مایکروسافت باید دست به ساخت چنین چیزی بزنن. مایکروسافت اول اینکارو میکرد منطقی تر بود ولی سونی با در نظر گرفتن اینکه از نظر فروش هم جلوتر بود بنظر یکم عجیب میومد کارش که بنظر میاد برنامه ای براش داشته باشن ، فکر نمی کنم اینقدر نیاز مبرمی حس کرده باشن تو بازار و بگن که حتما نیاز داریم 4k داشته باشیم و گرنه ملت ریجکتمون می کنن.
قبل از نسل بعدی فکر کنم یکی از چک پوینت هامون همین pro و اسکورپیو خواهد بود.

بنظر من یکم ماجرا پیچیده تر از این حرفاست. مهاجرت به نسل بعد یه سری پیش نیاز داره. اولا باید بازار از کنسولای نسل قبل سیراب شده باشه. دوما دولوپرها آمادگی این رو داشته باشن که انجین هاشون رو آپدیت کنن. سوما باید تکنولوژی به حدی رسیده باشه که بشه با یه قیمت معقول یه جهش عظیم در قدرت کنسولها بوجود بیاد. الان اسکورپیو رو در نظر بگیرید بعد از چهار سال تازه با صد دلار قیمت بالاتر موفق شده رزولوشن رو به 4 برابر افزایش بده. حالا فرض کنید PS5 علاوه بر اینکه حداقل باید بازیها رو 4K اجرا کنه نیاز داره اینقدر قدرتش بیشتر باشه که بتونه جهش گرافیکی و هوش و مصنوعی و ..... رو بوجود بیاره. همونجور که سرنی هم اشاره کرده تغییر نسل فقط افزایش قدرت GPU نیست شما نیازه که در قدرت CPU یه جهش عمده بوجود بیاری باید بتونی مقدار رم و همینطور پهنای باند رو بصورت معناداری تغییر بدی و همه اینا نباید قیمتش جوری باشه که داستان PS3 تکرار بشه.

حتی سرنی ضمنی اشاره کرده بود که تغییر نسل احتمالا بمعنای تغییر معماری هم هست. یعنی شاید سونی و همینطور مایکرو نخوان دیگه از X86 استفاده کنن. شایدم بکنن. ولی به هر حال احتمالش میره. شاید همین الان که ما داریم بحث میکنیم سرنی کیف سامسونتو برداشته رفته سراغ IBM داره در مورد CPU ی PS5 باهاشون مذاکره میکنه.

به هر روی همه ی این مسائل رو کنار هم بزاریم من خیلی به این سرعت انتظار ندارم PS5 رو ببینم اصلا همین کنسول های بین نسلی شاید یکی از دلایل وجودیشون همینه که بتونن بازار رو تا اون مدتی که کنسولای نسل بعد میان حفظ بکنن. بی معناست که اسکورپیو آخر امسال بیاد بعد سال بعدش مایکرو بخواد به نسل جدید مهاجرت کنه.

الان که دارم خوب فکر میکنم نسل 5 حدود 5 سال طول کشید. نسل 6 همون 6 سال و نسل 7 هم 7 سال. نمیشه نسل 8 همین رویه رو ادامه بده و 8 سال طول بکشه؟ من که فکر میکنم حداقل با توجه به کنسولای بین نسلی احتمالش هست
حرفتون کاملاً صحیحه، برای رفتن به نسل بعد باید پیشرفت زیادی در تکنولوژی صورت بگیره، اما بدبختی اینجاست که سر قضیه کنسول میان نسلی معلوم شد گیمرا بی عُرضه تر از این هستن که این شرکتا رو در صورت خطا کردن تحریم کنن یا تنبیهشون کنن! نمیدونم چند سال پیش رو یادتونه یا نه، قبل اینکه کنسول بین نسلی رو بسازن اول خودشون شایعه رو بین گیمرا انداختن دیدن خیلیها ناراحت شدن بعد گفتن اطلاعی نداریم به شایعات توجه نکنید دو ماه بعد گفتن شاید چنین چیزی رو بسازیم، اکثر گیمرا هم ناراحت بودن بعد یهو آب پاکی رو ریختن رو دست همه گفتن میخوایم بسازیم، آخرشم 90 درصد اونایی که کنسول اولیه رو خریده بودن و از این حرکت ناراضی بودن مثل یه بچه حرف گوش کن رفتن کنسول جدید رو خریدن! به عبارت دیگه، گیمرا مثل موم توی دست این دو تا شرکتن و اینا هم این موضوع رو فهمیدن و هر بامبولی دلشون بخواد سر گیمرا درمیارن. روی همین حساب اگه دیدید سه ماه دیگه سونی PS5 رو ریلیز کرد تعجب نکنید چون با این اوضاع هیچ چیزی بعید نیست.

