کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
اقایون لطفی در حق خودتون بکنید این فن بازیها رو بزارید کنار برید بازیتون رو بکنید حیف نیست میاد وقتتون رو تلف میکنید این همه کامنت میدید که نه به درد خودتون میخوره نه به درد دیگران.اخه من موندم epic و GG بازی میسازن باهاش پول پارو میکنن شما میاید اینجا خون خودتون رو واسه چی کثیف میکنید؟ نه سونی میاد ازتون قدردانی کنه واسه این کامنتها و نه مایکروسافت.به نظر من هر بازیه خوبی که واسه هر پلتفرمی عرضه میشه اگه بهش علاقه دارید بازیش کنید و حالشو ببرید و این تعصبات بی مورد رو هم دور بریزید.play just for fun :x

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Soheil
دوستان لطف کنین دیگه رو کامنت آرش حساس نشید!

ایشون تو عصبانیت یه نظر شخصی رو بیان کردن. شاید به نحوی کار ایشون اشتباه بوده باشه ولی دیگه قضیه رو کش ندین چون به اندازه کافی بحث شد.

یاد بگیریم که بعضی چیزها رو نمیشه تغییر داد!

دوست عزیز
این اقا هر چی دلشون میخواد میگه اخرش یه نظر شخصی میاره،اینجوری باشه هرکس میتونه بره داخل یه تایپیک بازی هرچی دری وری میتونه بار بازی کنه بعدشم بگه این نظر شخصیمه و عوض نمیشه!ادم باید به علایق دیگران احترام بذاره ولی ایشون دارن از روی قصد و غرض این حرفارو میزنن!
برام جالبه یکی از وظایف ناظم انجمن جلوگیری از بوجود اومدن این جور بحث هاست ولی ایشون درست در نقطه ی مقابل این موضوع ایستادن اینو در بیشتر تایپیک هایی که مربوط به playstation و بازی انحصاری سونی میشه میتونید ببینید (این موضوع حالت انتقادی داره نه اینکه بخوام خرابشون کنم)

• Like
Reactions: mohsen67
اصلا از مبارزه ی منفی خوشم نمیاد من نمیدونم وقتی اینا بازیه به این خوبی ساختن چرا اینقدر با این کارا ضعف از خودشون نشون میدن. با حرکت قبلیشونم درباره ی cod هم اصلا حال نکردم. به نظر من bulletstorm بازیه خیلی قوی ای هستش ولی این کارای اینا اصلا جالب نیست. توی عمل نقاط ضعف و قوت بازیا مشخص میشه که این برمیگرده به نظر منتقدین و میزان رضایتمندی کاربرا از یه بازی نه این شاخ و شونه کشیدن های مسخره.

آرش جان به نظرت من میتونم الان بیام بگم،مثلا،زبونم لال،کوجیما بی شعور هست؟یا مثلا شخصیتش در حد اصغر قاتل هست؟؟؟فقط لطفا نگو اگر اینو بگی شخصیت خودت رو بردی زیر سوال.چون من هم به فرض میتونم بگم از نظر من بیشعور هست.

من با نظرتون اصلا مشکلی ندارم.اما بیان کردنش تو انجمن به نظرم درست نیست.اینطور فکر نمکنید؟

• Like
Reactions: Hosein M
به نظرم برعکس گفتی! درستش این میشه:

اصلا در اون حد نیستی که کیلزون رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به قارچ خور و پک-من!

عناوین مذکور آنقدر بزرگن که کیلزون و امثال هم طی 2 دهه آینده هم شاید کلکسیون افتخاراتش با کلکسیون افتخارات این عناوین برابری نکند! نسخه اول پک-من 31 سال پیش عرضه شد که فکر کنم بسیاری از بازیسازان کنونی آن موقع نطفه هم نبودن.

آقا امير حسين وافعا لذت بردم از اين پست.دقيقا حرفي كه از يك ناظم يا عضو تحريريه ميشه انتظار داشت.بنظرم پست مفيد به اين ميگن.

متخصصان بازی الان اینجا جمع شدن دارن در مورده یک سازنده ی بازی تجزیه و تحلیل میکنند... عجب!!! فن بازی هم دیگه حدی داره...

send at ******************************************************************21:55

آقا مثلا میتونید مثل دوبلر های ایرانی کلمه fu.... رو لعنتی معنی کنید. دیدید تو فیلما ی دوبله شده یه دفعه به آدم الهام میشه طرف داره فوش خوار و مادر به یکی میده و داد میزنه بعد دوبلر داره معنی میکنه (( ای لعنتی . نابودت میکنم))!!!:d
***************************************ok***********************************

698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
منبع
با اینکه خیلی قبولش دارم ولی احساس میکنم یه جاییش داره میسوزه حالا به چه دلیل خدا عالمه

آرش جان به نظرت من میتونم الان بیام بگم،مثلا،زبونم لال،کوجیما بی شعور هست؟یا مثلا شخصیتش در حد اصغر قاتل هست؟؟؟فقط لطفا نگو اگر اینو بگی شخصیت خودت رو بردی زیر سوال.چون من هم به فرض میتونم بگم از نظر من بیشعور هست.

من با نظرتون اصلا مشکلی ندارم.اما بیان کردنش تو انجمن به نظرم درست نیست.اینطور فکر نمکنید؟
آخه کوجیما رو با کلیف بی مقایسه می کنی؟ بعد من کلا اصلا یادم نمیاد مثلا کوجیما یه بار برگشته گفته باشه F*** SC یا چیز هایی مثل این و...

من قبلا از این کلیف بی خوشم میومد ولی جدیدا، یک کم این شیرین کاریهاش مسخرس، کارش عالیه ولی اخلاق 0 ...

آخه کوجیما رو با کلیف بی مقایسه می کنی؟ بعد من کلا اصلا یادم نمیاد مثلا کوجیما یه بار برگشته گفته باشه F*** SC یا چیز هایی مثل این و...

من قبلا از این کلیف بی خوشم میومد ولی جدیدا، یک کم این شیرین کاریهاش مسخرس، کارش عالیه ولی اخلاق 0 ...
دوست عزیز چرا متوجه منظور آدم نمیشید.من کجا مقایسه کردم؟؟؟میگم من یا هرکسی هم از فلان بازی باز خوشش نیاد آیا باید بیاد تو محیط انجمن بهش بگه بی شعور یا کلماتی از این قبیل؟؟؟همه ما حق داریم نسبت به هر شخصی احساس نفرت داشته باشیم،اما میتونیم این احساس رو آروم بیان کنیم،بجای اینکه از الفاظ زشت در مورد اون شخص استفاده کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or