!!!!!!!!!!
من خودم... همه شخصیت های Dead or Alive Xtreme 2 :biggrin1::cheesygri
نه حالا بی شوخی با مکس پین خیلی حال کردم (زندگی در اصل!)
از دانته خوشم میاد چون معلوم نیست پسره یا دختر! به بابام گفتم از این یارو ! (دانته) خیلی خوشم میاد گفت بیا دوست دختر هم میخواد میره تو بازی ها پیدا می کنه :biggrin1:
از مونا Sax هم خیلی خوشم اومد :biggrin1: چون اولش معلوم نمیشه این دوست دختره ، خانومه ، خانوم خوب!!!! هست! یا چی! ولی وسطاش ته معرفت میزاره آخرش در کمال آرامش به سادگی خیانت می کنه:biggrin1: حال کردم خودم هم فکرشو نمی کردم
ولی از همه بیشتر با سم حال می کنم ، مرد ، مرد ، مرد !! (یه وقت فکر نکنید من مشکل دارم چیزی میزی هستم از مرد خوشم میادا:biggrin1: ولی خوب خیلی باحاله سم ، اصلا من کلا با همه دیالوگاش حال می کنم)
توی صدا هم که فقط صدای مارکوس فینکس توی گیرز آو وار ، آدم می ترسه حرف میزنه:biggrin1:
salam dostan
fekr nemikonam na tanha to donyaye game balke to donyaye cinama shakhsiyati be azemate SOLID SNAKE vojod dashte bashe ba on ghiyafe jazabo mardonash va sedaye bajazabash
kesi ke gheire momkeno momken mikone hamino bas
کلود تو فاینال فانتزی 7
لینک تو افسانه ی زلدا
quistis تو فاینال فانتزی 8
solid snake تو متال گیر
kid تو کرونو کراس
gnome mage aminXX کاراکتر باحالم تو world of warcraft :cheesygri
من با شخصیت IGI 2 جونز حال کردم اونو که هیچوقت از یاد نخواهم برد. بازی فارکرای تا لحظه مرگ با من خواهد بود (جدا از شخصیت) سوپر ماریو، (کلاس 4 ابتدایی بودم که برام یک نیتندو 10 تومنی برام خریدند حالا سوم دبیرستان هستم
حالا حساب کن چند سال میگذره!) سام فیشر اگرچه فقط توی pandora tomarrow تونستم با هاش بازی کنم. و خودم و تمامی برو بچ بازیسنتری در یادم خواهند ماند!