کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
آدم هم خندش میگیره جواب یک عده ای رو بده هم خجالت میکشه..

بازی که نصف طرفدارهاش حتی اسم شخصیت اول بازی هم نمیدونن داستان و شخصیت پردازیش با Geow ی مقایسه میشه که ننه جون شیخ ک..بی هم اسم شخصیت های چهارم پنجمش رو میدونه..
فروش بازی ها و امتیاز بازی ها و فن بیس بازی ها که دیگه مشخصه..

خواهشاً کم اوردین عکس ناموس مردم رو هوا نکنید هی بگید.."بگم.. بگم.."؟

برای اینکه یک بار دیگه برای دوستان شفاف سازی بشه که سر شبی خیلی خودشون رو اذیت نکنن، عرض می کنم. موضع بنده فقط در قبال شخص کارگردان یک عنوان مشهوری به اسم Gears of War ِ نه خود بازی، علاوه بر این که من شخصا خودم با GeoW مشکل خاصی ندارم، دو نسخه بازی رو هم تجربه کردم. مشکل بنده با کارگردان این سری بازی ِ که از نظر بنده اصلا و ابدا از لحاظ پرستیژ و شعور و متد کاری معمول در سطح سایر کارگردان های عنوان های معروف دنیا نیستد. قطعا هیچ کارگردان معروفی نمیاد از همچین کلمه ای در قبال یه بازی مطرح دیگه استفاده کنه، برای مثال هم میشه گفت فکر کنید رییس جمهور یک کشور در یک ملاقات با همتای خارجی خودش، اون رو " داداش " صدا بزنه بگه " چطوری داداوش | Dadawsh ! | دیگه نمیدونم منظور رو چه جوری برسونم. یکی از دلایل ـی که دارم اینه که ایشون همیشه دوست دارند تو چشم باشند، چرا بر فرض کارگردان Halo نمیاد اینجوری صحبت کنه، چرا هیچوقت ما همچین صحبت هایی رو از کوچیما نشنیدیم یا خیلی آدم های دیگه، جای بحث همجــنس و این ها هم تو سایت نیست وگرنه کاملا بازش می کردم تا شک و شبهه ای باقی نمونه ...

به هر حال کل ماجرا همین ِ و باز هم اگر کسی متوجه نشد، Google Translate هم نمیتونه کمکش کنه ...

دقیقا شما چیکار دارید که من با شخصیت کسی حال می کنم یا نه، اینجا انجمن ِ و این نظر من ِ، پیشنهاد می کنم نحوه فعالیت در یک انحمن و همزیستی در اون رو شدیدا یاد بگیرید ...
آقای عزیز شخصیت افراد با هم دیگه فرق میکنه دیگه فکر نکنم باید همچین چیز پیش پا افتاده ای رو به شما توضیح بدم پس سعی نکن شخصیت کسی رو که تو کل دنیا و حتی تو این سایت کلی هوادار داره رو زیر سوال ببری چون نمیتونی

آقای آرش عزیز نمی دونم شما پشت صحنه های gow3 رو ندیدید که آزموسن و بقیه اعضای تیمش صد بار از کلمه هایی استفاده کردن که بجاش صدای بوق میومد؟(این رو برای اینکه بازی انحصاری سونی بود گفتم وگرنه بازیهای خیلی دیگه ای هم هست)
تو ژاپن هم ایتاگاگی یه بار بجرم آزار جنـسـی فکر کنم یه بار دادگاهی شده باشه.(ژاپن که وضعش از این لحاظ فوق العاده خرابتره)
پرستیژ و فرهنگ رئیس جمهورها و سیاست مدارها تو دنیای سیاست هم فکر نکنم ربطی به دنیای گیم داشته باشه!
شغل کلیفی جوری نیست که اون رو وادار به داشتن پرستیژ یه سیاست مدار،کارگردان یا کارخونه دار کنه.
به هر حال این ادبیات نیست که شخصیت و افکار و خلاقیت های یه فرد رو نشون می ده،وگرنه کلی دیکتاتور ادیب تو تاریخ داشتیم و در کنارش کلی آزادیخواه داشتیم که اصلا اهل رسمی حرف زدن نبودن،کلیفی هم ادبیاتش و شخصیتش هر چی که هست آدم موفقی بوده و تونسته به یکی از شخصیت های شناخته شده دنیای گیم تبدیل شه.
البته نظر شما محترمه ولی منم خواستم نظرم رو گفته باشم.

شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.

کل این تاپیک و بحثاش یه طرف این پست یه طرف....... .

اگه ناظم یه انجمنی این طوری پست بده واین طوری رفتار کنه و نظم تاپیکو بهم بزنه وچند تا حرفی رو هم که مشخص نیس دلیلش چیه بزبون بیاره ..واقعا در مورد آینده این انجمن فقط وفقط میشه تاسف خورد........ .

+

به نظر من کلیف حرف بدی هم نزده این بازی رو به مبارزه طلبیده ....خودشم بازیساز با استعدادی هست و بازیهای بزرگی در پروندش داره.......gears ....shadow complex.....unreal و....حالا هم bs......... .

باید دید این bs اش چطوری از آب درمیاد...........امیدوارم بازی عالی بهش من که بهش امیدوارم

• Like
Reactions: Quarantine
آقای آرش عزیز نمی دونم شما پشت صحنه های gow3 رو ندیدید که آزموسن و بقیه اعضای تیمش صد بار از کلمه هایی استفاده کردن که بجاش صدای بوق میومد؟(این رو برای اینکه بازی انحصاری سونی بود گفتم وگرنه بازیهای خیلی دیگه ای هم هست)
تو ژاپن هم ایتاگاگی یه بار بجرم آزار جنـسـی فکر کنم یه بار دادگاهی شده باشه.(ژاپن که وضعش از این لحاظ فوق العاده خرابتره)
پرستیژ و فرهنگ رئیس جمهورها و سیاست مدارها تو دنیای سیاست هم فکر نکنم ربطی به دنیای گیم داشته باشه!
شغل کلیفی جوری نیست که اون رو وادار به داشتن پرستیژ یه سیاست مدار،کارگردان یا کارخونه دار کنه.
به هر حال این ادبیات نیست که شخصیت و افکار و خلاقیت های یه فرد رو نشون می ده،وگرنه کلی دیکتاتور ادیب تو تاریخ داشتیم و در کنارش کلی آزادیخواه داشتیم که اصلا اهل رسمی حرف زدن نبودن،کلیفی هم ادبیاتش و شخصیتش هر چی که هست آدم موفقی بوده و تونسته به یکی از شخصیت های شناخته شده دنیای گیم تبدیل شه.
البته نظر شما محترمه ولی منم خواستم نظرم رو گفته باشم.
خوب فکر کنم شما موافق باشید پشت صحنه یه بازی با استفاده از Twitter جایی که میلیون ها بازدید کننده داره، اونم اینجوری صحبت کردن راجع به یه بازی فرق می کنه ...

اون رییس جمهور رو صرفا جهت روشن شدن موضوع گفتم، با این که میدونم خیلی ها باز هم متوجه منظور من نشدند. من گفتم، به شخصه هیچ مشکلی با Gears of War ندارم ولی با آقای کیلیفی مشکل دارم و این نظر من ِ و نیازی به تشریحش نیست، همونطور که خیلی ها خوششون میاد و نمیگم چرا !

به هر حال متوجه شدم یه سری از کاربر ها در شجره نامه خانوادگی با این آقا فامیل هستند و خوب در این صورت حق دارند که بهشون بر بخوره، علاوه بر این که نظرات دیگران هم محترم هست، همینطور شما و خوب من تا سر حد ممکن سعی کردم کسی منظور من رو اشتباه متوجه نشه ولی گویا خیلی موفق نبودم و واقعا هم من بعد از دست بنده کاری ساخته نیست.

