کمپانی سونی به دنبال خرید استدیوهای جدید

Ali Venom

کاربر سایت
در جدیدترین اسناد منتشر شده از اخرین گزارش مالی کمپانی سونی در بخش گیمینگ دو خبر مهم جای داشت. اول در نظر گرفتن بیشتر بازار پی سی و عرضه بازیهای فرست پارتی برای کسب درامدزایی بیشتر و دوم بخش مرتبط با این تاپیک خبری که در این گزارش آمده است بخش سرگرمی های تعاملی سونی به سرمایه گذاری، و یا خرید استدیوهای بسیار خلاق و تکنولوژی محور برای ساخت مجموعه استدیوهای جهانی ادامه میدهد.

Sony Interactive Entertainment (SIE) continues to invest in, or acquire, firms with abundant creativity and cutting-edge technologies to build up Worldwide Studios (WWS), an association of first-party title production studios.

آخرین خرید سونی پس از سالها وقفه به سال 2019 و تصاحب استدیو اینسومنیاک برمیگردد. کمپانی اینسومنیاک که سابقه همکاری بسیار طولانی و موفقی با سونی داشته حال برای سال ابتدایی نسل جدید دوبازی جذاب را اماده در دست دارد. در حال حاضر استدیوهای جهانی سونی شامل 14 استدیو میشوند که یکی از بهترین شبکه های بازیسازی در دنیا را به وجود اورده اند.

1598748745929.png

در تصویر ذیل میتوانید مسیر خریداری و تصاحب استدیوهای سونی در قرن جدید را مشاهده کنید:

162876

حال نظر شما چیست؟ هدف بعدی سونی کدام استدیو است؟

https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/corporatereport/CorporateReport2020_E.pdf

انصافا بهم نخندید :D ولی آرزوی چندین ساله من اینه :-"

View attachment 162882
بنظرم خرید راک استار هیچ سودی برای ما کاربر های PS نداره چون همین الانم راک استار بازی هاش همه شاهکار هستن و سونی هم از قدیم با این شرکت همکاری داشته و با بهترین شکل ممکن بازی هاش رو کنسول PS اجرا میشه و خریدش فکر نکنم تفاوتی تو بازی هاش ایجاد کنه ولی مثلا با خرید استدیو ای مث رمدی فک کن سونی با پول و قدرت و رابطه ای که با راک استار داره میتونه مکس پین رو دوباره بده دست رمدی و دوباره این ip رو احیا کنه

اگه به نظر من باشه دوست دارم سونی یه استدیو شوتر ساز بخره، یه FPS خفن براش بسازن. حتا یه مالتی پلیر قوی. یعنی چیزهایی که سونی توش به شدت ضعف داره. BP هم بد نیست، از این جهت که میتونن بازی های بیشتری رو با همکاری خود سونی ریمیک کنن.

اما از طرف دیگه خیلی هم دوست دارم KP رو بخرن، و یجروی حقوق MGS رو از کونامی بگیرن بدن دست کوجیما ادامه بده این IP رو.

خرید استدیو به تنهایی معنی نداره باید ببینی هدف از این خرید ها چی میخواد باشه ؟

الان سونی استدیو های قوی داره اما همین استدیو ها میتونن موفقتر عمل کنن با سرمایه گزاری بیشتر روی این استدیو ها اگه هم میخواد استدیو جدید تاسیس کنه باید ببینین هدفش از تاسیس استدیو جدید چیه مثل VR ؟ که بعد 5 سال یک بازی عرضه نکرد و هیچ خروجی مفیدی نداشت و تعطیل شد .

الان دوستان تمام بازی های که دوست دارن , دارن نام میبرن که سونی IP بگیره بخر بسازه یا راکستار بخر یا ... درسته این برای سونی میتونه خوب باشه اما برای من بازیکن چیز جدیدی نداره .

الان بدم نمیاد MGS از چنگال کونامی در بیاد شدید هم راضی هستم یا حتی Splinter cell از چنگال UBI در بیاد بی پدر ها هر دوتا ما طرفدار های این سبک مسخره کردن اما بازم ترجیح میدم سونی یک IP جدید در این سبک خلق کنه .

در این بین خرید BP به نظر من احتمالش از همه بیشتر چون سونی کلی IP قدیمی داره که BP میتونه انها ریمیک کنه.

در مورد FPS سونی دوتا استدیو عالی داره GG و IS جفتی دوتا از بهترین FPS های سونی خلق کردن سونی اگه FPS میخواد باید روی این دوتا سرمایه گزاری بیشتر کنه و ازشون بخواد وگرنه IS الان با R&C و Spiderman قشنگ سرگرم و موفق هم داره عمل میکنه GG هم که قربانش برم داره H:FW میسازه که مشخص نیست تیم دومش داره چیکار میکنه حتی اگه تیم دوم میومد ریمیک KZ2 میساخت واقعا عالی میشد .

