کمپانی سونی به دنبال خرید استدیوهای جدید

Ali Venom

کاربر سایت
در جدیدترین اسناد منتشر شده از اخرین گزارش مالی کمپانی سونی در بخش گیمینگ دو خبر مهم جای داشت. اول در نظر گرفتن بیشتر بازار پی سی و عرضه بازیهای فرست پارتی برای کسب درامدزایی بیشتر و دوم بخش مرتبط با این تاپیک خبری که در این گزارش آمده است بخش سرگرمی های تعاملی سونی به سرمایه گذاری، و یا خرید استدیوهای بسیار خلاق و تکنولوژی محور برای ساخت مجموعه استدیوهای جهانی ادامه میدهد.

Sony Interactive Entertainment (SIE) continues to invest in, or acquire, firms with abundant creativity and cutting-edge technologies to build up Worldwide Studios (WWS), an association of first-party title production studios.

آخرین خرید سونی پس از سالها وقفه به سال 2019 و تصاحب استدیو اینسومنیاک برمیگردد. کمپانی اینسومنیاک که سابقه همکاری بسیار طولانی و موفقی با سونی داشته حال برای سال ابتدایی نسل جدید دوبازی جذاب را اماده در دست دارد. در حال حاضر استدیوهای جهانی سونی شامل 14 استدیو میشوند که یکی از بهترین شبکه های بازیسازی در دنیا را به وجود اورده اند.

1598748745929.png

در تصویر ذیل میتوانید مسیر خریداری و تصاحب استدیوهای سونی در قرن جدید را مشاهده کنید:

162876

حال نظر شما چیست؟ هدف بعدی سونی کدام استدیو است؟

https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/corporatereport/CorporateReport2020_E.pdf

remedy :D بعد از تریلر cross fire x فهمیدم اینا واقعا عجوبه هستن و تو هر سبکی میتونن بازی بسازن

والا من که چندان از ساز و کار خرید استدیوها اطلاعی ندارم، اما حدس میزنم کلا پروسه خرید یه استدیو بزرگ و ملحق کردنش به مجموعه سونی کار چندان راحتی نباشه. Ins هم خوب مدت ها پارتنر خیلی نزدیک سونی بود و نسل پیشم دو تا انحصاری بزرگ برای PS4 ساخت، سر همین باز پروسه پیوستن به برند سونی راحت شکل گرفت. اما یحتمل خرید استدیوهای بزرگی مثل Remedy سخت باشه و پیچیدگی های خودش رو داره، هم ارزش سهام اون ها مطرحه، هم مدیریت و بودجه ای که به بخش استدیوهای سونی اضافه میکنه، و هم تمایل خود اون استدیوها به زیرمجموعه یکی دیگه شدن.

یعنی من نوعی بخوام رمدی رو بخرم حساب میکنم چقدر باید برای خریدش هزینه کنم، چقدر بودجه بهش بدم، چقدر مارکت بازی هاش رو انجام بدم و در نهایت بازی که میسازه چقدر برام پول در میاره؟ در این شرایط شاید بهتر باشه مثلا یه پولی بدم یه بازی انحصاری برام بسازه یا مثلا یه کارشون رو انحصاری زمانی کنم.

ولی بازم میگم اگه سونی یه استدیو مستعد رو بخره، یا توسط یه سری آدم خفن یه استدیو جدید تشکیل بده، و با صرف بودجه مامورشون کنه برای ساخت یه FPS خیلی بزرگ بیشتر منطقی باشه. احساس میکنم سونی یه دودوتا چهارتا میکنه، میبینی تو FPS ها مثلا CoD دیگه ته فن بیس هست و عوض ساخت یه FPS جدید که مارکتش هم سخته، بیاد رو این بازی تمرکز کنه و کانتنت انحصاری کنه بیشتر به نفعش باشه. سر همین بیخیال FPS شده، وگرنه این حجم از بی توجهی به این ژانر یکم عجیبه!

