کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
یکم باید صبر کرد و نتیجه فروش و امتیازات دید ...
این بار سوزش از طرف کلیف بی از دو جناح بود :
یکیش BS ( کم سابقه بوده یک بازی مولتی سوزش ایجاد کنه )
دومیش هم احتمالا تجربه ****
عزیز یعنی چی کم سابقه؟ همه بازی ها مادرزاد سابقه دارن؟ بعدشم پشت این بازی یکی از " با سابقه " ترین استدیو های دوران بازیسازی هستش. یعنی هر IP جدیدی که سابقه نداره ( بلفرض ) سوزش حساب میشه؟ اصلا سوزش یعنی چی؟ بابا بیخیال...

به نظرم برعکس گفتی! درستش این میشه:

اصلا در اون حد نیستی که کیلزون رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به قارچ خور و پک-من!

عناوین مذکور آنقدر بزرگن که کیلزون و امثال هم طی 2 دهه آینده هم شاید کلکسیون افتخاراتش با کلکسیون افتخارات این عناوین برابری نکند! نسخه اول پک-من 31 سال پیش عرضه شد که فکر کنم بسیاری از بازیسازان کنونی آن موقع نطفه هم نبودن.
کیلزون چه ربطی به گیرز داره آخه؟! یعنی یکی نبود به این بگه که چقد احمقه؟
من فکر کنم دیده خیلی وقته خبری از گیرز نیس و همه داره فراموششون میشه، گفته تا منم بیام یه قدقدی بکنم این وسط که بدونن ما هم هستیم!

کلیفی دو سال پیش تو گفتگو با یه رادیو درپیت (فکر کنم ایرلندی) به شوخی گفته بود که آرزو داره با یه پسر 15 ساله بخوابه و از این جور حرفا که همه اش شوخی بود.
ضمنا اونجا خارجه و اگه هم کلیفی واقعا اهل چنین کاری باشه (که نیست و شوخی کرده) هیچ ممنوعیتی در این باره وجود نداره.پس سعی نکنید از این راه ایشون رو خراب کنید.
همجنـس باز و ... زیاد تو استدیوهای مختلف بازیسازی هست و جای تعجب هم نداره چون اونجا خارجه،ایران اسلامی نیست که یارو با آستین کوتاه بیاد از اداره اخراج شه.
یادم رفت بگم که کلیفی هیچ وقت چنین کاری رو نکرده.تعجبم که کی و چطور چنین خبری رو بزرگ کرده.تو پشت صحنه های چند تا بازی زیاد دیدم که کارکنا با هم شوخی می کنن و فحش می دن که از یه حرف شوخی بزرگتره ولی هیچ کس اینجور چیزا رو تا حالا ندیدم که بزرگ کرده باشه!
عقل هم می گه که کلیفی این رو از روی شوخی گفته،از قیافه اش هم معلومه آدم فوق العاده شوخیه و عادت داره زیاد از این حرفا هم بزنه،نمی دونم تا بحال چنین آدمایی رو ندید؟
جوری تهمت می زنید و خبر رو بزرگ می کنید که انگار هزاران تا فیلم و عکس ازش به عنوان مدرک هست یا مثل مایکل جکسون می رفته دنبال بچه و...!
منم بار اول باورم شده بود ولی یکم بعدش فهمیدم که خبر مزخرفی بیش نیست.

آخرین ویرایش:
کلآ نمیدونم People Can Fly پشت این بازی هست یا کلیفی جون و شرکا ! شرکتی که Painkiller رو توی کارنامه داره حالا باید توی کنفرانس ها و خبرها و ... زیر سایه کلیفی قرار بگیره تا بازیش برای نسل جدید شناخته بشه ...

• Like
Reactions: Robin Hood
عزیز یعنی چی کم سابقه؟ همه بازی ها مادرزاد سابقه دارن؟ بعدشم پشت این بازی یکی از " با سابقه " ترین استدیو های دوران بازیسازی هستش. یعنی هر IP جدیدی که سابقه نداره ( بلفرض ) سوزش حساب میشه؟ اصلا سوزش یعنی چی؟ بابا بیخیال...
اینطوری کری خوندن و به مبارزه طلبیدن تو هر زمینه ای که رقابت توش وجود داره طبیعیه ...
حالا این وسط چرا بعضی ها قاطی کردن , فوحش ناسزا به C.B می دن !

