کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
دقیقا شما چیکار دارید که من با شخصیت کسی حال می کنم یا نه، اینجا انجمن ِ و
این نظر من ِ، پیشنهاد می کنم نحوه فعالیت در یک انحمن و همزیستی در اون رو شدیدا
یاد بگیرید ...
خوب دارم ازتون میپرسم (بحث میکنیم مثلآ)، مگه این آقا به شما یا بازی محبوبتون توهین کرده که شخصیت و پرستیژ این یارو رو میکشی وسط؟! شما یه بار دیگه اصل خبرو بخون

جدیدا بهونه خوبی گیر بعضی ها اومده که به عنوان نظر دادن و اینکه این نظره شخصی منه هرچی دلشون بخواد راجع به مساعل مختلف میدن ، آخرش میگن این نظر شخصی منه!!!

به هر حال متوجه شدم یه سری از کاربر ها در شجره نامه خانوادگی با این آقا فامیل هستند و خوب در این صورت حق دارند که بهشون بر بخوره، علاوه بر این که نظرات دیگران هم محترم هست،
دوست عزیز وقتی بحث سره احترام میشه ، بحث فقط سره نظر دادن نیست بلکه باید به تمام علایق و سلیقه های دیگران احترام بذاری ، به انتخابشون احترام بذاری..... به بازی مورد علاقشون و ......
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته
وقتی خیلی راحت میای راجع به بازی که خیلی هم طرفدار داره تیکه میندازی ، انتظار نداشته باش همه بهت بگن مرسی که نظر دادی..مطمئن باش اینجا قصد نظر دادن نیست بلکه کوچیک کردن و خراب کردنه.

دوستان لطف کنین دیگه رو کامنت آرش حساس نشید!

ایشون تو عصبانیت یه نظر شخصی رو بیان کردن. شاید به نحوی کار ایشون اشتباه بوده باشه ولی دیگه قضیه رو کش ندین چون به اندازه کافی بحث شد.

یاد بگیریم که بعضی چیزها رو نمیشه تغییر داد!

اینا هم حالا یه بازی اول شخص ساختن دیگه حسابی جوگیر شدن.!
ازین ور میان برای کال آو اونجوری میکنن اینم که از کیلزون.!
ولی ازحرف این یارو اصلا خوشم نیومد!)x)x

کلیفی هم بی شعور ِ ، دیگه ... ؟ اگر فکر می کنی میتونی نظر من رو عوض کنی یا مثلا چیزی رو تحمیل کنی سخت در اشتباهی، سر شبی انقدر خودتون رو خسته نکنید.
هنوزم من دلایل منطقی شما برای " بی شعور " فرض کردن کلیفی رو نمیبینم !

در ضمن شما توی بیشتر پست هاتون دارین همه ی بچه ها رو کج فهم مورد خطاب قرار میدین و میخواین بگین که سطح علمی پست هاتون خیلی بالاست و کسی متوجه منظورتون نمیشه !

شما ناظم انجمن این سایت هستی و باید برای دیگران الگو باشی نه اینکه بیشتر مضمون پستتون این باشه که دیگران کمتر از شما میفهمن و منظورتون رو متوجه نمیشن !

شما توی یک تاپیک عمومی که ممکنه فن های 360 و Geow داخلش بیان، شخصیت مارکوس رو بی سر و ته و کلآ بیخود فرض کردی و بعد هم حسابی شخصیت کلیفی رو مورد عنایت قرار دادی ولی چون قدرت داری کسی نمیتونه نسبت به نظرت اعتراض کنه در حالی که اگر این موضوع در مورد بازیهای PS3 و کارگردان هاشون بود، تا الان اون شخص از انجمن خداحافظی کرده بود.

امیدوارم شما که ادعا میکنی از لحاظ عقلی و مضمون ِ پستی، از بقیه بیشتر میفهمی این رو هم بدونی که بی شعور فرض کردن یک شخصیت توی یک مکان عمومی که ممکنه میلیون ها طرفدار داشته باشه کاملآ از حرفه های مدیریتی بدور هست ! من نمیگم شما بزور از کلیفی خوشت بیاد و نظرت رو در موردش عوض کن اما توهین به یک شخص با دادن ِ نظر در مورد کاراهاش و رفتارش خیلی فرق میکنه.