مگر الان بازی بعدی Rockstar آمده که همین الان پروندشو پیچیدین و دارین میگن چون گنده هاش رفتن و فلان و فلان و نگرانیم و فلان :D

کلکا بازی بعدیش چیه که شما زدین و اینقدر از شکستش مطمینید ، به مام بگین :>

بابا خوش اشتها ها،آخه راکستار؟بتسدا؟:))
اصلا کی به کیه منم فکر میکنم خرید بعدی استودیو valve:))
ولی گذشته از شوخی من دوس دارم کرایتک رو بخرن و ادامه کرایسیس رو زیر نظر سونی بسازن اینا.:x
bethesda بهترین گزینه برای خرید 8-> ارزش کلی اش حدود 2.5 میلیارد دلار بود
سونی با حداکثر 3 میلیارد دلار می تونه کلی ip بی نظیر و استودیو های فوق العاده بدست بیاره 8->
bethesda الان شرایط خوبی نداره , اگه سونی حرکتی نکنه به نظر من احتمالش زیاد گوگل یا امازون برای خریدش اقدام کنن

اخرين خريد سوني اينسامنياك به ارزش ٢٠٠ ميليون دلار بوده

خريد بعدي بتسدا با رقم ٣ بيليون دلاره

البته فكر كنم با سود اون يه درصد سهام اپيك ميخوان هم چين هزينه اي كنن

تركيب سمي صنعتي با سنتي :D

_____
ممكنه تيم نينجا رو بخرن

• Smile
Reactions: g4mer
اخرين خريد سوني اينسامنياك به ارزش ٢٠٠ ميليون دلار بوده

خريد بعدي بتسدا با رقم ٣ بيليون دلاره

البته فكر كنم با سود اون يه درصد سهام اپيك ميخوان هم چين هزينه اي كنن

تركيب سمي صنعتي با سنتي :D

_____
ممكنه تيم نينجا رو بخرن
:))
سونی 33 میلیارد دلار پول نقد داره
162908

همین الان به دنبال خرید استریم انیمه crunchyroll از WarnerMedia است به ارزش 1.5 میلیارد دلار
Sony To Buy Crunchyroll for 1.5 Billion$! - TheDeadToons
تا همین چند هفته پیش به دنیال خرید Leyou با 1.3 میلیارد دلار بود
غول به شاخ و دم چینی وارد شد و اجازه نداد
Tencent Exclusively in Talks to Acquire Warframe Dev Parent Company

ماهيت تاپيك كه همون بحث اينه كه سوني هم دنباله رو ماكروسافت دله هست
كه اينجوري نيست حالا هي تلاش كنين ....

دوتا كمپاني با سياستهاي كاملا متفاوت رو هي بهم پيوند بزنيم نتيجه كه خيلي خوب كاري كرد ماكروسافت همه بازي هاش رو اورد رو پي سي
و به جاي محتواي انحصاري رفت سراغ گيم پس فيلر!

سوني چه استوديو بخره يا نه چه بازي پورت كنه رو پي سي يا نه به كنسولي به اسم پلي استيشن كاملا وفاداره و تمركزش هم ساخت بلاك باستره

اونورم كه وضعيتش معلومه

• Like
Reactions: rezvideo and g4mer
من خودم کرایتک و همیشه دوست داشتم حتی ryse هم بازی کردم خوشم اومد.

خدایش امین ؟ باورم نمیشه . :D

به نظر من جزو ضعیفترین بازی های که کرایتک ساخته باورم نمیشه ازش خوشت بیاد بازی گرافیکش عالی بود چیزی که میخواست بهش برسه دوست داشتم اما بازی خیلی کار داشت که به شخصه خوشم بیاد یا باهاش حال کنم .

بزرگترین مشکلش هم گیم پلی بازی بود به شدت ضعیف بود به نظرم.

کاریتک بد نیست اما برعکس چیزی که میگی به فلسفه سونی نمیخوره بیشتر فلسفه استدیو یک چیزی مثل اپیک استدیوی نیست که مثل بقیه استدیو های سونی هدف اصلی خلق بازی با کیفیت تر باشه قدیم بود اما چندین ساله به نظرم راهشون گم کردن.

خدایش امین ؟ باورم نمیشه . :D

به نظر من جزو ضعیفترین بازی های که کرایتک ساخته باورم نمیشه ازش خوشت بیاد بازی گرافیکش عالی بود چیزی که میخواست بهش برسه دوست داشتم اما بازی خیلی کار داشت که به شخصه خوشم بیاد یا باهاش حال کنم .

بزرگترین مشکلش هم گیم پلی بازی بود به شدت ضعیف بود به نظرم.