حرفتون کاملاً صحیحه، برای رفتن به نسل بعد باید پیشرفت زیادی در تکنولوژی صورت بگیره، اما بدبختی اینجاست که سر قضیه کنسول میان نسلی معلوم شد گیمرا بی عُرضه تر از این هستن که این شرکتا رو در صورت خطا کردن تحریم کنن یا تنبیهشون کنن! نمیدونم چند سال پیش رو یادتونه یا نه، قبل اینکه کنسول بین نسلی رو بسازن اول خودشون شایعه رو بین گیمرا انداختن دیدن خیلیها ناراحت شدن بعد گفتن اطلاعی نداریم به شایعات توجه نکنید دو ماه بعد گفتن شاید چنین چیزی رو بسازیم، اکثر گیمرا هم ناراحت بودن بعد یهو آب پاکی رو ریختن رو دست همه گفتن میخوایم بسازیم، آخرشم 90 درصد اونایی که کنسول اولیه رو خریده بودن و از این حرکت ناراضی بودن مثل یه بچه حرف گوش کن رفتن کنسول جدید رو خریدن! به عبارت دیگه، گیمرا مثل موم توی دست این دو تا شرکتن و اینا هم این موضوع رو فهمیدن و هر بامبولی دلشون بخواد سر گیمرا درمیارن. روی همین حساب اگه دیدید سه ماه دیگه سونی PS5 رو ریلیز کرد تعجب نکنید چون با این اوضاع هیچ چیزی بعید نیست.
اون قسمت حرفتون که bold کردم کاملا غلطه همین الان از هر 5 ps4 که فروخته میشه فقط 1 دونش pro و در کشورهای مختلف کمتر کسی کنسولشو اپگرید کرده حرف شما فقط راجب ایران صدق میکنه که فکر میکردن با کنسول جدید کنسول قبلی نابود میشه و با سرعت نور کنسولشونو عوض کردن!

• Like
Reactions: J. Constantine
با فروشِ الان چکار دارم؟! عرض کردم اونایی که کنسول نسخه معمولی داشتن بعد از اینکه ورژن pro اومد بیشترشون رفتن pro رو تهیه کردن.
ناموسا خودت میفهمی چی داری میگی؟
فروش الان چیه برو امار فروش کنسول رو نگاه کن این امار از زمانیه که pro وارد بازار شده
بعدشم بر چه اساسی داری میگی اونایی که نسخه معمولی رو داشتن رفتن پرو گرفتن از رئیسای فروش کنسول تو بخش سونی هستی؟:|
از رو باد هوا حرف نزن

• Like
Reactions: mahdi-ps4
بايد قبول كرد كه أستديو هاي بزرگ كم شدن به جز استوديو هاي ژاپني ، استوديو هاي امريكايى كم شدن ، ولي يوبي سافت اندازه ١٠ أستديو داره فداكاري مي كنه هر سال ١٠ تا aaa ميسازه تا ما سرگرم بشيم و بشينيم تا شاهكارهاي from software , naughty , rsو cpr و bioware و Japan studio و... بيان ،تا الان كار خودشو خوب انجام داده ubisoft خدا قوت دلاور

از يه طرف فروش خوب ps4 و به مرور ps4 pro و از يه طرف سياستهاي نه چندان منطقي و رقابتي ماكرو تو اين چند سال اخير و حتي بنظر من عرضه xbox one x باعث نميشه كه سوني زودتر از ٢٠٢٠ يا شايد ٢٠٢١ كنسول واقعا نسل بعديش رو معرفي كنه.

• Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or