من تا سر حد ممکن سعی کردم کسی منظور من رو اشتباه متوجه نشه ولی گویا خیلی موفق نبودم
به شخصه هیچ مشکلی با Gears of War ندارم
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ

مشخصا داستان سری Killzone خیلی خیلی خیلی قابل تر از سری Gears of War
ما همه کرفسیم و منظور شما رو متوجه نشدیم..

اون خیلی خیلی خیلی هم حداقل باید در حد داستان شکسپیر در مقابل پوپک و مش ماشالله باشه..

• Like
Reactions: Quarantine
این تاپیک بوی خون می ده.:d
به نظر می رسه که بروبچ بازی سنتر از عوامل خود این استودیو های بازی سازی متعصب تر هسنتد.چندین تاپیک این مدلی امروز دیدم.
بچه ها آرامش خودتان را حفظ کنید و از رقابت و دیگر جنجال های بین دو طرف لذت ببرید و بخندید.

ما همه کرفسیم و منظور شما رو متوجه نشدیم..

اون خیلی خیلی خیلی هم حداقل باید در حد داستان شکسپیر در مقابل پوپک و مش ماشالله باشه..
شخصیت مارکوس دقیقا بی سر و ته ِ ، از نظر من هم داستان و پیش زمینه ای که Killzone داره 3 تا خیلی از GeoW بهتر ِ ، کلیفی هم بی شعور ِ ، دیگه ... ؟ اگر فکر می کنی میتونی نظر من رو عوض کنی یا مثلا چیزی رو تحمیل کنی سخت در اشتباهی، سر شبی انقدر خودتون رو خسته نکنید.

ضمنا از نظر بنده GeoW یه بازی سوم شخص با گیم پلی شاخص ِ و با توجه به سبکی که داره شاید نیازی به داستان قوی احساس نشه ...
آرش جان شاید منظورت دقیقا همین چیزی هست که میگی ولی فکر کنم تو اولین پستت در اثر عصبانیت یکم زیاده روی کردی!

شما اینو گفتی :

شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.

نگاه کن این یعنی اینکه در مورد مسائل دیگه هم با ایشون مشکل داری! مسئولیت من و شما در قبال بازی ها دو چندانه! هر اظهار نظری رو نباید تو تاپیک عمومی بگیم. اینم یه پیشنهاد کاملا دوستانست. در ضمن...

دوستان نظر آرش در مورد ایشون یا حتی بازیشون ( که میدونم این مورد رو شامل نمیشه) منفیه! خودشون هم گفتن که نظر شخصیه! یعنی قصد تحمیل ندارن! اگر کمی منطقی فکر کنیم به این نتیجه میرسیم که : اصلا به ما چه ربطی داره که بخوایم در مورد نظر شخصی یه فرد در مورد فرد دیگری منطق گرایانه پرس و جو کنیم!
خوب اون پست که در واقع طعنه بود، از نحوه نگارشش هم کاملا مشخص هست . راجع به باقی صحبت ها و این که من غیر از کلیفی، آیا با GeoW هم مشکلی دارم یا نه، به صورت کلی جوابم منفیه، من غیر از شخصیت اول بازی که مشخصا دست رنج همین آقای کلیفی ِ مشکل دیگه ای با GeoW ندارم، بالا هم عرض کردم، Gears of War یک سوم شخص خوش ساخت ِ که همین نکته باعث محبوبیتش شده ...

ممنون امیرحسین جان بابت کامنت خوبت ...

آخرین ویرایش:
خوب فکر کنم شما موافق باشید پشت صحنه یه بازی با استفاده از Twitter جایی که میلیون ها بازدید کننده داره، اونم اینجوری صحبت کردن راجع به یه بازی فرق می کنه ...