شما وقتی فارسی روان که فکر کنم به زبان مادریتون باشه، اگر اشتباه نکنم البته، متوجه نمی شید، به شخصه کاری از دست من بر نمیاد. اگر پهنای باند داری و از Dial up استفاده نمی کنی، میتونی با چند تا گوگل کردن کوچک به شخصیت جناب اره برقی پی ببری، من با بازی ساخته ایشون کاری ندارم، من مستقیما به شخصیت ایشون حمله کردم، گفتم برای خودم دلایل کاملا موجه دارم، همونطور که مثلا برای دیوید کیج دارم و سابق بر این کاملا توضیح دادم. بنده با شخصیت ایشون و این که در شان یک کارگردان بازی نیست که بیاد از یه همچین کلمه ای برای یه بازی مطرح استفاده کنه و این کمال بو نبردن این آقا از یه جو شعور و پرتسیژ کاری رو می رسونه، اگر کسی به غیر از این اعتقاد داره، شخصا بهش میگم که آدم مشکل داریه ... کاملا واضح گفتم.

راجع به داستان و پیش زمینه داستانی نظر من ِ که Killzone خیلی خیلی سرتر از GeoW ِ، اگر با نظر بنده مشکلی دارید میتونید از دیوار کنارتون استفاده کنید.

نکته : اگر به زبان مادریتون مسلط نیستید، از Google Translate استفاده کنید.
منم بدم نمیاد کنار بچه 15 ساله بخوابم اینا چه ربطی به حرف ایشون در مورد اون kilzone که یواش یواش داره تبدیل به خدا میشه داره
کم میارید زندگی خصوصی اشخاص رو وسط نکشید
در ضمن فکر نکنم اونور با اینجور افراذ مشکل ذاشته باشند که صحبت در مورداین قضیه جاش اینجا نیست

برای اینکه یک بار دیگه برای دوستان شفاف سازی بشه که سر شبی خیلی خودشون رو اذیت نکنن، عرض می کنم. موضع بنده فقط در قبال شخص کارگردان یک عنوان مشهوری به اسم Gears of War ِ نه خود بازی، علاوه بر این که من شخصا خودم با GeoW مشکل خاصی ندارم، دو نسخه بازی رو هم تجربه کردم. مشکل بنده با کارگردان این سری بازی ِ که از نظر بنده اصلا و ابدا از لحاظ پرستیژ و شعور و متد کاری معمول در سطح سایر کارگردان های عنوان های معروف دنیا نیستد. قطعا هیچ کارگردان معروفی نمیاد از همچین کلمه ای در قبال یه بازی مطرح دیگه استفاده کنه، برای مثال هم میشه گفت فکر کنید رییس جمهور یک کشور در یک ملاقات با همتای خارجی خودش، اون رو " داداش " صدا بزنه بگه " چطوری داداوش | Dadawsh ! | دیگه نمیدونم منظور رو چه جوری برسونم. یکی از دلایل ـی که دارم اینه که ایشون همیشه دوست دارند تو چشم باشند، چرا بر فرض کارگردان Halo نمیاد اینجوری صحبت کنه، چرا هیچوقت ما همچین صحبت هایی رو از کوچیما نشنیدیم یا خیلی آدم های دیگه، جای بحث همجــنس و این ها هم تو سایت نیست وگرنه کاملا بازش می کردم تا شک و شبهه ای باقی نمونه ...

به هر حال کل ماجرا همین ِ و باز هم اگر کسی متوجه نشد، Google Translate هم نمیتونه کمکش کنه ...
شما چیکار به پرستیژ و متد کاری داری آخـــه، مگه میخوای باهاش رفاقت کنی که خوشت نمیاد. شخصیت ایشون این شکلیه، توهین که نکرده
دقیقا شما چیکار دارید که من با شخصیت کسی حال می کنم یا نه، اینجا انجمن ِ و این نظر من ِ، پیشنهاد می کنم نحوه فعالیت در یک انحمن و همزیستی در اون رو شدیدا یاد بگیرید ...

