کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

arvin_666

Loyal Member
سلام
دوستان یه توضیحی بدم در مورده این بازی که فردا همه برید این بازی رو بگیرید
این بازی کلا شاید بشه گفت بچه گونست ولی وقتی باحال می شه که کل بندازیم
این شماره از ریمن با قبلی ها خیلی فرق می کنه و توش کلی مینی گیم داره
و هرکس با رکوردایی که می زنه یه کد می گیره که اگه تو سایتhttp://raymanzone.uk.ubi.com/http://www.raymanzone.com اون کد رو وارد که بهش می گه تو کشورش و تو جهان چندمه
من خیلی تو رکورد زدن نبودم ولی با این حال تو ایران فعلا ( فعلا) اولم و تو جهان 1067 تم
البته فکر کنم تو ایران اولین کسی باشم که این جرایانو فهمیده وگرنه....
ببینم می تونید صدر جدول رو از آمریکایی ها بگیرید
البته این بازی با Wii حال می ده
اینم عکس رنکینگم
2z9h4c4.png

تو هم آره بابا بی خیال کرتیم

دمت گرم آروین جان خیلی چاکریم .چرا؟چون ریمنی هستی و من باهاش زندگی میکنم.
در ضمن دیگه نگو بازی بچه گونست و اگه نمیدونستی بدون پر فروش ترین بازی تاریخ Ubisoft میباشد و تا به الان 20 نسخه اینا ازش اومده برا پی سی و کنسول های مختلف دنیا و آقای میشل انسل و هم چنین فردریک هویی با این بازی معروف شدن وحدود 20 میلیون دلار فروش داشته:love:
ومن اکثر نسخه هاشو بازی کردم و همش لذت خفنی داشته .
نمیدونم تو پیش نمایش Raving Rabid رو نوشته بودی چند ماه پیش یا نه ؟
ولی من یه تاریخچه برای Rayman و سازندگان آن نوشته ام که هنوز تایپ نکردم و در آینده شاهد آن خواهی بود جییییییگر.:biggrin1:

دمت گرم آروین جان خیلی چاکریم .چرا؟چون ریمنی هستی و من باهاش زندگی میکنم.
مخلصیم

در ضمن دیگه نگو بازی بچه گونست

من گفتم شاید ( از نظر دیگران)

نمیدونم تو پیش نمایش Raving Rabid رو نوشته بودی چند ماه پیش یا نه ؟

نه عزیزم من نبودم

ولی من یه تاریخچه برای Rayman و سازندگان آن نوشته ام که هنوز تایپ نکردم و در آینده شاهد آن خواهی بود جییییییگر.

منتظریم ;)

یکم بازی کردم رنکم بهتر شد
این بازی با Wii راحت تر می شه امتیاز گرفت اونایی که اول هستن همه Wii دارن
و فقط نفر 10 هست که pc داره
ولی تو pc باز ها رنکم بد نیست نفر 70 هستم
بابا کجایی ایرانی ها که خدای رکورد زنی بودن
بزودی صدر جدول ماله ماست
هرکی از رنکش یه عکس بزاره
اگه سوالی هم داشتید بگید

451k01w.png

منتظر رکوردایه شما هستم ;)

ویم کجا بووووووود

بازم دمت گرم ایرانی ها رو رو سفید کردی بهت افتخار می کنیم.
گفتم هنوز بازیشو نگرفتم شاید 3-4روزی طول بکشه کل اینا:1.خریدن بازی2.نصب بازی3.اجرای بازی4.یادگیری بازی5.گیم پلی6.شروع به رکورد زنی7.قراردادن آن در سایت8.به شما اطلاع دادن
9.کل کردن10.آمال و اتمام
راستی نگفتی که الان راحت میشه بازیشو گیر اورد یا نه و اصلا تو از کجا تهیش کردی.

باااااااااااااااااای:blushing:

بازم دمت گرم ایرانی ها رو رو سفید کردی بهت افتخار می کنیم.
گفتم هنوز بازیشو نگرفتم شاید 3-4روزی طول بکشه کل اینا:1.خریدن بازی2.نصب بازی3.اجرای بازی4.یادگیری بازی5.گیم پلی6.شروع به رکورد زنی7.قراردادن آن در سایت8.به شما اطلاع دادن
9.کل کردن10.آمال و اتمام
راستی نگفتی که الان راحت میشه بازیشو گیر اورد یا نه و اصلا تو از کجا تهیش کردی.

