کلیک

خوب نباید انتظار زیادی داشت الان به تاپیک مجلاتم زیاد سر نمیزنن چه برسه به ضمیمه یکشنبه جام جم:) به هر حال به نظر من چیز بدی نیست ارزش 50 تومنو داره.

ولی با خبرهای سایت نمیشه شیشه پنجره رو پاک کرد:biggrin1:
قبول دارم خبراش سوختس من بیشتر برای نقداش میگیرم اگرچه اونام برا بازی های قدیمی هستش ولی یه مزیت داره اونم اینه که مختصر و مفید بازی رو تو نصف صفحه نقد میکنه.

اون ستون سمت چپ هست حالم بهم میخوره ازش;)
چه قدر هم ملت تحویلش میگیرن...

ولی با خبرهای سایت نمیشه شیشه پنجره رو پاک کرد:biggrin1:

به قول بروبچ 100 امتیاز!!
برو تو جدول...
58.gif

کلا که هر وقت اومدیم بگیریم یکشنبه تعطیله کل کلیک قسمت بازیش 5 دقیقه هم طول نمیکشه کاش که به جای عکس از بازی هایی که نقد میکنه مطلب بزاره؟

حالا مطلب هم نه. واقعا حیفه نصف صفحه یه عکس جفنگ بی کیفیت میذارن به چه بزرگی حداقل اگه میخوان عکس بذارن برن یه عکس درست و حسابی بذارن که یه چیزیش معلوم باشه.

من واقعا یه پیشنهاد برای روز نامه ی جام جم دارم:
به نظر من اگه اون چند صفحه ی ضمیمه رو ورداره و روز نامه رو 50 تومن بفروشه خیلی به نفعشونه و صرفه جویی هم میشه!

به نظر من اگه اون چند صفحه ی ضمیمه رو ورداره و روز نامه رو 50 تومن بفروشه خیلی به نفعشونه و صرفه جویی هم میشه!
نه از کلیک که بدمون نمیاد تازه جام جم یکشنبه ها فروشش چند برابر میشه فکر کنم یکشنبه ها تعداد بیشتری روزنامه میزنن;)

منم با نظر شما کاملا موافقم واقعا این کار اسراف برگه.

سلام...
اينقدرها هم كه ميگيد بدك نيست البته براي تازه كارها...
اونايي كه تازه كار با كامپيوتر و اينترنت رو شروع ميكنند اين ضميمه جام جم تقريبا با قيمت پاييني كه داره و تو همه زمينها مطلب داره به نسبت براي اونا خوبه...
البته براي ما هم خوب بود اون شماره هاي اولش چون علم كامپيوتريمون به اون حدي نبود كه بگيم كليك ارزش نداره اما به مرور زمان چون سطح سواد كامپيوتريمون بالاتر رفته ديگه كليك زياد برامون چيزه خاصي نداره...

موفق باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or