برای اینکه یک بار دیگه برای دوستان شفاف سازی بشه که سر شبی خیلی خودشون رو اذیت نکنن، عرض می کنم. موضع بنده فقط در قبال شخص کارگردان یک عنوان مشهوری به اسم Gears of War ِ نه خود بازی، علاوه بر این که من شخصا خودم با GeoW مشکل خاصی ندارم، دو نسخه بازی رو هم تجربه کردم. مشکل بنده با کارگردان این سری بازی ِ که از نظر بنده اصلا و ابدا از لحاظ پرستیژ و شعور و متد کاری معمول در سطح سایر کارگردان های عنوان های معروف دنیا نیستد. قطعا هیچ کارگردان معروفی نمیاد از همچین کلمه ای در قبال یه بازی مطرح دیگه استفاده کنه، برای مثال هم میشه گفت فکر کنید رییس جمهور یک کشور در یک ملاقات با همتای خارجی خودش، اون رو " داداش " صدا بزنه بگه " چطوری داداوش | Dadawsh ! | دیگه نمیدونم منظور رو چه جوری برسونم. یکی از دلایل ـی که دارم اینه که ایشون همیشه دوست دارند تو چشم باشند، چرا بر فرض کارگردان Halo نمیاد اینجوری صحبت کنه، چرا هیچوقت ما همچین صحبت هایی رو از کوچیما نشنیدیم یا خیلی آدم های دیگه، جای بحث همجــنس و این ها هم تو سایت نیست وگرنه کاملا بازش می کردم تا شک و شبهه ای باقی نمونه ...
به هر حال کل ماجرا همین ِ و باز هم اگر کسی متوجه نشد، Google Translate هم نمیتونه کمکش کنه ...
دقیقا شما چیکار دارید که من با شخصیت کسی حال می کنم یا نه، اینجا انجمن ِ و این نظر من ِ، پیشنهاد می کنم نحوه فعالیت در یک انحمن و همزیستی در اون رو شدیدا یاد بگیرید ...