کاریتک بد نیست اما برعکس چیزی که میگی به فلسفه سونی نمیخوره بیشتر فلسفه استدیو یک چیزی مثل اپیک استدیوی نیست که مثل بقیه استدیو های سونی هدف اصلی خلق بازی با کیفیت تر باشه قدیم بود اما چندین ساله به نظرم راهشون گم کردن.

من توقع زیادی از ryse نداشتم و با همون توقعی که داشتم خوشم اومد. :D
کرایتک زمینه کار رو دارن بنظرم و یه نمه جهت درست و سونی بهشون بده میتونن بازی خوب تحویل بدن.

1 میلیون زمان دلار 3500 ای داده PS4 خریده داره از موضع روسای سونی سیاست های آتی را تعیین میکنه:)) نظرت اینه که استدیوهای خودتون را بهتر کنید؟ سلام جیم رایان چطوری؟

منم نظرم اینه که بتسدا را بخریم با سگا قاطیشون کنیم بزنیم کنار استدیوهای خودمون. اگه جواب نبود که کپکام را میخریم که بچه هامون تحت فشار نباشن. دیگه بیشتر از نخریم که کافیه به هرحال ما خیلی استدیو داریم که اونا ندارن:))

راستی PS5 را چند تعیین کنیم رئیس ؟:))

من خودم کرایتک و همیشه دوست داشتم حتی ryse هم بازی کردم خوشم اومد.
هم بازی سینما زده ساختن :Dهم سابقه خوبی تو اول شخص شوتر دارن و بنظرم راحت میتونن تو مجموعه پلی استیشن قرار بگیرن.
فکر نمی کنم الان خرید خوبی باشه :D بعد Ryse خیلی افت کردن، رفتن سراغ بازی موبایلیو عنوان های VR، از 2013 به اینور بخاطر مشکلات مالی کرایتک دیگه نتونست خودشو جمعوجور کنه، توی همین زمانی که کرایتک از دست داد سونی می تونست بگه یک FPS بسازه براش، نه سرش شلوغ بود نه هم بدش میومد ساپورت بشه، کرایتک زمان کرایسیس واقعا شاخ بود، ولی الان با توجه به شواهد امر و خبرهای مختلف فکر کنم کلی مشکل داخلی هم داره که هیچکس پیشنهادی نمی ده، وگرنه مطمئنا تنسنت و کمپانی های دیگه خیلی زودتر پیش قدم می شدن، حالا شاید بنظر دوستان با تزریق پول مشکلش حل بشه ولی مسئله اینجاست که کلی از کارکنان خوبشو از دست داده و باید دوباره نیروهای جدید بگیره، همین مسئله جذب نیرو زمان بر و مشخص نمیکنه بعد از سرپا کردن استودیو IP جدیدشون بعد از سالها دوری از بازی های AAA چی قراره از آب در بیاد با هزینه ها و بودجه بعد از خرید.

فکر نمی کنم الان خرید خوبی باشه :D بعد Ryse خیلی افت کردن، رفتن سراغ بازی موبایلیو عنوان های VR، از 2013 به اینور بخاطر مشکلات مالی کرایتک دیگه نتونست خودشو جمعوجور کنه، توی همین زمانی که کرایتک از دست داد سونی می تونست بگه یک FPS بسازه براش، نه سرش شلوغ بود نه هم بدش میومد ساپورت بشه، کرایتک زمان کرایسیس واقعا شاخ بود، ولی الان با توجه به شواهد امر و خبرهای مختلف فکر کنم کلی مشکل داخلی هم داره که هیچکس پیشنهادی نمی ده، وگرنه مطمئنا تنسنت و کمپانی های دیگه خیلی زودتر پیش قدم می شدن، حالا شاید بنظر دوستان با تزریق پول مشکلش حل بشه ولی مسئله اینجاست که کلی از کارکنان خوبشو از دست داده و باید دوباره نیروهای جدید بگیره، همین مسئله جذب نیرو زمان بر و مشخص نمیکنه بعد از سرپا کردن استودیو IP جدیدشون بعد از سالها دوری از بازی های AAA چی قراره از آب در بیاد با هزینه ها و بودجه بعد از خرید.

واسه همین میگم خوبه , مالی بوده که زمین خورده!
بنظرم میشه سرپاش کرد با قیمت معقول با توجه به افت شرکت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or