آخرین ویرایش:
کیلزون چه ربطی به گیرز داره آخه؟! یعنی یکی نبود به این بگه که چقد احمقه؟
من فکر کنم دیده خیلی وقته خبری از گیرز نیس و همه داره فراموششون میشه، گفته تا منم بیام یه قدقدی بکنم این وسط که بدونن ما هم هستیم!

بنده هم میدونم غیر قابل مقایسه هستن فقط خواستم یادآوری کنم که ارزش دو بازی عالی نباید اینطور فراموش بشه!

در مورد اظهار نظر ایشون و صد البته شخصیتش که اصلا به من مربوط نیست، نظری ندارم! ولی فکر می کنم قصد ایشون تبلیغات برای گیرز یا نفی شایستگی های کیلزون نبوده تنها خواسته بگه عنوان BS به اندازه کیلزون شایستگی داره که آن هم با توجه به سابقه سازندگان و همچنین کیفیت خود بازی چندان دور از تصور نیست!

یه موردی که هست اینکه یکسری از دوستان در هر کدام از جناه ها ( که هیچ وقت دوست نداشتم این مسئله کودکانه به این شدت تو سایت شکل بگیره) نسبت به سازندگانی مشخص حساس شده اند! هرچی که گفته میشه متاسفانه آنها سو تعبیر می کنند. لطفا نگاهتون رو نسبت به این صنعت زیبا تغییر بدین!

کلآ نمیدونم People Can Fly پشت این بازی هست یا کلیفی جون و شرکا ! شرکتی که Painkiller رو توی کارنامه داره حالا باید توی کنفرانس ها و خبرها و ... زیر سایه کلیفی قرار بگیره تا بازیش برای نسل جدید شناخته بشه ...
ایشون Design Director و یکی از تهیه کنندگان بازی ـه
برای اینکه یک بار دیگه برای دوستان شفاف سازی بشه که سر شبی خیلی خودشون رو اذیت
نکنن، عرض می کنم. موضع بنده فقط در قبال شخص کارگردان یک عنوان مشهوری به اسم
Gears of War ِ نه خود بازی، علاوه بر این که من شخصا خودم با GeoW مشکل خاصی
ندارم، دو نسخه بازی رو هم تجربه کردم. مشکل بنده با کارگردان این سری بازی ِ که از
نظر بنده اصلا و ابدا از لحاظ پرستیژ و شعور و متد کاری معمول در سطح سایر کارگردان
های عنوان های معروف دنیا نیستد. قطعا هیچ کارگردان معروفی نمیاد از همچین کلمه ای
در قبال یه بازی مطرح دیگه استفاده کنه، برای مثال هم میشه گفت فکر کنید رییس جمهور
یک کشور در یک ملاقات با همتای خارجی خودش، اون رو " داداش " صدا بزنه بگه " چطوری
داداوش | Dadawsh ! | دیگه نمیدونم منظور رو چه جوری برسونم. یکی از دلایل ـی که
دارم اینه که ایشون همیشه دوست دارند تو چشم باشند، چرا بر فرض کارگردان Halo نمیاد
اینجوری صحبت کنه، چرا هیچوقت ما همچین صحبت هایی رو از کوچیما نشنیدیم یا خیلی آدم
های دیگه، جای بحث همجــنس و این ها هم تو سایت نیست وگرنه کاملا بازش می کردم تا
شک و شبهه ای باقی نمونه ...
شما چیکار به پرستیژ و متد کاری داری آخـــه، مگه میخوای باهاش رفاقت کنی که خوشت نمیاد. شخصیت ایشون این شکلیه، توهین که نکرده

آخرین ویرایش:
آقای game.fun لطفا مراقب باش چه چیزی داری تو پستهات مینویسی. خیلی خودم رو نگه داشتم بهت اخطار ندم!

==========

تاپیک هم با این وضع کم کم داره به آخر خط نزدیک میشه، حالا دیگه دست خودتون است به آخر خط برسونیدش یا نه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or