به هر حال پردین و خرید این استدیو و اون استدیو در کل کار جالبی نیست اگه به فلسفه کاریت نخوره وجود استدیو بیشتر یک مشکل دیگه هم ایجاد میکنه تمرکز سرمایه گزاری میتونه از استدیو های بهتر سونی بگیره باید این خرید یا براش سود سرمایه گزاری داشته باشه یا باید بتونه سوراخ های خالی در طول سال بازی های سونی بپوشونه.

اما از طرف دیگه خیلی هم دوست دارم KP رو بخرن، و یجروی حقوق MGS رو از کونامی بگیرن بدن دست کوجیما ادامه بده این IP رو.
دو تا سوال خیلی ساده در مورد mgs
1. داستان سری مگه با mgs4 تموم نشد؟ پس چه ادامه ای پیدا کنه؟ میخواید با خاکستر سالید اسنیک بازی کنید! رسما همون جا تموم شد دیگه تنها سوالی که موند این بود که آیا سالید اسنیک زنده موند یا نه و کوجیما هم تایید کرد که زندس دیگه چی بدن؟ :| تنها پتانسیلی که واسه سری باقی مونده ادامه mgr ریبوت دوتا متا گیر اول یا ریمیکmgs1 که بجز mgr دوتای بعدی بدون کوجیما غیر ممکنه حتی همون mgs1 با داستان آمادش کل لول هاش باید ریدیزاین بشه چون کوچیکن و این کار کار هر خری نیست :D

2. خود کوجیما مگه نگفت دیگه mgs نمیسازه؟ :D پس چرا همش میگید بدن به کوجیما؟ این بنده خدا دیگه چطوری بگه دیگه علاقه ای به ساخت سری نداره؟ طبیعتا هر فرانچایز نسخه سومش تو اوجه و mgs3 هم همین بود بعدش دیدید که که سری چجوری افت کرد چون طرفدارا و کونامی چیزی جز mgs نمیخواستن کوجیما مجبور بود هرچی میخواد بسازه رو بریزه تو mgs حالا درسته خیلیا با DS حال نکردن ولی کوجیما واقعا بیشتر از mgs

فقط به کارهای قبلیش نگاه کنید متوجه میشید بنظرم بخاطر snatcher که علاقه زیادی به ساخت ادامه ازش داشت باید به کوجیما لقب پدر بازیای سایبرپانک بدن! البته بنظر خودم کوجیما دیگه الان باید مثل امثال میاموتو بشینه یه گوشه و نظارت کنه تا اینکه بازی بسازه ناسلامتی نزدیک 60سال سنشه! سر mgs5 هم دقت کرده باشید کوجیما رسما فرد دوم کونامی بود و کل کمپانی رو اداره میکرد! من خودم دوست دارم کوجیما mgs ادامه بده ولی نه پتانسیلی هست و نه علاقه ای از طرف خودش

داستان سری مگه با mgs4 تموم نشد؟

نه، تموم نشد. دنیای MGS بزرگتر از یه کارکتره و صرفا با اسنیک تموم نمیشه. ضمن اینکه کوجیما هر وقت بخواد میتونه بازم ادامه بدتش.

خود کوجیما مگه نگفت دیگه mgs نمیسازه؟

کوجیما از بعد MGS2 هر بار میگفت دیگه MGS نمیسازه و حتا MGS3 رو هم در ابتدا یه تیم دیگه داشت میساخت و بعد از گند زدن زیاد خودش امد جمعش کرد، فقط ایده محیط های جنگلی رو از اون بازی نگه داشت.

به هر صورت MGS جزو معدود IP های قدیمی هست که تا این نسل ادامه پیدا کرده و تونسته پرستیژ خودش رو حفظ کنه و متا همه شماره های اصلیش بالا 90 بوده. خیلی هم طرفدار داره و واقعا حیفه فراموش بشه. ادامه دادن MGS هم صرفا به معنا ساخت شماره جدید نیست، میتونه مثلا ریمیک امروزی MGS1 توسط خود کوجیما باشه.

بهترین و رویایی ترین خرید برا سونی بانجی هست
کاری ندارم کمی سر دستنی مخصوصا شماره دو کم کاری کردن و اشتباهاتی داشتن ولی از لحاظ گیم پلی تو دستنی سنگ تموم گذاشتن و بازی از این لحاظ کاملا ارضا کننده بود و حتی دنیایی که خلق کرده بودن خیلی پتانسیل بالایی داشت که استفاده نشد(حتی سلاح های بازی هم برای خودشون گذشته و قصه داشتن)
از اونجایی که insomniac به انداره کافی آی پی داره و سرش هم خیلی شلوغه بنظر من سونی می تونه resistance رو بده اینا بسازن که هم یه کمپین خفن ازش دربیارن و هم یه مولتی پلیر موندگار و هم کمبود یک fpsانحصاری جبران بشه!