اون رییس جمهور رو صرفا جهت روشن شدن موضوع گفتم، با این که میدونم خیلی ها باز هم متوجه منظور من نشدند. من گفتم، به شخصه هیچ مشکلی با Gears of War ندارم ولی با آقای کیلیفی مشکل دارم و این نظر من ِ و نیازی به تشریحش نیست، همونطور که خیلی ها خوششون میاد و نمیگم چرا !

به هر حال متوجه شدم یه سری از کاربر ها در شجره نامه خانوادگی با این آقا فامیل هستند و خوب در این صورت حق دارند که بهشون بر بخوره، علاوه بر این که نظرات دیگران هم محترم هست، همینطور شما و خوب من تا سر حد ممکن سعی کردم کسی منظور من رو اشتباه متوجه نشه ولی گویا خیلی موفق نبودم و واقعا هم من بعد از دست بنده کاری ساخته نیست.

آرش جان شاید منظورت دقیقا همین چیزی هست که میگی ولی فکر کنم تو اولین پستت در اثر عصبانیت یکم زیاده روی کردی!

شما اینو گفتی :

نگاه کن این یعنی اینکه در مورد مسائل دیگه هم با ایشون مشکل داری! مسئولیت من و شما در قبال بازی ها دو چندانه! هر اظهار نظری رو نباید تو تاپیک عمومی بگیم. اینم یه پیشنهاد کاملا دوستانست. در ضمن...

دوستان نظر آرش در مورد ایشون یا حتی بازیشون ( که میدونم این مورد رو شامل نمیشه) منفیه! خودشون هم گفتن که نظر شخصیه! یعنی قصد تحمیل ندارن! اگر کمی منطقی فکر کنیم به این نتیجه میرسیم که : اصلا به ما چه ربطی داره که بخوایم در مورد نظر شخصی یه فرد در مورد فرد دیگری منطق گرایانه پرس و جو کنیم!

آخرین ویرایش:
البته شما کرفس فعال هستید، شکسته نفسی نفرمایید.

شخصیت مارکوس دقیقا بی سر و ته ِ ، از نظر من هم داستان و پیش زمینه ای که Killzone داره 3 تا خیلی از GeoW بهتر ِ ، کلیفی هم بی شعور ِ ، دیگه ... ؟
این اعتماد به نفست منو کشته

x8us13tjla1ha0vngodr.gif

شما که بازی نکرده عاشقش شدی حداقل یکم تو این سایت بگرد شاید چشمات باز شد..

http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Gears_of_War_Wiki

خوب الان به نظر شما هر عنوانی که Wikia داشته باشه، دیگه تهش ِ !

نه عزیز اتفاقا kz هم داره فقط گفتم شما یک نگاه بندازی بد نیست شاید نظرت عوض شد تعداد صفحه ها و حجم مطالب هم یک مقایسه ای بکنی..

آخرین ویرایش:
این اعتماد به نفست منو کشته

x8us13tjla1ha0vngodr.gif

شما که بازی نکرده عاشقش شدی حداقل یکم تو این سایت بگرد شاید چشمات باز شد..

http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Gears_of_War_Wiki
خوب الان به نظر شما هر عنوانی که Wikia داشته باشه، دیگه تهش ِ ! بله ... اصلا من 360 تا حالا از نزدیک ندیدم، متاسفانه PC هم نداشتم که حداقل نسخه اول این بازی رو تجربه کنم ...

حالا اگر کسی این وسط به یه آدمی مثل تیم شفر توهین می کرد، هیچکس براش مهم نبود ولی خوب بابا این کلیفی ِ ، Gears ِ الکی نیست که ...

من متوجه نمیشم شما چرا خودت رو خسته می کنی . مگه قرار نظرات شخصی همدیگرو عوض کنیم ؟ این نظرات من بود و غیر قابل تغییر، مال شما با من 180 درجه فرق می کنه، حتما باید هم جهت بشیم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or