باااااااااااااااااای:blushing:

ok
آره خیلی وقته اومده
3 4 روزی می شه
تکین هنوز نیاورده منتظره که کرکش کنن
ولی مدرن آورده 3cd و با deamon

یچیزی بگم همه حال کنید که مثل من تو خماری نمونید
اون کد هایی که تو بازی می گیرید باید به حروف کوچیک یا بزرگشون هم دقت کنید
و هر کدی که می گیرید فقط ماله همون بازی هست
یعنی اگه شما 5 تا بازی رکورد میزنی
هر 5 کد رو یجا یاد داشت می کنی و بعد دونه دونه تو سایت وارد می کنی

که من جفت این کارارو نمی کردم
یعنی به بزرگی و کوچیکی دقت نمی کردم و کلی رکورد من بد بخت زدم می رفتم تو سایت می زدم می گفت باطل شده که من فکر می کردم چون نسخه کرک داریم این مشکل هست
پس بزودی من به صدر جدول نزدیک می شوم

29ws9c3.jpg

آخرین ویرایش:
اروین خان....شما چه جوری رکورد رو تو سیات یوبی میذاری؟؟؟؟ مگه بازیت اورجینال هست؟؟؟ یه توضیح بده چه جوری هست که رکورد میذاری...منم تا شنبه میخرم :biggrin1:

اروین خان....شما چه جوری رکورد رو تو سیات یوبی میذاری؟؟؟؟ مگه بازیت اورجینال هست؟؟؟ یه توضیح بده چه جوری هست که رکورد میذاری...منم تا شنبه میخرم :biggrin1:
فکر نمیکنم به ارجینال بودن ربطی داشته باشه ، ما توی Dynasty Warriors با دی وی دی های کلوپ ! رکورد میزدیم عدد رو میزاشتیم تو سایتش ثبت میکرد اسممونو :biggrin1:

فکر نمیکنم به ارجینال بودن ربطی داشته باشه ، ما توی Dynasty Warriors با دی وی دی های کلوپ ! رکورد میزدیم عدد رو میزاشتیم تو سایتش ثبت میکرد اسممونو :biggrin1:
زلدا جان(ببخشید اسمتو نمیدنم) اگه اینجوری بود که کل دنیا میرفتن حال میکدرن.... مثلا من وقتی میخاستم امتیازاتم رو از بازی HITMAN BLOOD MONEY رو تو سیاتش بذارم از تو خود بازی گیر میداد مگفت بازی ارجینال میخاد

زلدا جان(ببخشید اسمتو نمیدنم) اگه اینجوری بود که کل دنیا میرفتن حال میکدرن.... مثلا من وقتی میخاستم امتیازاتم رو از بازی HITMAN BLOOD MONEY رو تو سیاتش بذارم از تو خود بازی گیر میداد مگفت بازی ارجینال میخاد
نمیدونم ! ولی من رکوردهامونو خودم با دستای خودم وارد میکردم تو سایته Dynasty Warriors ! :biggrin1: ثبت هم میشد .. ولی خب در کل ما که بازی ارجینال نداریم از نظر شرکت یک یوزره مرده ایم ، ولی به هرحال من اونو وارد میکردم میشد ! ( یادش بخیر با LuBu توی چند دقیقه n نفرو لوله میکردیم :biggrin1: ) اسمم هم علی هست !! از آشنایی با شما هم خوشحالم !

کچل کیه ؟ ژاپنی کیه ؟

بچه ها از بحث اصلی (ریمن جون)چرا منحرف میشید؟
جون داداش به کچل و ژاپنی ها پشم بادومی گیر ندید این فروم Rayman هست نه چیز دیگه.

سلام
جواب سوال ها رو اول بدم
این ربطی نداره یعنی یوزر نمی خواد فقط می رید تو سایتی که گفتم یه ID می سازید
و بعد تو بازی که رکورد می زنی اونو ور می داری می زاری تو سایت
البته من که هنوز به مشکلی بر نخوردم
ولی ممکنه که چون بازی هامون یکی هست.... رکوردامون مثل هم بشه و کدی که می گیریم باطل شده باشه
راستی یه پیشنهاد اون کد هایی که می گیرید از صفحه عکس بگیرید
چون من چنتا رکورد خدا زدم ولی مثل اینکه اشتباه نوشته بودم تو سایت قبول نمی کرد:mad:

نامرد رکورد نفر اول pc رو ببینید می گرخین
http://raymanzone.uk.ubi.com/myranking.php?thelogin=Zutro

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or