• Like
Reactions: .:Soheil:.
علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره

اول بگم که من طرفداره کلیفی بی و کاراش نیستم ولی این حرفه شما برام یکم عجیب بود. این جوری که شما این صحبتو کردی مسلما نظره شخصیت نبوده!!!!
این چیزی که شما عنوان کردی اگه واقعیت داشته باشه یه جرمه خیلی سنگینه (هر جایه دنیا) و مجازاته سنگینه یه س.ک.س آفندر رو داره که تو خیلی کشورها مجازاتش اعدام هست و یا حبسه ابد. میشه بفرمایید الان ایشون با این جرمه ثابت شده چجوری دارن به این راحتی همه جا میچرخن بدونه هیچ مشکلی؟
اگر هم ثابت نشده و یه شایعه هست فکر نکنم کسی حق داشته باشه بصورته Fact مطرحش کنه. در هر صورت هر کی هست برایه خودش طرفدارانی داره.
اگر از رو عصبانیت یه چیزی گفتید که یه جا شنیدید بحثش جدا ولی اگه منبع یا سورس معتبری دارید ممنون میشم در اختیاره همه بزارین...
در ضمن اصلا قصده کل کل ندارم چون از سنو سالم گذشته فقط خواستم مشخص بشه که این چیزی که شما گفتید چقدر واقعیت داره.

اول بگم که من طرفداره کلیفی بی و کاراش نیستم ولی این حرفه شما برام یکم عجیب بود. این جوری که شما این صحبتو کردی مسلما نظره شخصیت نبوده!!!!
این چیزی که شما عنوان کردی اگه واقعیت داشته باشه یه جرمه خیلی سنگینه (هر جایه دنیا) و مجازاته سنگینه یه س.ک.س آفندر رو داره که تو خیلی کشورها مجازاتش اعدام هست و یا حبسه ابد. میشه بفرمایید الان ایشون با این جرمه ثابت شده چجوری دارن به این راحتی همه جا میچرخن بدونه هیچ مشکلی؟
اگر هم ثابت نشده و یه شایعه هست فکر نکنم کسی حق داشته باشه بصورته Fact مطرحش کنه. در هر صورت هر کی هست برایه خودش طرفدارانی داره.
اگر از رو عصبانیت یه چیزی گفتید که یه جا شنیدید بحثش جدا ولی اگه منبع یا سورس معتبری دارید ممنون میشم در اختیاره همه بزارین...
در ضمن اصلا قصده کل کل ندارم چون از سنو سالم گذشته فقط خواستم مشخص بشه که این چیزی که شما گفتید چقدر واقعیت داره.

خودش گفته خب :دی به ما چه: Michael Jackson becomes a game developer

کیلزون واقعا نامید کننده بازی بود که امسال می خواست منتشر شه این همه تغیرات مزخرف حداقل سرعت بازی و گیم پلی بازی زیاد می کردند بهتر این همه خشونت کاری و اون کاورگیری :-& که دیگه ....ولی گرافیک فقط نکته جالب تو بازی است :))

کیلزون واقعا نامید کننده بازی بود که امسال می خواست منتشر شه این همه تغیرات مزخرف حداقل سرعت بازی و گیم پلی بازی زیاد می کردند بهتر این همه خشونت کاری و اون کاورگیری :-& که دیگه ....ولی گرافیک فقط نکته جالب تو بازی است :))

چند دست KZ3 بازی کردی شما؟

اخرش چی شد؟ کیلزونو میگم
توی Guerilla کار میکنی؟
این یارو اگه بلد بود بازی بسازه .اون اسلحه اسباب بازی نمیگرفت دستش:))
شما تو حسرته همون اسباب بازی بمون که نصفشه اَرَشم بهت نمیدن

این یارو اگه بلد بود بازی بسازه .اون اسلحه اسباب بازی نمیگرفت دستش:))
چه ربطی داره ؟!! همین که کلیفی یکی از مهم ترین نقش ها رو در ساخت Unreal Tournament 2003 داشته و بازی Jazz Jackrabbit رو ساخته (GeoW به کنار) کافیه که یه بازیساز بزرگ بدونیمش. به شخصه با اکثر بازیهایی ساخته به شدت حال کردم ولی اخلاق و صحبت هاش زیاد با سلیقه من و خیلی های دیگه جور نیست.

شما توی یک تاپیک عمومی که ممکنه فن های 360 و Geow داخلش بیان، شخصیت مارکوس رو بی سر و ته و کلآ بیخود فرض کردی و بعد هم حسابی شخصیت کلیفی رو مورد عنایت قرار دادی ولی چون قدرت داری کسی نمیتونه نسبت به نظرت اعتراض کنه در حالی که اگر این موضوع در مورد بازیهای PS3 و کارگردان هاشون بود، تا الان اون شخص از انجمن خداحافظی کرده بود.
قبلآ اخطار داده بودم با این جور پستها برخورد میشه.
خدا رو شکر در هر زمینه هم نمونه ای وجود داره. مثل زمانی که دماغ دیوید کیج (که یه چیز خدادادی هست و دست خودش نیست) توی امضاها و بلاگها مورد تمسخر واقع شد و کوچیکترین برخوردی با کسی انجام نگرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or