کمپانی سونی به دنبال خرید استدیوهای جدید

Ali Venom

کاربر سایت
در جدیدترین اسناد منتشر شده از اخرین گزارش مالی کمپانی سونی در بخش گیمینگ دو خبر مهم جای داشت. اول در نظر گرفتن بیشتر بازار پی سی و عرضه بازیهای فرست پارتی برای کسب درامدزایی بیشتر و دوم بخش مرتبط با این تاپیک خبری که در این گزارش آمده است بخش سرگرمی های تعاملی سونی به سرمایه گذاری، و یا خرید استدیوهای بسیار خلاق و تکنولوژی محور برای ساخت مجموعه استدیوهای جهانی ادامه میدهد.

Sony Interactive Entertainment (SIE) continues to invest in, or acquire, firms with abundant creativity and cutting-edge technologies to build up Worldwide Studios (WWS), an association of first-party title production studios.

آخرین خرید سونی پس از سالها وقفه به سال 2019 و تصاحب استدیو اینسومنیاک برمیگردد. کمپانی اینسومنیاک که سابقه همکاری بسیار طولانی و موفقی با سونی داشته حال برای سال ابتدایی نسل جدید دوبازی جذاب را اماده در دست دارد. در حال حاضر استدیوهای جهانی سونی شامل 14 استدیو میشوند که یکی از بهترین شبکه های بازیسازی در دنیا را به وجود اورده اند.

1598748745929.png

در تصویر ذیل میتوانید مسیر خریداری و تصاحب استدیوهای سونی در قرن جدید را مشاهده کنید:

162876

حال نظر شما چیست؟ هدف بعدی سونی کدام استدیو است؟

https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/corporatereport/CorporateReport2020_E.pdf

الان جز محروم کردن بقیه از بازی کردن بازی های راکستار چه چیزی به سونی و شمای سونی فن اضافه میکنه آخه :D مثلا کیفیت راکستار رو میخواد بیشتر کنه این همکاری؟ دقیقا چه نفعی برای دو طرف داره؟ :D
مگه قرار نبود بازیهای سونی برای pc بیاد، پس مشکلتون چیه :D
کیفیت راکستار که خداست و پادشاه بازهای جهان بازه ولی از طرفه دیگه همکاریش با سونی باعث میشه حداقل هر نسل دو بازی از این شرکت ببینیم ، و سودشم برای سونی بسیار زیاده.
من ارزوی قلبیمو گفتم، دوست دارم این اتفاق بیوفته، اگه باعث رنجش و نگرانی شما شدم، عذرخواهی میکنم.

FPS ساز خفن داریم، هرمن مکان استودیوی گوریلا رو تغییر داده و تیمشون بزرگ شده، بهتر از KZ و گوریلا استودیویی وجود نداره که بتونه شوتر از این خفن تر برامون بسازه. بازار FPSسازها اشباع شده و خود TPها رقابت زیادی تو بخش آنلاین با هم دارن. خودشون بازار PS4 رو توی این بخش قوی کردن نیازی بهش نداریم. اسکوار هم طرف خودمون غش کرده نیاز به خریدش نیست.

نظرم بیشتر روی اینه که بجای خرید استودیو، بهتره مثلا IP بخصوصی که سالهای دوره کنار گذاشته شده مثل سایلنت هیل رو سونی توی هزینه ساختش مشارکت کنه و بازی رو انحصاری کنه، مهره های کلیدی رو جذب کنیم و استودیوهای خودمونو برای ساخت بازی گسترده کنیم، TPها گند بیشتر IPها مثل همین MGS رو درآوردن، تا می بینن IP طرفدار داره شیره شو تا جایی که راه داره می کشن، نهایت کاری که می شه برای MGS انجام دادو طرفداران رو خوشحال کرد ریمیک کردن عناوین قدیمیه نه بیشتر. استودیویی که سونی می خره باید در حدو اندزه استودیوهای داخلی باشه، هم کارنامه درخشانی داشته باشه هم بتونه مکمل بقیه استودیوها باشه، یعنی نیاد همون عناوینی که شیره شو کشیدن ادامه بدن یا چیزی شبیهشو بسازن، چنین استودیوهایی تعدادشون کم و گیرونن :D در مورد خرید انتخاب های خوبی وجود داره مثل بلوپوینت، ولی روی هیچکدومشون نظر قطعی نمی شه داد.

آخرین ویرایش:
راکستار؟ نه اصلا میاد نینتندو و مایکروسافت رو میخره :D

اگر اخبار وضعیت حال حاضر راکستار رو دنبال کرده باشی، بهم حق میدی که این حرف رو بزنم :D

گنده های راکستار رفتن، خدا رحم بازی های آینده اش کنه

اگر اخبار وضعیت حال حاضر راکستار رو دنبال کرده باشی، بهم حق میدی که این حرف رو بزنم :D

گنده های راکستار رفتن، خدا رحم بازی های آینده اش کنه
یکی از دلایل اصلی که میگم ای کاش بشه راکستارو خرید، همین نجات دادنش از دست تیک تو هست. نمیدونم چرا دوستان تریگر میشن :D والا نیتمون خیره :D:-"

@GTA VI نظرت چیه ؟ :D

یکی از دلایل اصلی که میگم ای کاش بشه راکستارو خرید، همین نجات دادنش از دست تیک تو هست.

تیک تو داره به سرعت پله های ترقی رو به عنوان «منفورترین» کمپانی صنعت بازی طی می کنه؛ طوری که میگی بابا صدرحمت به اکتی و EA ! :D

نمیدونم چرا دوستان تریگر میشن :D والا نیتمون خیره :D:-"

این دوست عزیزمون تریگر نشدن، احساس می کنم که اینطور فکر می کنه در مورد یه چیز «غیرممکن» من دارم حرف میزنم!:D

الآن بیشترین نیاز سونی تنوع بخشیدن به بازی هاش هست ... کاری که امسال مایکروسافت انجام داد و انصافا موفقیت آمیز بود ...
به چه نوع بازی نیاز داره؟
FPS و Racing و در مرحله بعد TPS و RPG ...
چه استودیو هایی مناسب هستند؟
اول دور رمدی و بانجی رو خط بکشید اولا هردوشون تازگی قرار داد با شرکت های چینی بستن و اینکه فعلا با مایکروسافت دارن همکاری میکنن :)
به نظرم واجب ترین خرید Bluepoint هست ، هم از لحاظ فنی و هم از نظر استعداد... برای ساخت شوتر گزینه ای خوب تو صنعت مناسبب سونی برای تصاحب کردن پیدا نمیشه، سونی باید دست به جیب بشه و قرار داد اترد پارتی تپل ببنده ،محتمل ترین گزینه ریسپاون هستش به نظرم
برای ریسنیگ هم سایتلی مد به نظرم گزینه ی مناسبی هست

بابا خوش اشتها ها،آخه راکستار؟بتسدا؟:))
اصلا کی به کیه منم فکر میکنم خرید بعدی استودیو valve:))
ولی گذشته از شوخی من دوس دارم کرایتک رو بخرن و ادامه کرایسیس رو زیر نظر سونی بسازن اینا.:x

• Like
Reactions: D_grayman
یکی از دلایل اصلی که میگم ای کاش بشه راکستارو خرید، همین نجات دادنش از دست تیک تو هست. نمیدونم چرا دوستان تریگر میشن :D والا نیتمون خیره :D:-"

@GTA VI نظرت چیه ؟ :D

والا چی بگم طلا
شما اون چیزی که رویات هست رو گفتی اصلا فکتی نبود که بعضی دوستان ناراحت میشن و همه هم میدونن همچین چیزی هم احتمالا نشدنی هست.
ولی خب در اینکه رابطه سونی و راکستار خوبه هم شکی نیست .
اول از همه در مورد گنده های راکستار که رفتن یه مطلبی رو بگم. الان عکس آواتار خود من لزلی بنیزیس و دن هوزر هست که جفتشون رفتن..
لزلی خیلی قبل تر از اومدن RDR2 رفت بخاطر اختلاف با هیئت مدیره و خب بخوبی جاشو پر کردن برادران هوزر..
دن هم داستان GTA 6 رو نوشته و رفته و الان همه چیز دیگه زیر نظر سم هست.
جدیدترین تصویری که از این برادران خجالتی منتشر شده از سم هوزر هست که در حال گذراندن تعطیلات بود ولی خیلی پیر و داغون شده ):

f2906652f6c6c9e9aaf72d2200d1b9ca.jpg

دن هم یه عمارت ۱۶ میلیون دلاری تو LA خریده و فعلا داره استراحت میکنه.

d89d43d2ddcf685a0251d6d03c1f5d0b.jpg

اینارو میگم که نگرانی بابت GTA 6 نداشته باشید بازی زیر نظر سم هوزر اخرین حلقه از سلاطین راکستار داره ساخته میشه و به حرفهای شرایر و اینا هم گوش نکنید بازی زودتر از اونچه فکر کنید منتشر میشه.
در مورد رابطه راکستار و سونی درکل از بعد از GTA 4 رابطه سونی و راکستار قوی تر شد .
اول با خبر ساخت یه انحصاری برای PS3 که خب کنسل شد و بعد از اون هم تمام نمایشهای معرفی بازیهای راکستار روی کنسولهای سونی صورت گرفته و محتوای انحصاری و این صحبت ها..
ولی من کاری به شایعات ریز و درشتی که یه سری اکانت توییتری میگن ندارم مثل این:

ولی اون حرفهای جیم رایان تو ایونت سونی در مورد روابط ادامه دار و محکم بنظرم خیلی مشکوک بود. احتمال سوپرایز شدن رو هرگز دست کم نمیشه گرفت تا ایونت سپتامبر سونی باید صبر کرد ببینیم میخواد نسخه نسل بعد RDR2 رو معرفی کنه یا واقعا مورد دیگه ای هست.
فکر کنم بعدا لازم بشه این پیام را بالا بیارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or