• Like
Reactions: s.snake2
از اونجایی که insomniac به انداره کافی آی پی داره و سرش هم خیلی شلوغه بنظر من سونی می تونه resistance رو بده

بانجی رو بخرن بعد بدن Resistance بسازه؟:دی مثل اون یارو میمونه که میخواد دکتر شه پول در بیاره باهاش نیسان بخره هندونه بفروشه:دی

بانجی که خریدش اصلا ممکن نیست چون الردی با یه شرکت بزرگ چینی قرارداد دراز مدت دارن. خرید یه استدیو تو این عظمت کار ساده ای نیست، برای سونی بهتره یه استدیو مستعد رو بگیره، روشون سرمایه گزاری لازم رو بکنه و تکنولوژی هاش رو شیر کنه تا بزرگ بشن و یه کار خفن براش بسازن.

بانجی رو بخرن بعد بدن Resistance بسازه؟:D مثل اون یارو میمونه که میخواد دکتر شه پول در بیاره باهاش نیسان بخره هندونه بفروشه:D

بانجی که خریدش اصلا ممکن نیست چون الردی با یه شرکت بزرگ چینی قرارداد دراز مدت دارن. خرید یه استدیو تو این عظمت کار ساده ای نیست، برای سونی بهتره یه استدیو مستعد رو بگیره، روشون سرمایه گزاری لازم رو بکنه و تکنولوژی هاش رو شیر کنه تا بزرگ بشن و یه کار خفن براش بسازن.
حالا بیشتر منظورم خریدبانجی بود تا این که چی میسازه!:D
اگه آی پی جدیدم باشه که چه بهتر.resistance رو گفتم چون احساس میکنم insomniac دیگه سمتش نمیره و ممکنه کلا این آی پی به تاریخ بپیونده
ولی کلا احساس می کنم سونی زیاد تمایلی به عناوین fps انحصاری نداره و وقتی میبینه که cod, battlefield,destiny و امثالهم هستن و کمبودی تو این سبک نیست بی خیال زنده کردن کیلزون و ریزیستنس شده !

خرید آخریش insomniac واقعا شکار خوبی بود

اگه به نظر من باشه دوست دارم سونی یه استدیو شوتر ساز بخره، یه FPS خفن براش بسازن. حتا یه مالتی پلیر قوی. یعنی چیزهایی که سونی توش به شدت ضعف داره. BP هم بد نیست، از این جهت که میتونن بازی های بیشتری رو با همکاری خود سونی ریمیک کنن.

remedy :دی بعد از تریلر cross fire x فهمیدم اینا واقعا عجوبه هستن و تو هر سبکی میتونن بازی بسازن

انصافا بهم نخندید :D ولی آرزوی دست نیافتنی و چندین ساله من اینه :-"

View attachment 162882

الان جز محروم کردن بقیه از بازی کردن بازی های راکستار چه چیزی به سونی و شمای سونی فن اضافه میکنه آخه :دی مثلا کیفیت راکستار رو میخواد بیشتر کنه این همکاری؟ دقیقا چه نفعی برای دو طرف داره؟ :دی

دنیای MGS بزرگتر از یه کارکتره و صرفا با اسنیک تموم نمیشه.
البته باید بگیم دنیای متال گیر چون solid بخشی از سریه که تموم شده این که میدونم اما خب چه کرکتری باقی موند بعد mgs4؟ فقط رایدن موند که ازش mgr ساختن ولی اگه منظورت تایم لاین قبل از 4 که خب بله هم از گری فاکس میشه بازی داد هم از اتفاقاته بین 2.4 و البته باس مگه بیشتر از این بازم هست؟ من که حتی با خوندن lore همین 3تا رو یافتم...........

کوجیما از بعد MGS2 هر بار میگفت دیگه MGS نمیسازه
فکر نکنم کوجیما اینا رو برای اذیت کردن طرفداراش گفته باشه! از صحبتاش معلومه که واقعا دنبال ساخت چیزای دیگه هم بوده همون 4.pw.5 واقعا مشخصه نمیخواسته بسازه واقعا کی دوست داره کل کریرش بزاره رو یه سری؟

میتونه مثلا ریمیک امروزی MGS1 توسط خود کوجیما باشه.
آقا نخوندیا منم یه ساعت دارم همین میگم! :D گفتم اگه ادامه ای از MGS4 و نه تایم لاین گذشته بخوان بسازن نمیشه بجاش باید همین ریمیکا رو بدن که خودشم بهش اشاره کرد

کاری ندارم کمی سر دستنی مخصوصا شماره دو کم کاری کرد
کم کاری نکرد بانجی بعد مایکروسافت صنعتی شد و زد تو کار mt! خیلیا میگن تقصیر اکتیویژن ولی دیدیم که بعد از اکتی هم تغییری نکردن و چپ و راست dlc مسخره میدن همون دستنی1 یه بازی کامل بود که قبل لانچ بریدنش تیکه هاش فروختن.............. تازه دیگه کسی از خالقین هیلو بجز جیسون جونز که بنیان گزار بانجیه اونجا نیست دلیل رفتن امثال joseph staten یا Martin O'Donnell همین چیزا بود بانجی هم بدرد سونی نمیخوره و همن رفته با neatease اگه اشتباه نگفته باشم اسمش قرارداد بسته

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or