کلیک

سلام
خوب بچه ها این سایت یه سایت تخصصی و حرفه ای هست ولی جام جم و کلیک یه نشریه هی عمومی و باید مطالبی بزنه که همه بدونن اون رو هضم کنن و بیشتر به درد افراد تازه کار میخوره پس نمیشه بهش خورده گرفت . من خودم یادمه که طریقه ساختن ایمیل رو از شماره های اول همین ضمیمه یاد گرفتم.
یا علی مدد

خب البته شما چیزی رو در قبال خرید کلیک نمیپردازید ، و ضمیمه مجانیه .. دوما ارزش 50 تومن رو داره ( الآن 50 تومن آدامسم نمیدن ! :biggrin1: ) در کل کلیک چیزای مفیدم توش پیدا میشه ( کل ضمیمه رو میگم نه فقط قسمت بازی ) ، ولی خب به قول دوستمون سوادمون رفته بالا دیگه این چیزایی که در باره بازیها میگه قبول نمیکنیم ( یادتون نره روزی که به مطالب بازی کلیک احترام میزاشتیم ) به هرحال حالا 5 دقیقه زمان و 50 تومن پول چیزی نیست که آدم بخواد زیادی بحث را بندازه در موردش ولی خب من خودم شخصا قدیما که میخوندم استفاده میکردم ..

:bye:

خب البته شما چیزی رو در قبال خرید کلیک نمیپردازید ، و ضمیمه مجانیه .. دوما ارزش 50 تومن رو داره ( الآن 50 تومن آدامسم نمیدن ! :biggrin1: ) در کل کلیک چیزای مفیدم توش پیدا میشه ( کل ضمیمه رو میگم نه فقط قسمت بازی ) ، ولی خب به قول دوستمون سوادمون رفته بالا دیگه این چیزایی که در باره بازیها میگه قبول نمیکنیم ( یادتون نره روزی که به مطالب بازی کلیک احترام میزاشتیم ) به هرحال حالا 5 دقیقه زمان و 50 تومن پول چیزی نیست که آدم بخواد زیادی بحث را بندازه در موردش ولی خب من خودم شخصا قدیما که میخوندم استفاده میکردم ..

:bye:
معلومه که اهل روزنامه گرفتن نيستي!
جام جم 100 تومان هست.

منم از زمانی که اسم کلیک یه چیز دیگه بود(چی بود؟)میخوندم
اون موقع ها با اینکه 1 صفحه اما خیلی خوب مینوشت
اما الان که طاها رسولی خودش یک مجله داره یکم کمتر وقتش رو روی این 2 صفحه میگذاره اما گفته بعد از عید این 2 صفحه بیشتر هم میشه
اما اگه یکم به جز نامه ها به نقدها بیشتر بپردازه بهتر هم میشه

سلام
من امروز اولین کلیک بعد از سال دید رو خریدم به سلامتی همون دو صفحه ای رو هم که به بازی اختصاص می داد برداشته و کلا دیگه از بازی خبری نیست.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or