pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 22, 2006 #76 کار اشتباهی کردی هاشم جان:biggrin1: شماره ی 1 هم بگیر همین الانش هم خیلی قشنگه!
Hashem کاربر سایت Dec 22, 2006 #77 بابا پارازیت میزنیا!! کو وقت؟! من توی این بازیهایی که تازه به بازار اومدن موندم چه برسه که برم بازیهای سه چهار سال پیش بازی کنم!
بابا پارازیت میزنیا!! کو وقت؟! من توی این بازیهایی که تازه به بازار اومدن موندم چه برسه که برم بازیهای سه چهار سال پیش بازی کنم!
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Dec 22, 2006 #79 نوشته شده توسط کاوه: جیل :biggrin1: بیشتر... جیل ولنتاین:biggrin1: بابا پارازیت میزنیا!! کو وقت؟! من توی این بازیهایی که تازه به بازار اومدن موندم چه برسه که برم بازیهای سه چهار سال پیش بازی کنم! بیشتر... مطمئن باش به همون اندازه که با بازیهای جدید حال میکنی با sc هم حال میکنی!
نوشته شده توسط کاوه: جیل :biggrin1: بیشتر... جیل ولنتاین:biggrin1: بابا پارازیت میزنیا!! کو وقت؟! من توی این بازیهایی که تازه به بازار اومدن موندم چه برسه که برم بازیهای سه چهار سال پیش بازی کنم! بیشتر... مطمئن باش به همون اندازه که با بازیهای جدید حال میکنی با sc هم حال میکنی!
SHvIRUS کاربر سایت Dec 22, 2006 #80 What's the point?!? Christoph Rumauld from Vampire Solid , Naked Snake from MGS Prince from POP C.J , Ryder , BIG Smoke, from GTA SA MyCustomChar from Oblivion
What's the point?!? Christoph Rumauld from Vampire Solid , Naked Snake from MGS Prince from POP C.J , Ryder , BIG Smoke, from GTA SA MyCustomChar from Oblivion
duke_nukem کاربر سایت Jan 1, 2007 #83 منم که از یوزرو امضام معلومه عشق duke nukem راستی کسی نمی دونه duke nukem forever کی میاد؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 1, 2007 #84 راستی کسی نمی دونه duke nukem forever کی میاد؟ بیشتر... TBA یعنی هنوز معلوم نیست کی میاد
jadogar کاربر سایت Jan 2, 2007 #87 Christoph Rumauld from Vampire Solid , Naked Snake from MGS Prince from POP C.J , Ryder , BIG Smoke, from GTA SA MyCustomChar from Oblivion بیشتر... باخره یک نفر دیگه هم پیدا شد که مثل من کریستوف رو دوست داشته باشه من اسمتون رو نمی دونم ولی میشه بگی چرا تو هم از کریستوف خوشت اومد ؟
Christoph Rumauld from Vampire Solid , Naked Snake from MGS Prince from POP C.J , Ryder , BIG Smoke, from GTA SA MyCustomChar from Oblivion بیشتر... باخره یک نفر دیگه هم پیدا شد که مثل من کریستوف رو دوست داشته باشه من اسمتون رو نمی دونم ولی میشه بگی چرا تو هم از کریستوف خوشت اومد ؟
borna کاربر سایت Jan 19, 2007 #90 فقط پرنس واقعا خیلی حال کردم چند وقت دیگم یک اسطوره میاد الطاییر در assassin s greed البته با samfisher هم حا می کنم ممنون:biggrin1:
فقط پرنس واقعا خیلی حال کردم چند وقت دیگم یک اسطوره میاد الطاییر در assassin s greed البته با samfisher هم حا می کنم ممنون:biggrin1: